28 / 08 / 2024

fuar izmir eleştirileri

fuar izmir eleştirileri

Fuar İzmir'in kente yakışmayan bir açılış yaptığını vurgulayan AK Partili Bilal Doğan, "İzmir Valisi'nin yuhalatılması fuara gölge düşürdü. Ayrıca yapımda ikinci kalite malzeme kullanılmış. Eleştirilerimizin dikkate alınmasını bekliyoruz" dedi

Dışişleri Vakfı'nın kurulması Meclis'te: Rent a car ve emlak komisyonculuğu eleştirileri geldi! 

Dışişleri Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'nın kurulmasını düzenleyen kanun teklifinin Meclis'e sunulduğu belirtildi. Söz konusu vakıf için Rent a car ve emlak komisyonculuğu eleştirileri yapıldı. İşte ayrıntılar..

36 bin kira anlaşmazlığı arabulucuda çözüme kavuştu!

1 Eylül’den itibaren başlatılan arabulucu sistemi ile 36 bin kira anlaşmazlığı çözüldü. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM Genel Kurulu’nda milletvekillerinden gelen soru ve eleştirileri cevapladı.

Kentsel dönüşümle kimse zorla bir yere gönderilmeyecek! Bakan Yardımcısı açıkladı!

Kamuoyunda kentsel dönüşüm yasası olarak bilinen kanun teklifi, kabul edilirken; ‘mülkiyet hakkının ihlali’ eleştirileri gündeme geldi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, konuya açıklık getirdi. İşte ayrıntılar...

Mazot gübre desteğinde kafa karışıklığı büyüyor! Çiftçiler isyanda!

Mazot ve gübre desteğinde çiftçinin de bayinin de kafası karıştı. Sistemin açıkları neler? Ayni desteğin nakit paraya döndürülmesi mümkün mü? Bayiler komisyon alacak mı? İsteyen her çiftçi destekten yararlanabiliyor mu? İşte çiftçilerin eleştirileri ve yaşanan sıkıntılar..

Kredi kulanımında kısıtlama getiren düzenleme BDDK tarafından güncellendi! İlk düzenleme doları düşürmüştü

BDDK, 24 Haziran'da finansal istikrarın güçlendirilmesine ve kaynakların daha verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik yaptığı düzenlemeyi kamuoyundan yükselen 'Sermaye çıkışına neden olur' eleştirileri nedeniyle güncelledi.

Zehra Zümrüt Selçuk: Kentsel dönüşümde hiçbir vatandaşımız yerinden edilmedi!

TBMM Genel Kurulu 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi görüşmelerinde konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul'daki kentsel dönüşüm hakkında çıkan eleştirileri yanıtladı. 

Sibel Özdemir'den Kanal İstanbul açıklaması!

Meclis’te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde Kanal İstanbul eleştirileri gündeme geldi. Muhalefet milletvekilleri, “Tüm Türkiye karşı, ya kanal ya İstanbul… Vazgeçin bu projeden” eleştirisini yaptı. CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir de konuya ilişkin konuştu.

Tunç Soyer: Deprem master planı için destek vermeye hazırız!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, ‘İzmir Büyükşehir Belediyesi depreme hazır ama İzmir değil’ açıklamasıyla ilgili yapılan eleştirileri cevapladı. MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ise TBMM'de deprem konusunda açıklamalarda yaptı.

İsrail'in Filistin topraklarında 'yumurtlama' politikası!

İsrail hükümeti Filistin topraklarındaki Yahudi yerleşim birimi inşa faaliyetlerine yönelik uluslararası eleştirileri "yumurtlama" politikasıyla atlatmaya çalışıyor...

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

Fuar İzmir Kavşak Projesi'nin kamulaştırmaları tamamlanıyor!

Fuar İzmir kavşak projesi için kamulaştırma çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart’ta açılacak Mermer Fuarı öncesinde seferberlik ilan etti.

MODEKO Fuar İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en kapsamlı mobilya ve dekorasyon fuarı MODEKO kapılarını açtı, fuarda 350 markanın yeni dönem koleksiyonlarını görmek mümkün.

Fuar İzmir Monoray Projesi'nde ÇED Raporu'na gerek yok!

İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de, ESBAŞ istasyonu ile Fuar İzmir arasında yapmayı planladığı 2,2 kilometre uzunluğundaki monoray projesi ÇED'in gerekli olmadığına karar verdi.

fuar izmir eleştirileri Haberi

fuar izmir eleştirileri


Fuar İzmir'in kente yakışmayan bir açılış yaptığını vurgulayan AK Partili Bilal Doğan, "İzmir Valisi'nin yuhalatılması fuara gölge düşürdü. Ayrıca yapımda ikinci kalite malzeme kullanılmış. Eleştirilerimizin dikkate alınmasını bekliyoruz" dedi

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, 21'inci MARBLE Doğaltaş ve Mermer Fuarı'yla kapılarını açan Fuar İzmir için ikinci kalite malzeme kullanıldığını öne sürdü.

İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın yuhalatılmasıyla fuar açılışına gölge düştüğünü, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun vizyon ve ufkunun İzmir'i yönetmeye yetmediğini söyledi.

Fuar İzmir'in kent ve ülke ekonomisi açısından önemli bir gelişim olduğuna dikkat çeken Doğan, birçok eksik ve yanlışın olduğunu da belirtti. Doğan, "Öncelikle Sayın Vali'nin mazereti nedeniyle açılışta bulunamamasından ötürü yuhalattırılması hem fuarın açılışına hem de Büyükşehir Belediye Başkanı'na yakışmamıştır" dedi. Fuar İzmir'de...