01 / 05 / 2024

fikirtepe anlaşma sağlayan firmalar hangileridir

fikirtepe anlaşma sağlayan firmalar hangileridir

Fikirtepe kentsel dönüşümde acele kamulaştırma tebligatı giden inşaat firmaları hangileri? Fikirtepe acele kamulaştırma tebligatı gönderilen firmalar hangileri? İşte Fikirtepe'de yüzde 99 anlaşma sağlayarak acele kamulaştırma tebligatı alan firmalar...

Kira anlaşmazlıklarında 129 bin 259 arabulucu başvurusundan 69 bin 239'unda anlaşma sağlandı! 

Kira davalarında arabulucuya başvuru sayısı 129 bin 259'e ulaştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bu başvuruların 69 bin 239'unda anlaşma sağlandığını belirtti. İşte Bakan Tunç'un konuya ilişkin açıklaması...

IMF'nin kredi kaynaklarının artırılması için anlaşma sağlandı!

IMF'ye üye ülkeler, yıl sonuna kadar fonun kredi kaynaklarında anlamlı bir artış yapılması konusunda anlaştı. İkinci adım olarak da IMF üyelerinin oy haklarının değiştirilmesi konusunda anlaşma yapıldı.

Uzlaşma sağlandı: Milyonlara TOKİ müjdesi! Memurlara yeni haklar kapıda!

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin belediği toplu sözleşme görüşmelerinde taraflar zam oranında anlaşma sağlayamadı. Uzlaşmaya varılan maddelerde ise TOKİ konutlarında memura öncülük verilecek. İşte detaylar...

Promosyonda anlaşma tamam! 30 bin lira ödenecek! Tarih de belli oldu

Kamuda olduğu kadar özel sektörde de promosyon heyecanı devam ediyor. Yeni dönem promosyon ödemeleri için Türkiye Ekonomi Bankası ile anlaşma sağlayan Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yönetimi, 30 bin TL net ödeme yapılması konusunda banka yöneticileri ile sözleşmeye imza attı.

Kriptolara bir darbede Avrupa'dan geldi! Yeni düzenleme için anlaşma yapıldı! Yatırımcılar dikkat! 

Avrupa Parlamentosu, Avrupa ve üye devletlerinin tüketicileri ve hizmet sağlayıcıları korumanın amaçlandığı yeni kripto düzenlemeleri üzerinde geçici olarak anlaşma sağladıklarını açıkladı. Peki kriptolar bu durumdan nasıl etkilenecek? İşte ayrıntılar...

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm için yüzde 74 uzlaşma sağlandı!

KİPTAŞ ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan uzlaşma görüşmelerinde yüzde 74 anlaşma sağlandı. 

Dogecoin AMC Theatres ile anlaşma sağladı!

Kripto para birimi Dogecoin AMC Theatres ile anlaşma imzaladı. Yeni anlaşma ile Dogecoin ile AMC Theatres'dan bilet alınabilecek. 

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm projesi için yüzde 67 uzlaşma sağlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde 851 hak sahibi anlaşma sağladı. 

Anlaşma sağlandı! Kredi ile emekli olunacak!

SGK ile Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank arasında imzalanan anlaşma ile emekli olmak isteyenlere kredi imkanı sağlanacak.

8 yıl sonra mutlu son! Tuzla Birlik Sitesi için dev anlaşma!

Tuzla ilçesi Postane Mahallesi’ndeki Yeni Birlik Site’sinde, Yeni Birlik Yapı Kooperatifi ile yapılan görüşmelerin sonucunda anlaşma sağlanıp mutlu sona  gelindi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birlik Sitesi sakinleri ile bu zamana kadar yaklaşık 17 toplantı gerçekleştirdik'' dedi.

Rusya ve Türkiye arasında yerli para birimlerinin kullanılması yönünde anlaşma sağlandı!

Rusya Maliye Bakanlığı’nın açıklamasına göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov, iki ülke arasındaki ödeme ve anlaşmalarda yerli para birimlerinin kullanılmasına ilişkin anlaşma imzaladı.

Çin ile süt ihracatında anlaşma sağlandı!

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Çin'e süt ihracatı yapmak amacıyla, Veteriner Sağlık Sertifikası üzerinde anlaşmayı sağladığını açıkladı.

Emre Altuğ'a icra şoku!

Emre Altuğ, ödemesi gereken kira borcunu ödemeyince icralık oldu. mal sahipleri ile anlaşma sağlayan ve protokol imzalayan Altuğ, borcunu ödemeyince yine icralık oldu.

fikirtepe anlaşma sağlayan firmalar hangileridir Haberi

fikirtepe anlaşma sağlayan firmalar hangileridir
Fikirtepe'de acele kamulaştırma tebligatı alan firmalar listesi!


Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında hak sahipleriyle yüzde 99 anlaşma sağlayan firmalardan başlamak üzere sözleşme imzalama oranı büyükten küçüğe doğru inşaat firmalarına acele kamulaştırma tebligatı gönderiliyor. 


Buna göre İstanbul'un Kadıköy İlçesi Fikirtepe Mahallesi'nde acele kamulaştırma tebligatı gönderilen, proje konumlandırdığı arsalarda yüzde 99 anlaşma sağlayan firmalar şunlar; 


- Pana Yapı - Selimoğlu İnşaat ortaklığı,


- Vartaş İnşaat,


- Mutlu İnşaat, 


- Usta İnşaat.


Fikirtepe'de acele kamulaştırma tebligatı alan vatandaşın ne kadar süresi var? Süreç nasıl işleyecek? Detaylar için...