11 / 05 / 2024

Fiyatların yüzde 300 arttığı ilçe hangisi

Fiyatların yüzde 300 arttığı ilçe hangisi

İstanbul’un yanı başındaki ilçede son yıllarda ciddi bir hareketlenme yaşanıyor. Birçok dev proje ya oraya kaydırılıyor ya da bir şekilde orayla bağlantısı kuruluyor. Fiyatların yüzde 300 arttığı ilçe hangisi?

Çimento fiyatlarına yüzde 43'lük dev zam! Hem inşaat sektörüne, hem vatandaşa zarar!

Çimento fiyatlarına yüzde 50'ye yakın zam geldiği açıklandı. Gazeteci Zafer Şahin, X sosyal medya hesabından duyurdu ve hem vatandaşın hem de inşaat sektörünün zarar göreceğini söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Et ve Süt Kurumu'ndan et fiyatlarına yüzde 25 zam!

Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptığını duyurdu. Buna göre; Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Et ve Süt Kurumu (ESK), et satış fiyatlarına yüzde 25 oranında zam yaptığını açıkladı.

İstanbul'da konut sitesi aidatları 2 yılda yüzde 300 arttı! Beşiktaş, Şişli, Üsküdar... İlçe ilçe aidatlar açıklandı!

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler vatandaşların tepkilerine neden olurken, son 2 senedeki zamlar yüzde 300'e yaklaştı. Peki hangi ilçede konut sitesi aidatları ne kadar?

Ramazan kolisine dev zam: En ucuzunun fiyatı yüzde 300 arttı!

Ramazan ayına sayılı günler kala, marketlerde koli satışları başladı. Pek çok farklı gıda ürününü içeren Ramazan kolilerindeki yıllık fiyat artışı yüzde 300'ü aştı. İşte o fiyatlar...

Özel okullarda yasaya rağmen zam yüzde 300'e dayandı!

Özel okullarda geçen sene yaşanan ‘fahiş fiyat' krizi bu sene de tekrarlanıyor. Bazı okullar yüzde 57'lik artış tavanını ek ücretlerle delip yüzde 300'e kadar çıkarıyor. İsyan eden velilere de ‘çocuğunu okuldan al' baskıları yapılıyor.

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

Belediye müjdeyi verdi: Konutlarda kullanılan su fiyatlarına yüzde 30 indirim!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 1 Aralık tarihinden itibaren su fiyatlarının yüzde 30 azaltılacağını açıkladı.

İkinci el piyasası canlanacak! Fiyatlar yüzde 30 düşecek

Uzun yıllardır haciz sebebiyle yediemin otoparklarında bulunan araçlar 1 Kasım'da satışa sunulacak. Sektör temsilcileri 700 bin ikinci el otomobilin piyasaya gireceğini ve ikinci el otomobil fiyatlarını yüzde 30 düşüreceğini belirtiyor.

Konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek adım: Hazine arazileri imara açılıyor! 

Türkiye'de konuttaki arz talep dengesinin bozulması konut fiyatlarını uçurdu. Konut fiyatlarını dengelemek için harekete geçen hükümet bazı büyükşehirlerdeki hazine arazileri imara açılacak. Sektör temsilcileri konut fiyatlarını yüzde 40 düşüreceğini belirtiyor...

Su fiyatlarına yüzde 233,33 zam geldi! İşte zam sonrası güncel su fiyatları

Yozgat Belediyesi, Eylül Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı'nda suyun metreküp fiyatına büyük bir zam yapılmasını kararlaştırdı. Bu kararla birlikte su fiyatlarına yüzde 233,33'lük bir zam uygulanacak.  İşte zam sonrası güncel su fiyatları...

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Trabzon set fiyatlarında yüzde 22'ye varan indirim başladı! Trabzon set fiyatları kaç TL? Elizi 5 Mart fiyat listesi

Elizi'de Trabzon set fiyatlarında yüzde 22'ye varan indirim başladı. ''Ben de Trabzon set almak istiyorum'' diyorsanız hemen bakın! Trabzon set fiyatları kaç TL? Elizi 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı! Metrekare fiyatları 30 bin TL'den başlıyor! 

BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Esenyurt'ta yükselen Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı. 2 bloğun inşaatının tamamlandığı projede erken teslim hedefleniyor. İşte ayrıntılar...

Fiyatların yüzde 300 arttığı ilçe hangisi Haberi

Fiyatların yüzde 300 arttığı ilçe hangisi

İstanbul’un yanı başındaki ilçede son yıllarda ciddi bir hareketlenme yaşanıyor. Birçok dev proje ya oraya kaydırılıyor ya da bir şekilde orayla bağlantısı kuruluyor. Milyon m2’lik alanların üzerine kurulması planlanan dev tesisler için yüzbinlerce kişiye istihdam hedefleniyor. Öte yandan bölgede yaşanan hareketlilik yüzlerce yatırımcıyı da kendisine çekiyor.  

Haber7'de yer alan habere göre, birçok yatırımcının farklı m2’lerde arazi talebinde bulunduğu bölgede fiyatların da yüzde 300 civarında arttığı belirtiliyor.  Uzmanlar ise; bölgenin çok yakında istisnasız Türkiye’nin en değerli yerleri içerisine gireceğini öngörüyor.

Tabiri caizse piyangonun okkalı vurduğu bölge İstanbul’un hemen yanı başında yer alan Kocaeli’nin Gebze ilçesi…

ULAŞIMDA KAZAYAĞI GEBZE OLACAK

Yıldızı her geçen gün daha da parlayan ilçede çalışmaları süren Gebze – Orhangazi – İzmir Otoyolu ile Bursa ve İzmir bölgeye adeta kapı komşusu...