11 / 05 / 2024

Foşa Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Foşa Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Foşa Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Ali Artan, Cemal Öztel ortaklığında kuruldu.

Foça'daki EKO Köy projesi tartışmalara neden oldu! İşin rengi inşaat başlayınca değişti!

İzmir Foça’daki “Ekolojik Köy” projesinde lüks villa yapımına başlandı. Çevreciler ve meslek odaları bunun bir rant projesi olduğunu iddia ederek, söz konusu projenin iptali istemiyle yargıya başvurdu.

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Foça Sazlıca'daki yapı ruhsatı davasında son dakika: İmar mevzuatına aykırı dendi, yürütmeyi durdurma kararı verildi!

Foça Sazlıca'daki yapı ruhsatı davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Buna göre, mahkeme, Foça Sazlıca’daki aynı parseldeki yapı ruhsatı davasında yürütmeyi durdurma kararı aldı. İşte o kararın gerekçeleri...

Soytaş Foça'da yüzde 10 indirimle villa sahibi olma fırsatı!

Soytaş Foça'da teslimler ve oturum başladı. Peki Soytaş Foça projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Foça Port'ta lansmana özel fırsatlar! Denize sıfır konutlar satışa çıktı!

Sertürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Foça Port projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Proje deniz sıfır konumda yükseliyor.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje! 

Soytaş Foça projesinde ön talep süreci başladı. Soytaş Foça'da az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House’lar bulunuyor. Peki Soytaş Foça projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça ile ilgili tüm merak edilenler...

Natureza Yapı Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Natureza Yapı Proje Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir'de Doğa Yıldız ve Engin Tarakçı ortaklığında kuruldu.

Lede Yapı Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Lede Yapı Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hilmiye Demir tarafından kuruldu.

Forlife Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forlife Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  800 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Güneş ve Serdar Bilginsoy tarafından kuruldu.

Ua Yapı Proje Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Ua Yapı Proje Geliştirme Limited Şirketi Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli Uygur Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

Foşa Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Foşa Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Foşa Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te Ali Artan, Cemal Öztel ortaklığında kuruldu.


Foşa Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,     satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya     başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt     ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj     ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa     etmek ve kiraya vermek....