06 / 05 / 2024

fuzul evin aldığı ödüller

fuzul evin aldığı ödüller

FuzulEv, Dünya Basın Mensupları Derneği (DMBD) tarafından bu sene 11’incisi düzenlenen “Yılın En’leri Ödül Töreni”nde, ‘SorOna’ adlı reklam filmiyle “Sosyal Projelerde Farkındalık Ödülü”ne layık görüldü.

İngiltere'de 3 evin 23,5 milyon TL'ye satılıyor! Çıkmaz sokaktaki satış şaşırttı!

İngiltere'deki açık artırma gündeme bomba gibi düştü. Üç evin yer aldığı çıkmaz sokağın 575 bin pound'a (yaklaşık 23,5 milyon Türk Lirası) satılması öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

Mozilla Firefox’un kurucu ortağı Blake Ross, New York'tan 251 milyon TL'ye ev aldı!

Web tarayıcısı Mozilla Firefox’un kurucularından biri olan Blake Ross, yeni bir gayrimenkul yatırımına imza attı ve New York'ta yer alan çevre dostu bir rezidanstan ev aldı. Ross, 233 metrekarelik eve 251 milyon TL (8,25 milyon dolar) ödedi. İşte o evin özellikleri...

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Ev aldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir?

Ev aldıktan sonra yapılacak birkaç işlem vardır. İşlemlerin adım adım uygulanması, karmaşıklığı önleyerek evin benimsenmesine yardımcı olur. Öncelikle tapu ve mülk işlemleri yapılır. Evin size ait olduğuna dair resmi işlemlerin yapılması gerekir. İşte ev aldıktan sonra yapılması gerekenler...

Fuzul GYO, halka açılıyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe lider şirketler arasında bulunan Fuzul GYO, halka arz için SPK onayını aldı. Fuzul GYO, gayrimenkul sektöründeki deneyimini Borsa İstanbul’a taşımaya hazırlanıyor.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

10 sene oturduğu evin kiracısı olduğunu öğrenen ev sahibi mağdur oldu

Kocaeli'de akrabasından satın aldığı evin başkasına satıldığını öğrenen ev sahibi gerçek ev sahibinin kapıya dayanmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından 4,5 milyon dolar bedelle bir satın aldı. 6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West'in yeni aldığı evin mütevazı bir seçim olduğuna vurgu yapılıyor.

Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı. Brooklyn bölgesinde yer alan evin fiyatı 395 bin dolar. 

Devredilmemiş evin emlak vergisini kim öder?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Sezgin Özcan bugünkü yazısında, tapusu alınmamış kooperatif evin emlak vergisini kaleme aldı. 

Sylvester Stallone 35.4 milyon dolara ev aldı!

Hollywood'un sevilen isimlerinden Sylvester Stallone 35.4 milyon dolara malikane satın aldı. Lokasyon bilgileri bilinmeyen evin bahçesinin okyanusa açıldığı iddia edildi.

Fuzul Yapı Başakşehir nerede?

Fuzul Yapı Başakşehir projesinde ön talep toplanıyor. 2+1'den 5+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı Fuzul Yapı Başakşehir projesinde satışların Eylül 2020'de başlaması planlanıyor...

fuzul evin aldığı ödüller Haberi

fuzul evin aldığı ödüller

Tasarruf Finansman Modeliyle 1992'den bu yana on binlerce kişiyi faizsiz, peşinatsız ve kredisiz (FPK) sistem kapsamında ev ve otomobil sahibi yapan FuzulEv bir ödül daha aldı. Pandeminin ilk günlerinde 65 yaş üstü vatandaşların yalnız bırakılmaması ve desteklenmesi temasıyla “SorOna” etiketiyle bir günde kampanyayı başlatıp reklam filmini de çeken FuzulEv “Sosyal Projelerde Farkındalık Ödülü”nü aldı.. DMBD tarafından Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen ve bu sene 11’incisi yapılan törende, FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal’a ödülü DMBD Başkanı Muzaffer Tunç taktim etti.

“Kültürel değerlerimiz önceliğimiz”

Fuzul Holding ve iştiraki tüm şirketlerde sadece ticari faaliyetleri değil kültürel değerleri de ön planda tuttuklarını ve bu anlamda sosyal fayda sağlamaktan da mutlu olduklarını belirten FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “FuzulEv olarak yeni bir ödül almaktan memnuniyet duyuyoruz. 29...