10 / 05 / 2024

Finansevim teslimat

Finansevim teslimat

Finansevim müşteri almaya başladığı 1.5 yılda 3 bin 949 müşterisine teslimat gerçekleştirdi. Müşteri teslimatlarının 2 bin 448 adetini ev, bin 501 adetini ise otomobil oluşturdu.

Eminevim'den 250 bininci teslimat!  

Tasarruf finansman sektörünün lideri olma sorumluluğu ile uzun senelerdir sektörün gelişimine yön vermeye devam eden Eminevim, 250 bininci teslimatını gerçekleştirdi.

Otokar açıkladı! Balıkesir'e 55 adet Centro teslimatı gerçekleşti...

Koç Topluluğu şirketlerinden bir olan Otokar, Centro mikrobüsün teslimatlarına devam ettiğini açıkladı. Belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak yapılan Centro’nun son teslimat adresi Balıkesir olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Siemens WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’nde cazip fiyat ve ücretsiz teslimat fırsatı!

Siemens, evine çamaşır makinesi almak isteyenler için WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’ni satışa çıkardı. Bunun yanı sıra, ücretsiz teslimat fırsatını olduğunu da açıklayan Siemens, çamaşır makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.

Migros'ta Colgate ürünlerine yüzde 40 indirim ve ücretsiz teslimat kampanyası!

Migros Market Colgate ürünlerine yüzde 40 indirim ve ücretsiz teslimat kampanyası başladı. Kampanyaya 28 adet ürün dahil edildi. İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler...

Birevim’den 6 ayda 1 milyar liranın üzerinde teslimat!

Tasarruf finansmanı sektörü firmaları arasında yer alan Birevim, yaptığı resmi açıklamada, 2021 yılı Ocak-Haziran döneminde 9 bin 516 adet teslimat gerçekleştirdiğini duyurdu.

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo intibak yasasını değerlendirdi!

Türkiye Yapı Tasarruf Finansman Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, intibak yasası hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Finansevim, BDDK intibak planı başvurusunu yaptı!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo yaptığı açıklamada, "BDDK’nın şart koştuğu 100 milyon TL sermaye tutarının üzerindeki finansal gücümüz ve müşterilerimize sunduğumuz güven, bizi geleceğe taşıyor." dedi.

Eminevim'den ilk çeyrekte 1.2 milyar TL'lik teslimat!

Faizsiz konut ve araç teslimatlarında 2021 yılına artışla başlayan Eminevim, yılın ilk çeyreğiyle ilgili teslimat bilançolarını açıkladı. Şirket, Mart ayında da 2 bin 628 teslimatla 30 yılın zirvesine ulaştı.

Eminevim 2021'in ilk çeyreğinde 1 milyar 250 milyon liralık teslimat yaptı!

Eminevim 2021 yılının ilk 3 ayında toplam 6 bin 724 teslimat gerçekleştirirken, bununla ülke ekonomisine sağlanan nakit enjeksiyonu 1 milyar 250 milyon TL şeklinde gerçekleşti.

Eminevim BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sefaköy Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sefaköy Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim teslimat Haberi

Finansevim teslimat

Mart 2018 itibariyle ilk müşteri kaydını açan Finansevim, 1.5 yılda 3 bin 949 müşterisine teslimat gerçekleştirdi. Şube açarak da büyümeye devam eden Finansevim, bu yıl sonunda 45,2020 yılında ise 75 şubeye çıkmayı planlıyor. Şirket, şubeleşmeyele birlikte şirket çalışan sayısını da yüzde 200 arttırmayı planlıyor.

12 ayda otomobil, 60 ayda ev sahibi yapıyor

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; sistemlerinin insanların ev ve araba sahibi yapma süreleriyle ilgili bilgi veren Emre Özkaya, "Amacımız vatandaşların taleplerini en iyi şekilde karşılamak olduğu için, firmamız 12 aydan 360 aya kadar geniş bir yelpazede hizmet vermekte. Genelde araba almak isteyen vatandaşlarımız 12-48 ay, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız ise 60-120 aylık dönemleri tercih etmekte" dedi. Firma olarak Türkiye genelinde hizmet verdiklerini belirten Özkaya, "Sistem tanındıkça ilgi...