27 / 04 / 2024

Forum Diyarbakır mağazaları

Forum Diyarbakır mağazaları

Toplam 35 yerli ve yabancı seçkin markayla hizmet verecek olan Diyarbakır Forum AVM bugün açılıyor. 100 milyon euro yatırım yapılan AVM 1.500 kişilik istihdam yaratacak.

Forum Diyarbakır 27 Mayıs'ta halka açılıyor!

Diyarbakır'da bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Forum Diyarbakır 27 Mayıs 2015'te kapılarını halka açıyor.

Forum Diyarbakır 27 Mayıs’ta kapılarını açacak!

Multi Turkey, ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezini Diyarbakır’da açıyor. 100 milyon euro yatırım yapılan AVM 1.500 kişilik istihdam yaratacak.

Forum Diyarbakır 27 Mayıs'ta açılacak!

MULTİ Turkey, ülke genelindeki 15'inci alışveriş merkezini Diyarbakır'da açıyor. Bölgede bugüne kadar önemli yatırımlara imza atan Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat'ın yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır 27 Mayıs'ta açılacak

Seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim Migros Mağazalarında sizi bekliyor! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sadece bir hafta geçerli olacak indirim, hepimizin yüzünü güldürecek. Birçok üründe fiyatlar dibi gördü. En çok tercih edilen markada, en çok kullanılan ürünlerde yapılan bu indirimi, artan fiyatlardan bunalanlar için listeledik. İşte Migros Mağazalarında geçerli olan 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

01 Burda AVM'de hangi mağazalar var? 01 Burda AVM mağaza listesi!

Esas Gayrimenkul'ün Adana'da hayata geçirdiği 01 Burda AVM kapılarını açtı. 150 milyon dolar yatırım bedeli ile dikkat çeken 01 Burda AVM'de hangi mağazalar var? 01 Burda AVM mağaza listesi...

Akıllı mağazalar giderek yaygınlaşıyor!

Son yıllarda perakende sektöründe hızla artan rekabet ve teknoloji mağazalara da sıçramaya başladı. Akıllı ayna ve interaktif kabin gibi farklı projeler geliştiren şirketler, önümüzdeki dönemde akıllı mağazaların sayısını artırarak farklılaşmayı hedefliyor.

Diyarbakır Yenişehir'de müteahhit kaçtı, vatandaş mağdur oldu!

TOKİ tarafından, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde Sur mağduru ve dar gelirli aileler için yapılan konutlar oturulmadan kullanılamaz hale geldi. Mağdur TOKİ sakinleri, dün site yönetimine giderek eylem yaptılar...

Derlüks Deri perakende mağazalar açmayı planlıyor!

Derlüks Deri Yönetim Kurulu Başkanı Güzelci, “Ürettiğimizin neredeyse tamamını direkt ya da endirekt olarak ihraç ediyoruz. A segment müşteriye hitap ediyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında perakende mağazalar açarak kâr marjını arttırmayı hedefliyoruz” dedi...

Modanisa deneyim mağazalarıyla yurt dışına açılacak!

Mufafazakar modaya yönelik ürünler sunan alışveriş platformu Modanisa, Türkiye'de 'deneyim mağazaları' açmaya başladı. Şirket bu alanda yurt dışına da açılmayı planlıyor. Yurt dışı açılımı İngiltere'den başlayacak. Hedef ilk aşamada yurt dışında 10 mağaza açmak...

AVM ve zincir mağazalar haftada 1 gün tatil edilmeli!

(TESK Genel Başkanı Palandöken, "Haftada 7 gün açık olan AVM, zincir mağazalar ve büyük mağazaların Avrupa örneklerinde olduğu gibi haftada bir gün kapalı olmaları sağlanmalıdır." dedi...

Atatürk Havalimanı’nda ofis ve mağazalar kapanmaya başladı!

86 yıldır hizmet veren ve ticari uçuşlara kapatılacak olan Atatürk Havalimanı’nda taşınma işlemi başladı. İç ve dış terminallerinde bulunan birçok firma, ofis ve mağazalarını kapattı.

Diyarbakır Sur yeniden cazibe merkezi oluyor!

Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırılarda adeta yıkıma uğrayan Sur ilçesi yeniden yaşamla buluşturuldu.

Terör mağdurlarının evleri teslim ediliyor!

Diyarbakır Sur, Şırnak Cizre ve Mardin Nusaybin’de büyük bir değişim yaşanıyor. Terör mağdurları için yapılan sosyal olanaklarla dolu konut projeleri birer birer tamamlanarak ailelere teslim ediliyor. 

Bürotime yurt dışı ağına Makedonya ve Lübnan mağazalarını ekledi!

Yatırımlarına dünya markası olma yolunda hız kesmeden sürdüren Bürotime, yurt dışı yapılanmasına devam ediyor. Bürotime yurt dışı ağına Makedonya ve Lübnan mağazalarını ekledi.

Diyarbakır Sur'un 6 mahallesi yeniden inşa ediliyor!

Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırılarda yıkıma uğrayan merkez Sur ilçesinin 6 mahallesi tarihi yapısıyla yeniden yapılıyor.

Forum Diyarbakır mağazaları Haberi

Forum Diyarbakır mağazaları

54 bin metrekare kiralanabilir alan üzerinde 135 yerli ve yabancı seçkin markayla hizmet verecek olan Diyarbakır Forum AVM bugün açılıyor. 


Diyarbakır'ın en büyük alışveriş merkezi olan Diyarbakır Forum AVM'de 1500 ile 2000 kişi istihdam edilecek. Birçok ünlü markanın yer alacağı alışveriş merkezi, Forum Alışveriş Merkezi'nin 15. şubesi olma özelliğine sahip. 


Multi Türkiye ile Altındağ GMY şirketi ortaklığıyla inşa edilen Diyarbakır Forum AVM'de Koçtaş, Media Markt, Tommy Hilfiger, Simit Sarayı, Kahve Dünyası, Roman, Paul&Shark, Vakko gibi markalar...