20 / 07 / 2024

g7

g7

G7 maliye bakanları 2 Eylül Cuma günü düzenlenecek olan toplantıda, Rus petrolüne tavan fiyat uygulamasını görüşeceklerini bildirdi.

G7 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

G7 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kıyak tarafından kuruldu.

İngiltere 10 yıllık çip tedarikini güvence altına aldı!

İngiltere, G7 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzereyken 1 milyar sterlin çip yatırım planını açıkladı. İşte detaylar!

Arabanızın deposunu fulleyin! Kritik gün yarın…

AB ülkelerinden yeni karar... Rusya'dan deniz yoluyla yapılan ham petrol ithalatına ambargo uygulanıyordu. AB ülkeleri uygulanan ambargonun benzerini Rus rafineri petrol ürünlerine uygulamaya hazırlanıyor. Aynı zamanda G7 ülkeleri ve AB ülkelerinde de tavan fiyat uygulamasına geçilecek.

Batılı şirketlerin yüzde 82’si yatırımlarını Rusya’dan çekmedi!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası açıklanan yaptırımlara rağmen Rusya’da faaliyet gösteren AB ve G7 merkezli 1405 şirketten sadece 120’sinin bu ülkedeki öz sermaye yatırımlarından çekildiği belirlendi.

G7 Proje Danışmanlık İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

G7 Proje Danışmanlık İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülsün Kuzhan tarafından kuruldu.

Rusya tavan fiyat düzenlemesine takılmadan petrol ihraç edebilir!

G7 ülkeleri, Rusya’ya karşı yaptırımlarına devam ediyor ve Rus petrolünün fiyatını sınırlayacak tavan fiyat düzenlemesine yakında geçmeyi planlıyor. Ancak ABD'li kaynaklar, Moskova'nın tavan fiyat politikasına takılmadan petrol satabileceğini belirtti.

Rus petrolü tedirgin etti! Bakanlar toplanıyor

G7 maliye bakanları 2 Eylül Cuma günü düzenlenecek olan toplantıda, Rus petrolüne tavan fiyat uygulamasını görüşeceklerini bildirdi.

Flaş altın kararı! Yasak mı geliyor?

Dünyanın en büyük ekonomik grubunu oluşturan G7 Zirvesi, Almanya'da başladı. Reuters'a konuşan bir ABD'li üst düzey yetkili ise zirveden flaş bir altın kararının çıkacağını ifade etti.

Petrolü yüzde 33 indirimle satan Rusya'ya ağır darbe geldi! Satışlar iptal edilecek

Ukrayna savaşı yüzünden Avrupa ülkeleri, ABD, Kanada gibi ülkelerin ekonomik yaptırımlarıyla yüz yüze gelen Rusya, artık G7 ülkelerine petrol satamayacak. Söz konusu ülkeler Rusya'dan petrol alımını keseceklerini açıkladı.

Alüminyum, paladyum ve bakır fiyatları rekor kırdı! Emtia fiyatlarında yükseliş sürüyor

Rusya Ukrayna savaşının başladığı güden bu yana tüm piyasalarda görülen dalgalanma durmadan devam ediyor. ABD, G7, NATO ve AB üyesi ülkeler Rusya’ya ekonomik yaptırımları açıklarken, sadece döviz ve altın fiyatların değil, alüminyum, paladyum ve bakır gibi emtialarda da yeni rekorlar kırılıyor.

G7'den kripto paralara yönelik açıklama!

G7 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları, merkez bankası dijital para birimlerinin merkez bankalarının parasal ve finansal istikrarına yönelik açıklamada bulundu.

ABD G7'de  kripto para gelişmeleri tartışılacak!

ABD G7 toplantılarında, kripto para birimine yönelik gelişmeleri değerlendirecek.

Stabil kripto parada riskler giderilmeli!

G7 Grubu’nda Libra gibi stabil kripto para birimlerinin küresel etkisini incelemek için oluşturulan görev grubu raporunu yayınladı.

g7 Haberi

g7

Savaş nedeniyle Rusya’ya uygulanan yaptırımların ardından artan fiyatlar nedeniyle G7 maliye bakanları bir araya geliyor. G7 maliye bakanları 2 Eylül Cuma günü düzenlenecek olan toplantıda, Rus petrolüne tavan fiyat uygulamasını görüşeceklerini bildirdi.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Direktörü John Kirby, Beyaz Saray muhabirlerine yaptığı açıklamada ülkenin dış politika gündemine değindi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Direktörü John Kirby Zoom üzerinden gerçekleştirdiği toplantıda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i ‘petrolü silah olarak kullanmakla’ suçladı.

Kirby, aynı zamanda toplantıda Uluslararası Enerji Ajansının, Batı'nın  uyguladığı yaptırımlara rağmen Rusya'nın petrol gelirinin yüzde 40 arttığını konu alan raporunu değerlendirdi.

RUSYA AVRUPA’YA ENERJİYİ KESTİ

Rusya'nın yaptırımlardan dolayı Avrupa'ya enerjiyi kestiğini belirten Kirby, "ABD, Avrupa'ya yönelik petrol üretimini arttırmanın yollarını aramayı sürdürüyor." dedi.

ENERJİ BAKANLARI DA TOPLANACAK

Ayrıca...