30 / 04 / 2024

FuzulEv sponsorluk

FuzulEv sponsorluk

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Borsa Ligi’nde temmuz ayı şampiyonu belli oldu!

Borsa İstanbul'da temmuz ayında spor endeksi yüzde 31,8 artarken, yaptığı sponsorluk anlaşmaları ve transferleriyle dikkat çeken şampiyon kulübün hisseleri yüzde 51,8 prim yaptı.

Galatasaray'dan dev sponsorluk anlaşması! Galatasaray Stadyumu’nun adı Rams Global oldu!

Galatasaray Sportif ve Galatasaray Spor Kulübü ile Rams Global İnşaat arasında yeni bir stadyum isim hakkı ve sponsorluk sözleşmesi imzalanırken ilerleyen sezonlara ilişkin sözleşme yenilemesinde Enflasyon Araştırma Grubu'nun(ENAG) verileri de dikkate alınacak. İşte detaylar...

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme başladı! Türkiye'de her sene 1 milyon yeni konut ihtiyacı var!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye'de her sene 1 milyon yeni konut ihtiyacı olduğunun altını çizen Akbal, gayrimenkulde toparlanmanın başladığını belirtti...

TMSF'den tasarruf finansman sözleşmelerinin devrine ilişkin açıklama!

TMSF tarafından, Birevim, Eminevim, FuzulEv, İmece, Katılımevim ve Sinpaş Yapı'nın, tasfiyedeki finansman şirketlerinin “tasarruf dönemi sözleşmeleri”ni devralma taleplerini TMSF ve BDDK'nın uygun bulduğu ve devir sözleşmelerine imza atıldığı açıklandı.

FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

FuzulEv, Zincirlikuyu'da 2 yeni bina aldı!

Tasarruf finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, sektördeki otuzuncu senesini İstanbul Zincirlikuyu'da aldığı iki binayla taçlandırdı. FuzulEv, genel müdürlüğünü İstanbul’un en seçkin bölgelerinden olan Zincirlikuyu’ya taşıyor.

TMSF'ye devredilen tasarruf finansman şirketleri ne olacak?

2022 senesine yönelik hedeflerini açıklayan FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, tasarruf finansman şirketlerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Tasarruf finansman sistemi nasıl işliyor?

Tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklmalar yapan Fuzulev’in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "Konut kredisi yerine tasarruf finansman sistemi ile 300 bin liralık ev alan 207 bin lira kar ediyor" dedi.

Faizsiz konut şirketi mağdurları dikkat!

Tasarruf finansman sistemi dahilinde ev satışı yapan 21 firma için geçtiğimiz günlerde BDDK tarafından tasfiye kararı verilmişti. Sistemin önemli isimlerinden FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, vatandaşlardan süreci dikkatli takip etmelerini istedi. 

Eyüp Akbal: BDDK yola güçlü şirketlerle devam edecek!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından (BDDK) 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesinin tasarruf finansman sistemini daha da güçlendireceğini ve vatandaş adına riski sıfıra indirmek için gerekli olduğunu söyledi.

FuzulEv sponsorluk Haberi

FuzulEv sponsorluk

Türkiye’de tasarrufa dayalı faizsiz ev alma sisteminin öncü firması olan FuzulEv, Türk sporuna olan desteğine devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını hızlandıran FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi ekiplerinden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile 2019-2020 sezonu için sponsorluk anlaşmaya imza attı.

Anlaşma kapsamında mavi beyazlı takım bir yıl boyunca Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi’nde ‘’FuzulEv 1453 Engelliler Spor Kulübü’’ adıyla mücadele edecek. FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal ile 1453 Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sayın Cemal Özçelik’in ve Fuzul Grup yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninin açılışında konuşan FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, ’Kurulduğumuz günden bu yana Fuzul Grup olarak toplumsal yaşamın gelişimine katkı sağlama sorumluluğuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede, başta basketbol olmak üzere, hepimizi aynı coşku ve heyecan çemberine alan...