29 / 04 / 2024

Galatasaray Adasının kirası ne kadar

Galatasaray Adasının kirası ne kadar

Galatasaray Genel Kurulu, Galatasaray Adası'nı kiralayan işletmenin tahliyesine ve adanın kulüp üyeleri için sosyal tesis olmasına karar verdi.

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g

İtalya’da tutuklu mafya babası devlete 70 milyon euro değerindeki adasını hediye etmeyi teklif etti!

İtalya’nın en güçlü mafya örgütlerinden biri olan Camorra’nın önemli isimleri arasındaki Raffaele Imperiale’nin tutuklanmasından sonra devletle anlaşma yoluna gitmek istediği ve bu nedenle Dubai açıklarındaki adasını devlete bağışlamayı teklif ettiği öğrenildi.

Kiracılar dikkat: Bu dört madde sizi evsiz bırakabilir! Kirasını düzenli ödeyen kiracı bile çıkarılıyor!

Ev sahibi ve kiracılar arsında yapılan kira kontratına göre kiracı belirlenen tutardaki ödemeyi her ay düzenli yapmak zorunda. Peki, kiracısından memnun olmayan mülk sahibi kiracısını Kirasını düzenli ödeyen kiracıyı evden nasıl çıkarabilir?

Galatasaray kasasını dolduracak! Dudak uçuklatan meblağ

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray, 2022-2023 sezonunun bitimine iki hafta kala şampiyon oldu. Ligde 3 sezon aradan sonra ipi göğüsleyen sarı-kırmızılı takım, toplamda 23. şampiyonluğunu kazandı. Böylece Galatasaray kasasını doldurdu.

Galatasaray Adası için yeni imar planı!

Galatasaray Adası için yeni imar planı hazırlandı. Söz konusu ada “Kamuya Açık Yüzme Havuzu ve Özel Sosyal Tesis Alanı” olarak düzenlendi.

Galatasaray Adası bugün hizmete açıldı! İşte merak edilen detaylar...

Yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışı bugün gerçekleştirildi. İşte yenilenen Galatasaray Adası'yla merak edilen her şey...

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Gizemli iş adamı Marmaris'in en gözde adasının satış fiyatına zam yaptı

Marmaris'in Gökova Körfezi'nde yer alan Karaca adasının satış fiyatına zam yapıldı. 3 yıl önce satışa çıkan adanın 145 milyon liralık fiyatı güncellenerek 360 milyon liraya çıktı. Adanın metrekare fiyatı bin 139 lira olarak belirlendi.

Galatasaray Adası'nda ışık göründü! Sarı-kırmızılı kulüp adasına kavuşuyor!

Galatasaray Adası'na kavuşuyor, Yargıtay'dan sevindiren karar geldi. Mahkeme tarafından geçtiğimiz sene alınan karar, Yargıtay tarafından da onaylandı...

Ev kiralarken ilk ayın kirası peşin mi ödenir?

Konut kiralamalarında eve giren kiracıdan kira bedelinin peşin ödenmesi isteniyor. Peki, ev kiralarken ilk ayın kirası peşin mi ödenir? Kiracı son ay kira öder mi? İşte yanıtı...

Tahliyesine karar verilen Galatasaray Adası için yapılan başvuru reddedildi!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Galatasaray Adası'nı tahliyesine yönelik açılan istinaf mahkemesine yapılan başvuru için ret kararı alındığını açıkladı. 

Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki gösterdi ve kararı yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Galatasaray Adasının kirası ne kadar Haberi

Galatasaray Adasının kirası ne kadar

Galatasaray Adası'nın gelecekteki kullanımı için yönetimin istediği yetki kongresi Türk Telekom Arena Stadı'nda gerçekleştirildi. 938 üyenin katılımıyla yaklaşık 5 saat süren kurulda üyeler, açık oylamada (yaklaşık yüzde 90 oyla) Ada'nın Galatasaray'ın bünyesinde sosyal tesis olarak kalmasından yana karar verdi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Adası'nı en kısa sürede sosyal tesis olarak kullanıma sokacaklarını dile getirdi. Galatasaray Adası'ndaki mevcut kiracının 30 Kasım'da çıkmasını beklediklerini ifade eden Özbek, "Biz en süratli nasıl tahliye ederiz onun peşindeyiz. Dolayısıyla ona göre hukukçularımız çalışıyor. En kısa sürede bunu yapacağız" diye konuştu. 

Kongre notları


AYSAL GELMEDİ!

5 saat süren genel kurula 938 kulüp üyesi katıldı. 28 üye konuşmak için kürsüye çıktı. Oylama el kaldırma metoduyla yapıldı. Eski başkanlar Duygun Yarsuvat, Faruk Süren ve Alp Yalman kongreye katıldı. Adnan...