28 / 07 / 2024

FİBA Holding projeleri

FİBA Holding projeleri

FİBA Grubu şirketi olan Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP), istikrarlı büyümesine devam ediyor.

Ev sahibi-kiracı tartışması bitmiyor: Konya'da 84 yaşındaki vakıf başkanına kira dayağı!

Konya'da kira meselesi sebebiyle tartıştıkları kişiyi takip edip darbettiği öne sürülen 3 zanlı tutuklandığı belirtildi. İşte ayrıntılar..

İnşaat sektörü 2024'ün 2. çeyreğine zayıf başladı!

Hazır Beton Endeksi'nin merakla beklenen 2024 Nisan Ayı Raporu’na göre, bu yılın Şubat ve Mart aylarında pozitif tarafta tutunan Faaliyet Endeksi Nisan'da eşik değerin altına geriledi.

Ödül İstanbul'da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Özyurtlar Holding imzasıyla Beylikdüzü'nde yükselen Ödül İstanbul'da ilk blokların teslimleri başladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 24 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biri olarak tanınan Faruk Eczacıbaşı kimdir? Faruk Eczacıbaşı kaç yaşında? Faruk Eczacıbaşı evli mi? Faruk Eczacıbaşı'nın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

FİBA CP global iş ortaklıklarıyla büyüyecek!

Türkiye ve dünyada birçok gayrimenkul projesine imza atan FİBA Commercial Properties, son bir ayda da yerel ve global işbirlikleri yapmayı sürdürüyor.

FİBA Grubu'ndan koronavirüsle mücadeleye 12 milyon liralık destek!

FİBA Grubu, yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgınıyla mücadele ve kamu yararına yönelik destek çalışmalar kapsamında 12 milyon TL'lik destek verdi.

E-ticaret şirketlerinin gözü AVM yatırımında!

FİBA Grubu, AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde iş dünyasının ve alışveriş merkezlerinin geleceğini paylaştı. FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, “AVM’lerin kültürel ve sosyal anlamda önemi artarak devam edecek” diye konuştu.

İsra Holding, Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları sundu!

İsra Holding yöneticileri, MÜSİAD’ın Genel Merkezi’nde Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği (SİBA) aracılığıyla organize edilen toplantıda Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları anlattı.

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

FİBA Holding projeleri Haberi

FİBA Holding projeleri

FİBA Grubu şirketi olan Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP), istikrarlı büyümesine devam ediyor.


Şu anda Türkiye, Çin, Romanya ve Moldova’da; dokuz AVM, dört ofis binası, dört rezidans ve iki sinema kompleksi ile operasyonlarını yürüten marka; Çin’de Star Mall, Romanya’da; Plaza Romania, Bucuresti Mall, Plaza Romania Ofis, Anchor Plaza Ofis, Metropol Ofis, Incity Rezidans, Select Rezidans, Pallady Rezidans, Movieplex Sinemaları ve Moldova’da; Shopping Malldova yatırımları ile varlık gösteriyor.

Türkiye’de ise İnegöl AVM, M1 Adana AVM, M1 Gaziantep AVM, M1 Konya AVM, M1 Kartal AVM / İstanbul Kartal Rezidans, Ofishane / İstanbul ve Sinepark / Gaziantep ile çalışmalarına devam ediyor.

Toplamda; 900’ü aşkın marka ve mağazaya, 550 bin m2 kiralanabilir alan ile hizmet veren FİBA CP, yurt...