28 / 04 / 2024

fevzipaşa toki sözleşmeleri

fevzipaşa toki sözleşmeleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

2 ayda 420 bin ev sahibi denetlendi! Kira sözleşmeleri artık E-devlet üzerinden yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada vergi kaçıran ev sahiplerinin takibini sıkılaştırdıklarını belirterek, 2 ayda 420 bin denetim yapıldığını, kira sözleşmelerinin de artık e-devlet üzerinden yapılacağını dile getirdi.

Kiracılar dikkat! Kira sözleşmesi kaybolursa ne olur?

Kira sözleşmeleri ev sahipleri için de kiracılar için de oldukça önemli bir evraktır. Kira sözleşmesinin kaybolması durumunda ev sahipleri ile kiracılar arasında ne gibi sıkıntılar yaşanır? Kira sözleşmesini kaybedenler hangi sonuçlar ile karşı karşıya kalabilirler.

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! Sözleşmeli er başvuruları başladı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda sözleşmeli er başvuruları başladığı duyuruldu. Yapılacak olan başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden de gerçekleştirilebilecek.

Evim şirketlerine resmen yüzde 15 sözleşme sınırı geldi! Bu tutarı aşan sözleşmeler için uygulanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine yüzde 15'lik sözleşme üst sınırı getiren düzenleme bugünkü 32414 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenleme, konut ve çatılı iş yeri için 5 milyon Türk Lirası'nı, taşıtlar için de 2 milyon Türk Lirası'nı aşan sözleşmeleri kapsayacak. İşte ayrıntılar...

Kira sözleşmelerinde devrim gibi bir dönem başlıyor! Sistem baştan aşağı değişiyor!

Hükümet, kayıt dışı ekonomiyle mücadele kapsamında önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Bu adımlardan birinin, kira sözleşmelerine ilişkin olacağı öğrenildi. 2024 yılı sonuna kadar yapılacak düzenleme ile birlikte kira sözleşmeleri, e-Devlet Kapısı üzerinden düzenleneceği ifade edildi.

Kamu işçilerinin maaş zammı ne kadar olacak? 2023 kamuda 700 bin işçiye maaş zammında son dakika! Sözleşme ne zaman?

700 bini aşkın işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Peki kamu işçilerinin maaş zammı ne kadar olacak?

Kamu işçilerine toplu sözleşme tarihi belli oldu mu? Bakan Bilgin’den beklenen açıklama!

Kamu işçileri toplu zam görüşmelerinin bitip bitmediği konusu araştırılan konular arasında yer alıyor. 2023-2025 dönemi kamu toplu iş sözleşmeleri görüşmeleri ocak ayında resmen start alırken, Kamu Çerçeve Protokolü ortak talep metni Türk-İş ve Hak-İş tarafından TUHİS'e iletildi.

Sözleşmeli er olmak isteyenlere fırsat! Başvurular açıldı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2023 yılı 2. dönem için sözleşmeli er alımı başvurusu açtı. Sözleşmeli er başvuru süreci hakkındaki detaylar Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan kılavuzda bulunuyor.

Maaşlar tam bu kadar artacak! Kalem kalem açıklandı! Sözleşmeliden kadroya geçişte maaş sürprizi!

Maaşlar tam bu kadar artacak! Kalem kalem açıklandı! Sözleşmeliden kadroya geçişte maaş sürprizi!

Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31962 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

EYT’de son dakika açıklaması! Sözleşmeli personel kadroya girecek mi? Bakan Bilgin açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ve sözleşmeli personel konuları ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…

Sağlık Bakanlığı'ndan sözleşmeli kadro müjdesi! Bakan Koca resmen açıkladı! Sözleşmeli kadroda yeni uygulama geliyor! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sözleşmeli kadro ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Sağlık Bakanlığı'nda sözleşmeli kadroyla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022 bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

fevzipaşa toki sözleşmeleri Haberi

fevzipaşa toki sözleşmeleri

Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortaklığıyla inşa ediliyor.

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 3. Etap Projesine ilişkin olarak projede yer alan toplam 590 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri bugün itibariyle başlıyor.

Sözleşme imzalama döneminin 28 Ağustos 2018 tarihi itibariyle sona ereceği projede 312 adet 2+1, 278 adet 3+1 konut bulunuyor. Projedeki konutların sözleşme imzalama işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Gaziantep Islahiye Şubesi'nde...