07 / 05 / 2024

Fuar İzmir tanıtımı

Fuar İzmir tanıtımı

İzfaş Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tunçağ, Fuar İzmir'in kentte fuarcılığı yeni bir aşamaya taşıyacağını ifade ederek, "Gaziemir'deki Fuar İzmir, 25 Mart'ta gerçekleştirilecek. Marble 2015 ile hizmet vermeye başlayacak'' dedi.

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

İzmir’de Gordion Grup tarafından hayata geçirilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje için Bayraklı'da tanıtım ofisi açıldı.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Sevilla Kekliktepe'nin tanıtım ve satışı Eskidji Gayrimenkul'ün!

İzmir Urla’da muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe Projesinin tanıtım ve satışını Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş. üstlendi.

CitysCape Global Fuarı'nda ülke tanıtımına öncelik verildi!

Dubai'de her yıl yapılan dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından CitysCape Global Fuarı kapılarını açtı. Sıcak satış yapılan fuar olarak dikkat çeken CitysCape'te firmalar bu yıl sıcak satıştan öte ülke tanıtımına öncelik verdiler.

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Ankiros 2016'ya 11 firmayla katılıyor!

13’üncü kez düzenlenecek olan Ankiros Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhitasas Fuarı, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, 11 İtalyan firması ile Ankiros 2016’ya katılacaklarını belirtti.

Büyükyalı İstanbul projesi MIPIM Fuarı'nda tanıtıldı!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığıyla Kazlıçeşme sahil yolunda hayata geçirilen "Büyükyalı İstanbul" projesi MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarında tanıtıldı.

Cityscape Turkey tanıtım toplantısı 22 Mart'ta!

Dünyanın en kapsamlı ve en prestijli gayrimenkul organizasyonu Cityscape’in etkinlik portföyüne eklediği son fuar niteliği taşıyan Cityscape Turkey'e günler kaldı. Cityscape Turkey tanıtım toplantısı 22 MArt 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Alanya, Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtım yapacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya markası ile 20’nci kez 63 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

Helis More, CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Projebeyaz, grup şirketlerinden Helis Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği yeni karma projesi Helis More'un ofis ve mağazalarının Türkiye tanıtımı 4-8 Kasım arasında düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda gerçekleşti.

Business İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak!

SVR Gayrimenkul Yatırım, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da düzenlenecek olan Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği ile Business İstanbul 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak.

SeSa Build 2016 yapı fuarının tanıtım toplantısı bugün!

Sürdürülebilir, Güvenli Şehirler için Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı SeSa Build 2016'nın tanıtım toplantısı bugün gerçekleşecek.

Sea Pearl projesi MIPIM 2015 fuarında tanıtılacak!

Avrupa Yakası’nın en gözde yerleşim merkezlerinden Ataköy’ün sahilinde yer alan ve yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilen Kuzu Grup imzalı Sea Pearl projesi, MIPIM 2015 Fuarı’nda tanıtılacak.

Fuar İzmir tanıtımı Haberi

Fuar İzmir tanıtımı

Hasan Tunçağ, ''İzfaş tarafından işletilecek olan yeni fuar alanı, İzmir'in fuarlar ve kongreler kenti olma hedefi yolundaki en önemli yatırım anlamını taşıyor" dedi. Yeni fuar alanı için yatınm maliyetinin 500 milyon TL olacağını ifade eden Tunçağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımı özkaynaklan ile hayata geçireceğini açıkladı. 


Hasan Tunçağ, geçen yılı yeni fuar alanının hazırlıklarıyla geçirdiklerini belirterek, "2014, İzfaş için kabuk değiştirme yılı olarak nitelendirilebilir. Çünkü yeni fuar alanına geçmeye hazırlanıyoruz. Dünya konjonktürü açısından da 2014 zorlu bir yıldı. Savaşlar ve toplumsal olayların gölgesinde geçti. Bunların büyük bölümünün çevremizde gerçekleşmesi durumu Türkiye için daha da zorlaştırdı. Ekonomide çok iniş-çıkış yaşandı" diye konuştu. Bu durumdan fuarların da etkilendiğini ifade eden Tunçağ, "Türkiye'de ekonomide zorluk yaşandığında şirketler önce tanıtım ve pazarlama harcamalarım kısıyor. Oysa...