06 / 05 / 2024

fethiye belediyesi park

fethiye belediyesi park

Fethiye Belediyesi bölgenin en büyük parkını hayata geçiriyor. 18 milyon TL'ye mal olacak olan rekreasyon alanının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Fethiye Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye'de yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Fethiye'de 36 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Fethiye Belediyesi, Muğla ili, Fethiye ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi 261 ada 16 parselde yer alan iş yerini 10 yıl süre ile 36 milyon TL'ye kiraya veriyor...

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Fethiye Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalar başladı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Fethiye Belediyesi, Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalara başladı.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Fethiye Çenger Sosyal Tesisi Eylül'de açılacak!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fethiye Belediyesi, Çenger Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlıyor.

Fethiye Belediyesi yat çekek yerini 10 yıllığına kiraya veriyor!

Fethiye Belediyesi, Göcek Mahallesi, Bingüş Mevkiideki yat çekek yerini 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Temmuz'da yapılacak...

Fethiye Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık yat çekek yeri!

Fethiye Belediyesi, Göcek Mahallesi, Bingüş Mevkiideki Yat Çekek Yeri'ni 10 yıl süre ile kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Nisan'da yapılacak..

Fethiye Konferans Salonu'nun temeli 2018'de atılacak!

Fethiye Belediyesi bölgenin büyük ihtiyacı olan nikah ve konferans salonu için çalışmalara başladı, projenin temeli 2018'de atılacak.

Fethiye'ye 18 milyonluk rekreasyon alanı!

Fethiye Belediyesi bölgenin en büyük parkını hayata geçiriyor. 18 milyon TL'ye mal olacak olan rekreasyon alanının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

fethiye belediyesi park Haberi

fethiye belediyesi park


Fethiye Belediyesi bölgenin en büyük parkını 3. Etap Sahil Bandı’nın devamıyla, Kuş Cenneti arasında kalan alana yapıyor. 68 bin metrekare alanda yapılacak olan rekreasyon alanında çalışmalar başladı. 2018 yılı sonunda bitmesi planlanan dev proje yaklaşık 18 milyon TL’ye mal olacak.


Fethiyelilerin yeni nefes alma mekânı olacak Rekreasyon alanında birden fazla sosyal alanlarıyla bölgenin en büyük açık hava parkı ünvanına sahip olacak.. İçerisinde 800 metre koşu bandı, 650 sahil yolu, 800 metre bisiklet yolu, 5 bin metrekare çocuk oyun alanı, 40 metre çaplı ve 4 metre yüksekliğinde seyir terasları, yel ve su değirmenleri, çeşitli aktivitelerin yapılacağı 3 bin metrekare meydan, 35 bin metrekare yeşil alan, bölgede ilk defa kullanılacak bitkiler, bitki gösteri alanları, biyolojik doğal göletler ve açık hava kütüphaneleri de...