29 / 04 / 2024

form düğme

form düğme

Zara, Mango, Massimo Dutti, Burberry, Hugo Boss, Ramsey gibi dünyaca ünlü giyim markalarıyla iş ortaklığı yapan Form Düğme'nin kurucu ortağı Mustafa Okyay, 'En büyük hayalim, 'düğme müzesi' açmak' dedi

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

Ev almayı düşünenler dikkat! Konut fiyatları düşecek mi? 

Yaptığı açıklamada konut satışlarındaki durağanlığın fiyatlarda düşme beklentisine sebep olduğunu söyleyen FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, artan maliyetler sebebiyle fiyatlarda bir düşme yaşanmayacağını söyledi.

Ticaret Bakanı Bolat: Emlakta, daire, dükkan ve arsa fiyatlarında düşme var!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv ve gayrimenkul sektöründe düşüş olduğuna dikkat çekti. Ayrıca Bolat, 1 Kasım'da yürürlüğe girecek yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isim ve hesaplara ağır ceza verileceğini söyledi.

Dünya Altın Konseyi’nden tüm hesapları alt üst edecek yeni tahmin!

Dünya Altın Konseyi’nden kritik bir açıklama geldi. “Altın fiyatlarının 1.900 doların altına düşme ihtimalini ortaya çıkaracak ters rüzgârlar esmeyi sürdürecek” yorumunda bulunan uzmanlar, 100 dolarlık gerilemede bile piyasanın hâlâ sağlıklı olduğunu ifade etti.

ABD hisse senedi Nvidia'nın kazançlarıyla yükseldi

Yonga üreticisi Nvidia'nın büyük kazançları, küresel piyasaların son günlerde ABD hükümetinin temerrüde düşme olasılığına ilişkin endişelerle düşmesinin ardından ABD hisse senedi vadeli işlemlerinin Perşembe günü yükselmesine yardımcı oldu.

Herkes merakla bekliyordu! Sonunda kırmızı ete indirim geldi

2023'te de çıkışı devam eden et fiyatları Ramazan ayında da devam etti. Bu artıştan sonra, beklenen indirim nihayet gerçekleşti ve et ücretleri 199 TL'ye üştü. Bu durumda kuşbaşı ve kıyma ücretlerinde düşme görüldü.

Fakir Robert Rs 720 Akıllı Robot Süpürge'de 4 bin 900 TL' ye varan indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 

Fakir robot akıllı süpürge, yüksek emiş gücü, düşme engelleyici sensörü ve 120 dakika boyunca kesintisiz çalışma imkanı ile hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştirir. 

iPhone 15 Pro için Ses Tuşları Yeniden Tasarlanıyor: Tek Uzun Düğme Olacak! 4 Mart 2023 Fiyat Listesi...

Bir teknoloji analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda iPhone 15 Pro modelinin ses tuşları için tasarım değişikliği olduğunu açıkladı!

Philips Katı Meyve Sıkacağı en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips katı meyve sıkacağı aynı zamanda hem meyve hemde sebze suyu elde etmeye yarayan tasarıma sahiptir.Tek bir düğme ile taze ve doğal meyve suyunu ortaya koyar ve cihazın temizliği çok kısa sürer. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Kahvesiz güne başlayamam diyenler kahveleriniz Philips'ten! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Güne zinde başlamak için kahve içenler, bu kahve makinesi ile zahmetsiz lezzetli kahveler yapmak bir düğme ile artık çok kolay. 12 farklı ayarda kahve pişirme teknolojisi kahve severler tarafından tam not alıyor. 

Depremzedeler için uygun fiyatlarla elektrikli sobalar Carrefoursa'da! 9 Şubat 2023 fiyat listesi

''Afad bağış ürünü'' adı altında satışa sunulan elektrikli sobalar,iyi ve anında ısıtabilme, devrilme ve ya düşme emniyeti  teknolojisine sahip olmasıyla, anında kendini kapatma özelliği ile uygun fiyatlarla Carreforsa'da tüketicisini bekliyor. İşte ürünlerin detayları ve fiyat listesi.. 

Dolar 5 TL olacak dedi, herkesi şok etti

Konuya ilişkin açıklama Stratejist İbrahim Ufuk Kaynak tarafından yapıldı. Kaynak, doların 5 TL'ye düşme ihtimali olduğunu dile getirerek herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Philips Espresso Makinesi 9.499 TL! Özellikleri neler ? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Zahmetsiz lezzetli kahveler yapmak bir düğme ile artık çok kolay. Mutfaklarınızda küçük yer kaplar ancak büyük işler başarır.

form düğme Haberi

form düğme

Geçen yıl dünyanın en büyük 5 düğme fabrikasından biri olan, İtalyan düğme devi Bottonoficio Fossanese'yi satın alarak Türkiye'ye getiren Form Düğme, büyüme istikrarını 2012 yılının ilk 6 ayında da sürdürüyor. Günde 1,5 milyona yakın düğme üretimi ile Türkiye'nin en büyük üretim kapasitesine sahip olan firmalarından olan Form Düğme'nin kurucu ortağı Mustafa Oktay' en büyük hayali, dünyada bir ilki gerçekleştirerek sektör ile ortaklaşa 'düğme müzesi' açabilmek.


İHRACATA YÖNELMEK ŞART


Yılın ilk 6 ayını değerlendiren Mustafa Oktay, Türkiye'deki tüm konfeksiyon üreticilerinin almakta zorunlu olduğu ve yurtdışından ithal ettiği düğmelerden çok daha kalitelilerini ürettiklerini belirterek, uluslararası firmalar ile çalışıyor olmalarının bunun en büyük ispatı olarak nitelendirdi. En büyük hayalinin dünyanın ilk düğme müzesini kurmak olarak niteleyen Oktay, düğme sektörünün genel durumunu şu şekilde değerlendirdi:...