29 / 04 / 2024

finike camileri

finike camileri

Antalya Müftülüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Finike ilçesine yapılacak cami için protokol imzalandı. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Menderes Türel'in belediyecilik anlamında farklı bir portre çizdiğini kaydetti.

Antalya Finike'de 5 arsa satılacak! Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Antalya Finike'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Antalya Finike'de 10.3 milyon TL'ye icradan satılık 16 arsa!

Finike Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Finike ilçesi, Kale Mahallesi'nde yer alan 16 arsayı 10 milyon 302 bin TL'ye satıyor...

Finike'de otoyol projesinin iptal edilmesi önerisi mecliste!

Antalya'nın Finike ilçesindeki otoyol projesinin iptal edilmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Finike'de belediyeye ait kira ödemeleri ertelendi!

Finike Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle mülkiyeti belediyeye ait işyerlerinden kira alınmamasını, işyerinin kapalı kaldığı süre kadar kira süresinin uzatılmasına karar verdi.

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Finike Belediyesi beton santralinin kapasitesini artırdı!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediyeye ait hazır beton tesisine yatırım yaparak, üretim kapasitesini 2.5 kat artırdı.

Finike Belediye Meclisi'nin gündemi imar değişikliği!

Finike Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda kentsel dönüşüm projeleri, mülkiyet ve imar sorunu gündeme getirildi.

Finike Belediyesi 78 işletmeden kira almayacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Mayıs ayında gerçekleşen olağanüstü meclis toplantısında korona salgını nedeniyle genelge ile kapanan belediyenin kiracısı işyerlerinden kira alınmayacağını açıkladı.

Finike'deki tarihi binalar yenileniyor!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Eski Mahalle’deki tarihi ve eski binaların aslına uygun olarak yenileceğini açıkladı.

Aydın Özer Finike’de satılan TOKİ arazisini Meclis’e taşıdı!

Finike’de geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen TOKİ arazi ihalesini Meclis'e taşıdı. Özer, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a soru önergesi verdi...

Finike Belediyesi kiracılarından 3 ay kira almayacak!

Antalya Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediye'ye ait mülklerinde kiracı olarak ticari faaliyetlerine devam eden işletmelerden 3 ay kira almayacaklarını açıkladı.

finike camileri Haberi

finike camileri

Antalya Müftülüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Finike ilçesine yapılacak cami için protokol imzalandı.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen imza törenine Antalya AK Parti Milletvekili Atay Uslu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Müftüsü Osman Artan, Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu katıldı.


AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu törende yaptığı konuşmada, Finike için güzel bir hizmet gerçekleştireceklerini belirterek, Menderes Türel'in belediyecilik anlamında farklı bir portre çizdiğini kaydetti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de 1 Kasım seçimleri öncesinde Finike'ye bir cami kazandırılacağını söylediklerini, şimdi ise Diyanet İşleri Başkanlığı ve Antalya Müftülüğü işbirliği ile cami projesini hayata geçirmek için adımlar atmaya başladıklarını belirtti.


Camilerin şehirlerin silüetlerindeki en önemli güzellik olduğunun altını çizen Türel,...