19 / 05 / 2024

Gafur Bürküt

Gafur Bürküt

Rahat İnşaat Emlak Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Rehim Teşna, Gafur Bürküt, Habubulla Amat Kuseni ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.

Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki yerleşke büyütülüyor: 1.683 yeni konut ve 75 odalı otel yapılacak!

Mersin’deki Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışmalar devam ederken, Akkuyu Nükleer Anonim Şirketi, personel yerleşkesini büyütüyor. Söz konusu projeyle 1.683 yeni konutun yanı sıra 75 odalı otel de inşa edilecek.

İstanbul'un bazı bölgelerinde Türklerin dükkanları kalmadı! Araplar otel de alıyor: Kiralar bu yüzden uçuyor!

İstanbul'un Aksaray, Esenyurt, Beyoğlu gibi ilçelerinde yaşayan Suriyeliler kendilerini kimsenin kabul etmediğini belirtiyor. Türk vatandaşlar ise bazı yerlerde Türk dükkan bile kalmadığını, otelleri bile Arapların aldığını belirtti. İşte ayrıntılar...

2024 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira? Ayrıntılar gelmeye başladı

Yıl sonunun yaklaşmasıyla gözler yeni asgari ücrete çevrildi. 2024 asgari ücretin ne kadar olacağı sorusu gündemden düşmüyor. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira?

Akaryakıt alacaklara büyük müjde! İş Bankası flaş kampanyasını duyurdu!

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamlar sürücülerin de belini bükmüştü. Akaryakıt almak isteyenlerin beklediği müjde İş Bankası'ndan geldi. Hemen bu son dakika kampanyasına bakın...

Hisseli tapu nasıl alınır? Hisseli tapu nasıl bölüştürülür? 

Hisseli tapular, birden fazla hisseye sahip olan taşınmazlara verilen belirli bir tapu türüdür. Hisseli tapularda, mülkiyet payları farklı kişilere ait olduğundan, yönetim ve satış süreçlerinde bazı zorluklar ortaya çıkabilir. Hisseli tapu nedir ve nasıl bölünür, işte tüm cevapları…

Ticaret Bakanı Bolat: İhracatı büyütüp döviz rezervimizi artırmak istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni Bakanlar Kurulu’nu açıklamasının ardından bugün devir-teslim törenleri yapıldı. Yeni dönemde kabinenin Ticaret Bakanı olarak görev alan Ömer Bolat, ihracatı büyüterek cari açığı iyileştirmeyi ve döviz rezervlerini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Türk üreticiler ABD’nin mutfağına girdi!

6,5 milyar dolarlık ihracat hacmine kavuşan endüstriyel mutfak ve mutfak eşyaları sektörü, ABD pazarına odaklandı. İhracatçılar, “Çin’in hakim olduğu bu pazardan yüzde 10 pay alabilirsek, ihracatımızı yüzde 150 oranında büyütürüz” dedi.

Türkiye’de konut ve kira krizi ürkütücü boyutlara ulaştı!

Türkiye’de konut ve kira krizi giderek büyümeye devam ediyor. 2020’de başlayan pandemi süreci ile beraber başlayan daha sonra kur artışının da etkisiyle yükselişi hızlanan konut kiralarındaki artış artık kontrolden çıktı.

OKX'den Türk lirası hamlesi! Para yatırma ve çekme işlemleri başladı

Küresel kripto paralar OKX, Türkiye ekosistemindeki kripto parayı değerlendirenlere önemli bir ilerlemeyi ilan etti. Borsa aracılığı ile yapılan açıklamaya göre Türk yatırımcılar bundan böyle Türk lirası ile para yatırma ve çekme işlemlerini yapabilecek. 

BİM'den Samsung Galaxy A53'e karşı konulamaz çılgın indirim! Stoklar tükenmeden yetişen kapacak! Böylesi görülmedi!

BİM, Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında yer alan Samsung Galaxy A53 için büyük bir indirim uyguluyor! Bu fırsatı kaçırmayın! BİM'de Samsung Galaxy A53'ün fiyatı nedir diye merak ediyorsanız, işte 2 Nisan 2023 tarihli fiyat listesi...

Kahramanmaraş depremlerinde ürkütücü tablo! Bölgedeki sanayicilere maliyeti 170 milyar lirayı bulacak!

Kahramanmaraş depremlerinin bölge sanayisine maliyeti 170 milyar lirayı bulacak. Bakan Varank, depremden etkilenen sanayicilere ve KOBİ’lerin bu zorlu süreci atlatmaları için gerekli destekleri sağlayacaklarını açıkladı.

Borsa ile ilgili ürkütücü iddia! Borsadan ‘kol kesip’ çıkanlar olacak!

Deprem felaketinin ardından geçen hafta çarşamba günü işlemlere açılan borsa haftayı kazançlı kapattı. Yatırımcı bu yükselişin devam edip etmeyeceğini araştırırken, bazı ekonomistler ise oldukça ürkütücü iddialarda bulunuyor.

Bu alanda liderliği kimseye bırakmıyoruz! 2022’de Miami'yi geride bırakmıştık

Konut fiyat yükselişinde lider konumunu muhafaza eden Türkiye, birincilik skorunu kimseye bırakmadı. Araştırmaya dahil edilen 56 ülke arasında ücret yükselişlerinde birinci sıradaki Türkiye’yi takip eden ülkeler sırasıyla; yüzde 27 ile Estonya;  yüzde 23 ile Macaristan, Çekya ve İzlanda oldu.

Gafur Bürküt Haberi

Gafur Bürküt

Rahat İnşaat Emlak Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Rehim Teşna, Gafur Bürküt, Habubulla Amat Kuseni ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu. 


Rahat İnşaat Emlak Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...