28 / 04 / 2024

Fiction Factory

Fiction Factory

Hollanda merkezli bir tasarımcı grup mukavva malzemeden ev yaptı.Wikkelhouse adını verdikleri bu tasarımın dış cephesi tam 24 kat oluklu mukavvanın üst üste sarılmasıyla oluşuyor.

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.

Quentin Tarantino'ya NFT satışı sebebiyle dava açılıyor!

Quentin Tarantino'ya NFT satışı sebebiyle dava açıldı. Quentin Tarantino, Pulp Fiction'ın şimdiye kadar hiç ortaya çıkmamış sahnelerini NFT olarak satmayı hedeflediğini duyurunca tepkilerle karşılaştı.

Özbekistan’ın simge projesini Türk şirket inşa edecek!

Özbekistan'ın simge projeleri arasında yer alan tema park projesi Outdoor Factory tarafından inşa edilecek.

Kits Factory Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kits Factory Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Zerin tarafından kuruldu.

Al İzdehar Factory Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!    

Al İzdehar Factory Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammda F.M. Albel Hadi tarafından kuruldu.

Outdoor Factory'den Katar’a 750 milyon dolarlık tema park!

Dünyada 45 milyar dolara ulaşan tema park sektörünün Türkiye’deki temsilcisi olan Outdoor Factory, Türk tasarımını dünyaya taşımaya hazırlanıyor.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

KUMSmall Factory'nin lansmanı yapıldı!

İnşaat ve finansmanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla TOKİ tarafından sanayiye destek kapsamında yaptırılan Türkiye ve Avrupa'nın dev projesi KUMSmall Factory'nin lansmanı yapıldı. 

Millet Bahçeleri İstanbulluları heyecanlandırdı!

Outdoor Factory Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Atatürk Havalimanı arazisine yapılması planlanan ve tamamlandığında dünyanın en büyük parklarından biri olacak Millet Bahçesi'nin yabancı turistler için de bir cazibe merkezi olabileceğini söyledi. 

Dünyada tema park sektörünün büyüklüğü 45 milyar dolar!

Outdoor Factory Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, tema park sektörünün büyüklüğünün dünyada 45 milyar dolar olduğunu söyledi.

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

Investment Factory Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Investment Factory Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 5 Aralık'ta Muhammet Mertoğlu tarafından kuruldu.

Outdoor Factory, Karaköy'de İstanbul'un simgesini yapacak!

"İstanbul'un dev simgesi için çalışıyoruz" diyen Outdoor Factory ortakları Toygar Yedigöz ve Suphi Aydıner, çalışmalara başladıklarını ifade etti. 

Fiction Factory Haberi

Fiction Factory

Amsterdam merkezli Fiction Factory adlı tasarım grubu oluklu mukavva kullanarak masalsı bir ev yaptılar.



Wikkelhouse adını verdikleri bu tasarımın dış cephesi tam 24 kat oluklu mukavvanın üst üste sarılmasıyla oluşuyor.



Mukavva deyince dayanıksız olduğu düşünülebilir ancak Wikkelhouse en az 100 yıl dayanacak şekilde tasarlanmış.