30 / 04 / 2024

fuarlar

fuarlar

RUSYA'daki ruble krizinden endişe eden turizm sektörü, 2015'in kayıp yıl olmaması için yurtdışı tanıtım faaliyetlerine ve fuarlara ağırlık verecek. Türkiye bu yıl toplam 122 turizm fuarına katılacak.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları hangi tarihlerde? 2022 ve 2023 yılında gerçekleştirilecek olan inşaat fuarları!

İnşaat sektörünün merakla beklediği Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları 2022 ve 2023 tarihleri belli oldu. İşte tüm sektörün merakla beklediği o tarihler...

Erzurum İnşaat Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı!

Tüyap Fuarcılık tarafından Erzurum'da gerçekleşen “Erzurum İnşaat-Gayrimenkul ve Kent Fuarları 2019”, Tüyap Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

Buıldeast Yapı Ve Gayrimenkul Fuarları 4 Ekim'de başlayacak!

Türk yapı sektörünü Ortadoğu ile Gaziantep’te buluşturacak fuarlar, 04 - 07 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Bursa'daki fuarlar konut satışlarını artırdı!

19-23 Nisan'da gerçekleşen Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarları'nın bölgeye etkisini BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Tüyap genel Müdürü İlhan Ersözlü değerlendirdi.

İnşaat ve gayrimenkul fuarları 19 Nisan'da açılıyor!

İnşaat ve gayrimenkul fuarları eşzamanlı başlıyor. Fuarlara 33 ülkeden yaklaşık 60 bin ziyaretçi bekleniyor. İşte detaylar...

Cityscape ve MIPIM fuarları neden Türkiye'de yapılmadı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İlhan, Cityscape ve MIPIM fuarlarının neden gerçekleşmediğini cevapladı.

GYODER üyeleri Cityscape fuarlarına birlikte katılacak!

GYODER Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımını ve temsilini gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. GYODER'in açıklamasına göre Cityscape Dubai, Cityscape Kuveyt, Cityscape Cidde fuarlarına üye şirketler birlikte katılacak.

Bursa'daki inşaat fuarlarını 60 bin kişi ziyaret etti!

BTSO öncülüğünde düzenlenen 'Bursa İnşaat 2016' ve 'İRES Bursa Gayrimenkul Fuarı' sona erdi. 5 gün boyunca 23 ülkeden yaklaşık 60 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarlar, satışlarını yükselterek ülke ekonomisine büyük katkı sağladı.

Bursa'da gayrimenkul ve inşaat fuarları açıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen "IRES Bursa Gayrimenkul" ve "Bursa İnşaat 2016" fuarları kapılarını açtı.

Led&Led Aydınlatma, Electronist ve Elex Fuarları devam ediyor!

LED aydınlatma piyasasının tek buluşma platformu Uluslararası Led&Led Aydınlatma, birlikte düzenlendiği Uluslararası 4. Electronist ve 4. Elex Fuarları sektörü ve ilgilileri buluşturmaya devam ediyor.

fuarlar Haberi

fuarlar

Türkiye Otelciler Federasyonu Başkam Osman Ayık, 13 ile 18 Ocak tarihleri arasında Hollanda'da gerçekleştirilecek Utrecht Turizm Fuarı'yla sezonu açacaklarım belirtti. Hollanda'nın Türkiye'ye en çok turist gönderen ülkelerin başında geldiğini ve bu pazarın büyüme potansiyeli olduğunu anlatan Ayık, "Rusya'daki ekonomik krizin etkisiyle turist sayısındaki olası düşüşü telafi edebilmek için her pazarı zorlayacağız. Bu karışık ortamda 2015'i kayıp bir yıl olarak geçirmek istemiyoruz"...