05 / 07 / 2024

Fortis İstanbulun hedefi öğrenciler

Fortis İstanbulun hedefi öğrenciler

Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, Fortis İstanbul projesinde hedef grupları olan öğrenciler ve çalışan kesimi yakaladıklarını söyledi. İşte Yiğit'in açıklamaları, projenin detayları...

Toyota Yaris Cross'un satış hedefi açıklandı! Corolla Cross'un yola çıkacağı tarih belli oldu

Japon otomobil devi Toyota'nın SUV segmentine son dönemde yaptığı ataklar devam ediyor. Geçtiğimiz 22 Haziran'da Yaris Cross'u tanıtan Japon markanın yıl sonu satış hedefi belli oldu. Toyota yakın bir zamanda Corolla Cross'u pazara sürmeye hazırlanıyor.

ÇEDBİK’TEN inşaat şirketlerine karbon hedefi çağrısı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, inşaat şirketlerine karbon hedefi çağrısı yaparak, "Şirketlerin karbon hedefini belirlemesinin de iklim krizinde iyileşme sürecini hızlandıracağına inanıyoruz." dedi.

Fortis İstanbul'dan tekzip!

Fortis İstanbul, "Küçükçekmece'de site otoparkı oto galeriye kiralandı” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Yabancıya konut satışında yıl sonu hedefi 50 bin!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Ocak – Ağustos döneminde yabancıya konut satışı 30 bin 849 olmuştu. Sektörde yabancıya konut satışında yıl sonu hedefi 50 bin şeklinde...

Türkiye'nin 2023 hedefi: 2-4 milyon metrekarelik Küresel Lojistik Merkezler!

Asya, Avrupa ve Afrika'nın ortasında bulunması ve üç tarafının denizlerle çevrili olması sayesinde Türkiye, lojistik açıdan yabancı yatırımcılara önemli olanaklar sunuyor. İşte Türkiye'nin lojistikte 2023 hedefi...

Ruhsar Pekcan: 2020 ihracatımız hedefi aştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "2020 yılı ihracatımız 25 Aralık itibarıyla 166 milyar doları geçerek program hedefi olan 165,9 milyar doları aşmıştır." açıklamasını yaptı.

Fortis Plus Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis Plus Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaplan tarafından kuruldu.

Küçükoğlu Holding’in hedefi mutlu çalışanlar!

Otomotiv, perakende ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Küçükoğlu Holding'in hedefi mutlu çalışanlar...

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden inşaat sektörünün yeni hedefi Avrupa oldu. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Kiralık villalar dolandırıcıların yeni hedefi oldu!

Koronavirüsü sebebiyle otelde konaklamak yerine müstakil villa kiralamaya yönelen vatandaşlar dolandırıcıların hedefi haline geldi. 

BEX Coffee Chocolate'ın 2021 hedefi 10 şube!

Yeni nesil kahve zinciri BEX Coffee & Chocolate kurucu ortağı Ali Uğur Soytürk, ekonomik gelişmelere paralel olarak üç şube daha açarak bu yılı beş şubeyle tamamlamayı hedeflediklerini belirtiyor. 2021'de ise 10 şube hedefi var..

Köfteci Yusuf'un hedefi 150 şubeye ulaşmak!

Lezzetli köfteleriyle ününe ün katan Köfteci Yusuf, 23 sene önce 150 metrekarelik bir dükkanda başladığı yolculuğuna 7 bin çalışanla devam ediyor. Köfteci Yusuf'un hedefi 2020 yılında 150 şubeye ulaşmak.

Fortis Sinanlı'da 5 bin TL taksitle!

"Avrupa'nın En İyi Karma Yaşam Projesi" ödülüne sahip Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy’de 70 bin TL peşinat ve 5 bin TL’den başlayan aylık taksitlerle sizde şehrin tam merkezinde yerinizi alın...

Fortis İstanbulun hedefi öğrenciler Haberi

Fortis İstanbulun hedefi öğrenciler

Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği Fortis İstanbul projesinde 705 dairenin 182’sini sattıklarını ifade eden Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, proje başlamadan önce hedef grupları olan öğrenciler ve çalışan kesimi yakaladıklarını söyledi.


Satış fiyatlarının uygun ve projenin kaliteli olması sebebiyle satışların hızlı olduğunu söyleyen Yiğit , ”Projemize çok yakın konumda 8 üniversite var. Öğrenciler ve yakınları projeye çok ilgi gösteriyor. Satışlarımızın çoğu bu kesime ve yatırım amacında olanlara. 1+0 daireler 240 bin liradan, 1+1 daireler 380 bin liradan başlıyor. Kira öder gibi daire sahibi oluyorlar. Bunlar lansman fiyatları. Ay başında fiyatlar yüzde 10 artacak” dedi. 32 daireyi öğrencilerin ve ailelerinin aldığına dikkat çeken Yiğit, “Hatta 1-2 satışa ben dahil oldum. Öğrenci yakınları ‘Çocuğum nasıl olsa üniversite kazanacak. Bu...