05 / 05 / 2024

Figen Demirbulak

Figen Demirbulak

Atrıa İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Figen Demirbulak, Gül Yeşim Aşçıoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Hacı Mehmet Sokak'ta kuruldu.

Konut satışlarının yılın 2. yarısında artması bekleniyor!

Konut sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi olduğunu söyleyen Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar, konut satışlarının yılın 2. yarısında artması beklediklerini söyledi.

Konut kredi faizlerinin yükselmesi konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar Konut kredi faizlerinin yükselmesinin konut satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Sektörden ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisi!

Türkiye genelinde gerçekleşen konut satış istatistikleri yayımlandı. Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar konut satışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akar, ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisinde bulundu.

Borsada seçim öncesi neler oluyor? Seçim sonuçları borsayı nasıl etkileyecek? Uzman isim bir bir anlattı! 

Meksa Yatırım GMY- Figen Özavcı Gümülcineli, seçim durumuna da değinerek borsa ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki borsada seçim öncesi neler oluyor? Seçim sonuçları borsayı nasıl etkileyecek?  

Bef Promim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bef Promim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Figen Akçil Gün tarafından kuruldu.

Lavender Mia Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Lavender Mia Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de Figen Ercoşkun tarafından kuruldu.

Fikan Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fikan Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Figen Budak ve Özkan Budak ortaklığında kuruldu.

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çavuşoğlu, Figen Yurtsever ve Şant Zincir ortaklığında kuruldu.

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Figen Hoşver ve Emin Serhan Meriç  tarafından kuruldu.

Norm Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Norm Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Figen Çiloğlu tarafından kuruldu.

Koronavirüsün konut kiralarına etkisi!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, "Koronavirüsün konut kiralarına etkisi" konusunu kaleme aldı. İşte Koronavirüsün konut kiralarına etkisi...

Koronavirüsün iş yeri kiralarına etkisi!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, "Koronavirüsün iş yeri kiralarına etkisi" konusunu kaleme aldı. İşte Koronavirüsün iş yeri kiralarına etkisi...

Figen Demirbulak Haberi

Figen Demirbulak

Atrıa İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Figen Demirbulak, Gül Yeşim Aşçıoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu. 


Atrıa İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3-  Şirketin amaç ve konusu şunlardır: Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında inşaatlar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında müteahhit veya taşeron olarak her türlü bina, toplu konutlar, iş hanları, fabrika, depo, hastane, okul, otel, motel, spor tesisleri, yollar, köprüler, iskeleler, kanallar, park ve bahçeler ve benzeri her nevi inşaat işlerini taahhüt etmek. Kendi nam ve hesabına veya kat karşılığı arsa alım satımı dahil her çeşit inşaat, tesisat, onarım, dekorasyon, tadilat, tamirat, montaj işleri yapmak, yaptırmak, bunlarla ilgili taahhütlerde bulunmak. Her türlü gayrimenkul alma, satma, kiralama ve kiraya verme...