30 / 04 / 2024

Fevziçakmak Mahallesi kentsel dönüşüm

Fevziçakmak Mahallesi kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşümde belirsizlik yaşandığını söyleyen Fevziçakmak Mahallesi Muhtarı Ayşe Çıraklı, karar verilmesine rağmen uygulama konusunda sık sık değişiklikler yaşandığını, vatandaşın sorularına verecek cevap bulamadıklarını kaydetti.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı 2025'te açılacak!

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı'nın 2025 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki 319 bin 800 metrekarelik riskli alanın imar planı revizyonu askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Riskli Alanın yaklaşık 31,98 ha kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıkarıldı.

Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 10738 ada, 1 parselin Bir Kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Konya Fevzi Çakmak'ta 21.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 21 milyon 135 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi 1/5000 ölçekli plan askıya çıktı! 

Güngören ilçesi, Mareşal Çakmak Mahallesi, 7770, 7772, 7774 parseller, 3 ada, 15, 16 parseller, 4 ada, 1, 2 ve 3 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Fevziçakmak Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Fevziçakmak Mahallesi kentsel dönüşüm

Fevziçakmak Mahallesi Muhtarı Ayşe Çıraklı yaptığı açıklama ile kentsel dönüşüm için belirsizlik yaşandığını belirtti. Karar verilmesine rağmen uygulama konusunda sık sık değişikliğin olduğundan dert yandı. 


Mahalle halkının kentsel dönüşüm konusunda kendisine gelerek bilgi almak istediğini belirten Muhtar Ayşe Çıraklı, 'Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç'la yaptığımız görüşmeden sonra Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile de görüşmemiz gerektiği söylendi 86 yılında alman kararla itiraz olmuş mahkeme mahallenin genelinde 10-C imar planı uygulamasını iptal etmiş. Bize, sorduğumuzda 18'lik uygulama yapılacağı söylendi sonra oda değişti" dedi.


Mahallesinin Fabrikalar bölgesinde ki gibi modern bir hale getirilmesi için uğraş verdiklerim ifade eden Ayşe Çıraklı; "Mahallemizde farklı alanlarda farklı kat izni bulunuyor. Kentsel dönüşüm üç aşamalı yapılacak dendi. Ancak şu an ki belirsizlik nedeni ile ne olacağım bilemiyoruz" dedi.


Eskişehir Şehir...