10 / 05 / 2024

Finansevim BDDK

Finansevim BDDK

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo yaptığı açıklamada, "BDDK’nın şart koştuğu 100 milyon TL sermaye tutarının üzerindeki finansal gücümüz ve müşterilerimize sunduğumuz güven, bizi geleceğe taşıyor." dedi.

BDDK'dan bankalara yeni sınırlama! Bankalara yönelik yeni yaptırım ne anlama geliyor?

BDDK tarafından getirilen yeni düzenlemeyle bankaların öz kaynakları içindeki payıyla ilgili üst sınır yüzde 20'den yüzde 5'e çekildi.

Bankacılar dikkat! BDDK ve iki dev banka personel alacak

BDDK çeşitli pozisyonlara 165 memur alacak. Adaylar iki gün boyunca ikişer oturumdan oluşacak giriş sınavından sonra işe alınacak.

BDDK'dan yeni açıklama geldi! Bankaların karı 5 katı arttı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre; Türk bankacılık sektörünün toplam aktif büyüklüğü eylül itibarıyla 2021  yılsonuna göre yüzde 42.2 artarak 13.1 trilyon liraya yükseldi.

BDDK'dan flaş karar! Elinde döviz olan şirketler dikkat! Yarın başlıyor

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK),  kredi kullanabilecek şirketler için 15 milyon TL olan yabancı para pozisyonu sınırı 10 milyon TL’ye indirdiği kararını yarın itibariyle uygulamaya başlıyor.

Veysel Mert'ten BDDK ve Birevim davasına ilişkin açıklama!

Birevim ortaklarından Veysel Mert, emlakkulisi.com'a özel BDDK ve Birevim aleyhindeki davaya ilişkin değerlendiremelerde bulundu.

Son dakika gelişmesi... Kredilerle ilgili BDDK'dan flaş açıklama!

Tüketici kredisi taksit sayıları için BDDK tarafından flaş bir açıklama yapıldı. BDDK kredi vade sınırları ile kredi kartı taksitlendirme sürelerinin değiştirilip değiştirilemeyeceğine ilişkin şimdilik böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtildi.

Kredi kulanımında kısıtlama getiren düzenleme BDDK tarafından güncellendi! İlk düzenleme doları düşürmüştü

BDDK, 24 Haziran'da finansal istikrarın güçlendirilmesine ve kaynakların daha verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik yaptığı düzenlemeyi kamuoyundan yükselen 'Sermaye çıkışına neden olur' eleştirileri nedeniyle güncelledi.

BDDK'nın yeni konut kredisi düzenlemesi sektörü nasıl etkileyecek? Ev fiyatları düşer mi?

BDDK konut kredileriyle ilgili yeni bir karar aldı. Karar kapsamında, birinci ve ikinci el evler için konut kredilerinde kredi oranları değişti. Peki bu karar sektörü nasıl etkileyecek? Ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Bakan Nebati, BDDK’nın kritik hamlesini yabancı basına anlattı

Bakan Nebati, gündemde olan BDDK kararıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Bakan Nebati, alınan karar sonrası dolar ve euro kurlarında ciddi gerileme yaşandığını vurgulayarak “Kararda önemli olan etkisi ve mesajı” olduğunu ifade etti.

BDDK’nin kararı bankaları nasıl etkiledi? Bankalar kredi kullandırmaya devam edecek mi?

Belirli bir tutardan fazla nakit dövizi olan şirketlerin yeni TL krediye erişimini engelleyen BDDK kararından nasıl etkilendi? Bankalar kredi kullandırmaya devam edecek mi? İşte detaylar...

BDDK açıklamasından sonra kredi oranları değişti mi? İşte kredi şartları ve oranları!

BDDK açıklamasından sonra kredi şartlarının değişip değişmediği merak ediliyor. İşte BDDK açıklamasından sonra kredi oranlarına dair detaylar!

BDDK'nın kredi adımından sonra dolarda kıyamet senaryosu: Pazartesi günü eğer bu olursa kıyamet kopar

BDDK'nın dün şirketlere yönelik attığı kredi adımından sonra dolar 6 Haziran'ndan bugüne gördüğü en düşük seviyeye indi. 16,47 liraya kadar düşen kur yeniden 16,89 lira seviyesine doğru yükseldi. Peki bundan sonra doların durumu Türkiye'de nasıl olacak? Uzmanlar yorumladı.

BDDK'nın ticari kredi düzenlemesi sonrası düşüş yaşayan doların kaç liraya çıkacağını Selçuk Geçer açıkladı

BDDK açıklaması sonra 17 Türk Lirası seyrinde gezen dolar, ani düşüş yaşadı. Yatırımcı ise merakla bekliyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise tarih vererek doların kaç liraya çıkacağını açıkladı. İşte detaylar…

Finansevim BDDK Haberi

Finansevim BDDK

Finansevim tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, BDDK intibak planı için başvurusunu yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, BDDK düzenlemeleri hayata geçmeden önce yüzde 200’lük büyüme başarısı kaydeden Finansevim, intibak sürecinden sonra da büyüme grafiğini sürdürecek.

Sunduğu tasarruf finansman modelleri ile müşterilerine önemli ayrıcalıklar sunan Finansevim yeni dönemde şube sayısını 100’e çıkarmayı, ülke ekonomisine de yıllık 5 milyar TL’lik katkı sunmayı hedefliyor. 100 milyon TL öz sermaye koşulu da dahil olmak üzere BDDK intibak planı için hazır olan Finansevim, sektörün diğer oyuncularından farklı hizmetleri ve yüzde 99,7 müşteri memnuniyet oranı ile ön plana çıkıyor.

- "Müşteri tahsisatlarını her zaman söz verdiğimiz tarihte yaptık"

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Yapı Tasarruf Finansman Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, Türkiye’deki yaygın şube...