06 / 05 / 2024

formsolar referansları

formsolar referansları

İstanbul'da, Sabiha Gökçen Havalimanı'na bitişik bir noktada yüksek katma değer oluşturması amacıyla kurulan Teknopark İstanbul'un merkez binasının güneşten elektrik üreten sistemleri, FORMSOLAR tarafından projelendirildi ve kurulumu yapıldı.

Küresel tahviller son 15 yılın zirvesinde!

Amerika 30 senelik hazine tahvili, 2023’ün başından bu yana maksimum seviyesine ulaştığı gibi aynı zamanda 2011 yılından bugüne kadarki en yüksek noktaya ulaştı. Diğer referanslar da 2008 yılı seviyelerine dönüş yaptı.

Emlak Konut, 2017'de 10 milyar liralık yatırım yapacak!

Gayrimenkul piyasasında sinyalleri en doğru alan kurum olarak bilinen ve referanslarıyla sektöre yön veren Emlak Konut GYO’nun 2016 karnesi başarılarla dolu. Şirketin 2017 yılı ajandasında değeri 10 milyar lirayı bulacak projeler bulunuyor.

Thermo King ATP sertifikasını Türkiye’de verme yetkisi aldı!

Thermo King, soğuk zincir taşımacılığı yapan firmaların en önemli referanslarının başında gelen ATP sertifikasını Türkiye’de verme yetkisi aldı.

Yanık Yapı Pendik'de yeni projelere imza atıyor!

Ahmet Yanık: Şirket olarak biz referansları ile daha doğrusu müşteri memnuniyeti ile büyümeyi başarmış bir şirketiz. Gerçekleştirdiğimiz her projede insanları memnun edecek tüm detaylara yer verdik.

Suudi Arabistan Krallığı Merkez Bankası'na Türk mermeri!

Bankanın mermer sağlayıcısı olan Emaş'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, sektörde 30 yıllık tecrübeye sahip olduklarını söyledi. Ercan, Suudi Arabistan Krallığı Merkez Bankası'nı referansları arasına eklemekten memnuniyet duyduğunu söyledi.

Kiev Hotel ile tarihi kent dokusuna modern dokunuş!

Kiev Hotel projesi, tarihten ilham alan referanslarıyla, şehrin hem sosyal hem de coğrafi canlılığına eklemlenerek, tarihe duyulan saygıyı ve geleceğe olan heyecanı bir arada yaşatmayı hedefliyor.

Kiev Hotel, DP+Güzey Mimarlık tarafından yeniden tasarlanıyor!

DP+Güzey Mimarlık tarafından yeniden tasarlanan Kiev Hotel projesi, tarihten ilham alan referanslarıyla, şehrin hem sosyal hem de coğrafi canlılığına eklemlenerek, tarihe duyulan saygıyı ve geleceğe olan heyecanı yaşatmayı hedefliyor. İşte görselleri...

YAVER Holding 27 Mayıs'ta basın toplantısı düzenliyor!

YAVER Holding Ofisi'nde uluslararası pek çok projeye imza atmış olan YAVER Holding; Total mühendislik anlayışı ve çalışmaları ile hayata geçirdikleri "High Potanciel Engineer" referansları değerli konukları ile paylaşacak...

Teknopark İstanbul’un güneş enerjisi sisteminde Formsolar imzası!

İstanbul'da, Sabiha Gökçen Havalimanı'na bitişik bir noktada yüksek katma değer oluşturması amacıyla kurulan Teknopark İstanbul'un merkez binasının güneşten elektrik üreten sistemleri, FORMSOLAR tarafından projelendirildi ve kurulumu yapıldı.

Yalıtıma önem veren, çevreye saygılı dev projelerin temelinde HYFIX gizli!

HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile ülkemizde başarılı çalışmalara imza atmakta olan İnterfiks Yapı Kimyasalları referansları ile büyümeye devam ediyor. Yalıtıma önem veren, çevreye saygılı dev projelerin temelinde HYFIX gizli...

HYFIX 1997 den beri referanslarıyla büyüyor!

İnterfiks Yapı Kimyasalları A.Ş.; kimyasal su yalıtımı konusunda sektör profesyonellerine sunduğu ürün grubu HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile referans listesine dev projeler eklemeye devam ediyor...

Dumankaya'dan 2.5 milyon TL ciroya Toyota Yaris hediye!

Dumankaya projelerine yönlendirdiğiniz kişilerle kazanacağınız bu kampanya kapsamında yıl sonunda referanslarınız 2 milyon 500 bin TL ciroya ulaştığında Toyota Yaris hediye ediliyor

FormSolar, Yingli Solar ve Fronius ile anlaştı!

FORMSOLAR, dünyanın en büyük panel üretim kapasitesine sahip YİNGLİ SOLAR ve inverter üretiminde öncü şirket olan FRONIUS ile ortak çalışma kararı alarak güneş enerjisi yatırımlarınızda sizleri kaliteli ve ileri teknoloji ürünlerle buluşturuyor.

formsolar referansları Haberi

formsolar referansları

TEP (İleri Teknoloji Endüstri Parkı ve Havaalanı Projesi), Savunma Sanayi Müsteşarlığı tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında kurulan ve endüstriyel destek, araştırma-geliştirme, bilim ve teknoloji, içerikli bir proje olan Teknopark İstanbul Merkez Binası enerji ihtiyacının bir kısmı güneşten elektrik üreten Sharp marka güneş panelleri ile sağlanıyor. Toplam kurulu gücü 46 kW olan proje Eylül ayı içerisinde tamamlandı.


Proje’de toplam gücü 8.000 ve 12.000 w olan 4 adet Fronius marka inverter ve çatı üzerine monte edilen panel gücü 240 wp olan 190 adet Sharp marka güneş paneli kullanıldı.



Projeyle ilgili bir değerlendirme yapan Form Temiz Enerji Genel Müdürü Enis Behar, 

“ Ülkemizin ileri teknoloji ihtiyaçlarının milli kaynaklardan karşılanabilmesi gibi önemli bir amacı olan TeknoPark projesinde firma olarak yer almak çok gurur verici.  Ülkemiz güneş enerjisi...