29 / 05 / 2024

Fikri Işık büyüme rakamları

Fikri Işık büyüme rakamları

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık: "Cumhuriyet tarihinde benzeri yaşanmamış büyük bir türbülansın içinde yüzde 4,3 gibi çok önemli bir büyüme rakamının yakalanmış olması hepimizi sevindirdi ve geleceğe çok daha ümitle bakmamızı sağladı" dedi

Gram altında önümüzdeki iki hafta içinde büyük değişiklikler bekleniyor!

İslam Memiş'in son altın analizi ve önümüzdeki 2 haftalık beklentileri, altın piyasasıyla ilgilenen yatırımcılar için büyük bir değer taşımaktadır. Ancak, altın fiyatlarını etkileyen sayısız faktör olduğunu unutmamak gerekir ve bu sebeple geleceğe dair kesin tahminlerde bulunmak zordur.

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

Son dakika! OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütünün (OECD) Haziran ayında 2023 yılı için yüzde 2,7 şeklinde açıkladığı küresel ekonomide büyüme tahminini 3 şeklinde revize ederken, Türk ekonomisine yönelik büyüme beklentisini ise yüzde 3,6’dan 4,3'e çıkarttı.

TOKİ Kırklareli projesi için büyük gün geldi! Sadece tek bir ilçeye 256 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırklareli projesi için büyük gün geldi. İşte TOKİ Kırklareli projesi ile ilgili detaylar...

Moody's, Türkiye ekonomisi için büyüme tahminini yükseltti!

Moody's, Türkiye ekonomisi için bu yıla ilişkin büyüme tahminini yüzde 2,6'dan yüzde 4,2'ye ve gelecek yıl için yüzde 2'den yüzde 3'e yükseltti.

Çin için büyüme beklentileri kötüleşiyor! Bankalar önlem için hangi kararı aldı!

Ekonomistler Çin’in büyüme tahminlerini aşağı yönlü revize etmeye devam ediyor. Çinli bankalar ise büyümeyi desteklemek için mevduat faizlerinde ilave indirimi masaya yatırdı.

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün! Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün geldi. Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi! O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi... O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

Akbank'tan bayram için büyük fırsat

Akbank'tan bayram için büyük fırsat geldi. Faydalanmak isteyen vatandaşların hemen bakması gerekiyor.

Fitch raporunda 'enflasyon' vurgusu: 2023 küresel büyüme tahminini açıkladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel ekonomiye ilişkin büyüme beklentisini 2023 yılı için yüzde 2'den yüzde 2,4'e yükseltti.

Merkez Bankaları sıkılaştırma yolunda: Fitch, 2023 küresel büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 2023 için küresel ekonomideki büyüme beklentisini yüzde 2'den yüzde 2,4'e yükseltti. İşte ayrıntılar...

OECD, Türkiye'nin büyüme tahminini yüzde 2,8'den yüzde 3,6'ya yükseltti!

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD), küresel ekonomik büyüme tahminini yüzde 2,6'dan yüzde 2,7'ye ve Türkiye ekonomisine yönelik büyüme beklentisini ise yüzde 2,8'den yüzde 3,6'ya yükseltti.

Fikri Işık büyüme rakamları Haberi

Fikri Işık büyüme rakamları


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Pek çok kötümser beklentinin aksine belkide cumhuriyet tarihinde benzeri yaşanmamış büyük bir türbülansın içinde yüzde 4,3 gibi çok önemli bir büyüme rakamının yakalanmış olması hepimizi sevindirdi ve geleceğe çok daha ümitle bakmamızı sağladı" dedi.


Bakan Işık, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca ve beraberindeki heyeti kabul etti. 


- "Merkez Bankası elindeki enstrümanları dikkatli kullanmalı"


Büyüme rakamlarına da değinen Işık, "Pek çok kötümser beklentinin aksine belkide cumhuriyet tarihinde benzeri yaşanmamış büyük bir türbülansın içinde yüzde 4,3 gibi çok önemli bir büyüme rakamının yakalanmış olması hepimizi sevindirdi ve geleceğe çok daha ümitle bakmamızı sağladı" ifadesini kullandı.


Büyüme rakamından ziyade büyümenin kompozisyonunun, Türkiye'nin geleceğe daha güvenli bakması için önemli olduğunu anlatan Işık, şöyle konuştu:


"Türkiye'de bugüne kadar...