27 / 04 / 2024

Filyos Limanı ne zaman tamamlanacak

Filyos Limanı ne zaman tamamlanacak

Filyos Limanı'nın toplam maliyeti 2.2 milyar Türk Lirasına ulaştı. Limanın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek.

Filyos Limanı'nın maliyeti 4 kat arttı!

2016'da 537 milyon TL'ye sözleşme imzalanan Filyos Limanı projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 99 oldu. Ancak bedeli neredeyse 4 kat artarak 2.2 milyar TL'yi buldu.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Filyos Limanı'ndaki çalışmalarda sona gelindi!

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yaptığı açıklamada şehirde yapımı devam eden Filyos Limanı'ndaki çalışmaların bitmek üzere olduğunu bildirdi.

Ali Kaban: Filyos Limanıyla bölge sevkiyat merkezi olacak!

Zonguldak Valisi Kaban: "Filyos Limanı, bitirildiğinde bir fonksiyon ifa edecek. Zira bugün için henüz daha projeleri çiziliyor ama Ankara üzerinden Ortadoğu'ya bağlanan, ulaşım sisteminin önemli bir parçası olacak"

Başbakan Erdoğan: Filyos Limanı bir Türkiye projesidir!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit döneminden beri beklenen, bölgenin geleceğini değiştirecek Filyos Limanı Projesi'ni nihayet hayata geçirdiklerini belirtti...

Filyos Projesi'nde yatırım hayali, gerçeğe dönüştü!

2. Abdülhamit döneminden itibaren uygulamaya konulması beklenen Filyos Projesi kapsamında, Filyos Limanı inşası ve Filyos Endüstri Bölgesi etüt çalışmaları devlet yatırım programına en yüksek ödenekli işler arasında yerini aldı...

BAE, İzmir Limanı'ndan hisse alacak' iddiasına Tunç Soyer'den sert tepki: Satılamaz! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Alsancak Limanı'nın Birleşik Arap Emirlikleri'ne satılacağı iddiaları ile ilgili konuştu ve duruma tepki gösterdi. Soyer, satmaktan vazgeçilmesi gerektiğini sebepleriyle açıkladı.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları savaş gerginliği dolayısıyla yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi yükseltti. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç lira?

Tuzlaport Liman için düğmeye basıldı! Tuzla'ya yeni liman geliyor!

Tuzlaport Liman ve Tersane İşletmeciliği tarafından İstanbul ili Tuzla İlçesi'ne Tuzlaport Liman'ı için düğmeye basıldı. İşte yeni liman projesi ile ilgili detaylar...

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı, elinde para olan tereddüt etmesin alsın! Altın bugün ne kadar?

Güvenli liman yatırımcıları altın fiyatlarının seyrini merakla sorguluyor. Altının seyri stabil devam ederken uzman isimlerden peş peşe açıklama yapıyor. Peki, gram, çeyrek, yarım bugün ne kadar, kaç TL?

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonalr yatırımcı tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altına talep her geçen gün artıyor. Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları.

Güvenli liman altın 7 haftanın zirvesinden uzaklaşmaya başladı!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın 7 haftanı  zirvesinden uzaklaşmaya başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Bakan Dönmez’dan flaş gaz açıklaması! İşte Karadeniz gazının verileceği tarih

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, beraberindeki heyetle birlikte ziyaret ettiği Filyos Limanı’nda, Karadeniz’de 2020 yılında keşfi yapılan doğal gazın sisteme verileceği net tarihi açıkladı.

Gram altının 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bu rakamı duyanın nutku tutuldu! Hemen bir bakın!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü yatırım araçları arasında yer alan gram altının 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Açıklanan bu rakamı duyanın nutku tutuldu... Hemen bakın...

Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı bir karış açık kaldı. Hemen o rakama göz atın...

Doların 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Peş peşe açıklanan rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü doların 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Peş peşe açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı. Hemen siz de bu rakamlara bir göz atın...

O ilde 20 adet daire satılıyor! Ev almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın!

Mülkiyeti Filyos Belediyesi'ne ait, Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Filyos Beldesi'nde yer alan 20 adet daire satılıyor. İşte fiyatlar ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın ne kadar? Gören şaşkına dönüyor! İşte 8 Haziran 2022 altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altın, yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki son dakika altın fiyatları bugün ne kadar? İşte gram altın, çeyrek altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatları 8 Haziran 2022...

Filyos Limanı ne zaman tamamlanacak Haberi

Filyos Limanı ne zaman tamamlanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün açılışı gerçekleştirilecek olan Filyos Limanı'nın inşaatı 8 yılda bitirildi. 

Sözcü'den Yusuf Demir'in haberine göre; limanın ilk ihalesi 2014'te gerçekleştirildi. Açık usulle rekabete açık düzenlenen ihalenin kazananı Şenbay ve Özgün Yapı oldu. İki firma ortaklığında 2016 yılında başlayacak inşaatın 2020'de 537 milyon Türk Lirası bedelle bitirilmesi planlandı.

Filyos Limanı'nda 20 Kasım 2019 tarihinde sürpriz bir ihale daha gerçekleştirildi. İhale bu kez 21b Pazarlık usulü ile yapıldı. İhalenin kazananı Kolin İnşaat oldu. 

İşin adı, “Filyos Limanı Rıhtım ve Geri Saha İnşaatı İhalesi” olarak belirlendi, fakat çerçevesi ve ilk ihaleden farkı belirtilmedi. 

4 Aralık 2019 tarihinde imzalanan sözleşmeye göre 2 Aralık 2019 tarihinde başlayacak inşaat, 19 Mayıs 2021 tarihinde tamamlanacaktı. İlk ihaleye ek olarak bu ihalenin bedeli 695...