06 / 05 / 2024

Galatasaray futbol şirketi

Galatasaray futbol şirketi

1999 yılında Galatasaray Spor Kulübü, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapmak istediği, 120 milyon dolara mal olacak, stadın finansmanını borsada hisse senedi satarak karşılamayı planlamış.

Galatarasay Türk futbol tarihinin rekorunu kırdı! 2023-2024 sezonunda 218 milyon avro gelir geldi etti!  

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, 2023-2024 sezonu için 218 milyon avro gelir elde ettiklerini açıkladı. Timur, bu gelirle Türk futbol tarihinin rekorunu kırdıklarını söyledi.

Borsa İstanbul’da en fazla kazandıran spor şirketi Galatasaray oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında geçen ayın en fazla kazandıran şirketi Galatasaray oldu. Galatasaray, yatırımcılarına ağustos ayında yüzde 30,14 oranında getiri sağlayarak en fazla kazandıran spor şirketi oldu.

Türk futbol tarihinin en pahalı takımı Galatasaray oldu!

Yaz transfer sezonu devam ederken son 10 günde yapılan transfer ataklarından sonra Süper Lig’in kadro değeri, 1 milyar euroya dayanarak rekor kırdı. Kadro değeri 215.98 milyon euroya ulaşan Galatasaray da “Türk futbol tarihinin en pahalı takımı” olarak zirveye oturdu.

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi kuruldu! 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydın Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk ortaklığında kuruldu.

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı ve altyapısının kullanacağı tesisin yapımı için başlatılan inşaat çalışmalarının başladığı arazide incelemelerde bulundu.

Galatasaray, Kemerburgaz'dan 160 dönüm arsa aldı!

Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nden çıkarak taşınacağı Kemerburgaz'daki 160 dönümlük arsanın da kesin sahibi oldu. Galatasaray yeni arazide 8 ayrı futbol sahası yaptıracak

Galatasaray'ın Florya tesisleri taşınacak!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2. Uluslararası Futbol Zirvesi'ne katıldı. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özbek, "Florya'daki tesislerimizi yeni bir alana taşıyacağız." dedi.

Dursun Özbek: Florya'yı imar etme projesinde yokum!

Dursun Özbek, 'Galatasaray Futbol Takımı'nın Florya'dan çıkabilmesi için kulübün stada daha yakın, daha mükemmel, daha konforlu bir yere taşınması lazım. şeklindeki ifadesine açıklık getirdi.

Riva ve Florya projeleri Galatasaray'a ilaç olacak!

Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi için 22 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek olağanüstü genel kurulda üyelerden yetki isteyecek Özbek, Galatasaray Futbol Takımı'nın bu yıl kar edeceğini dile getirdi.

Nef, minik aslanların futbol coşkusuna ortak oldu!

#HerNefesteBirlikteyiz diyerek yola çıkan ve Galatasaray Futbol Takımı’nın ana sponsorluğunu üstlenen Nef, Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesinde ve sonrasında minik aslanların tüm gün süren coşkusuna ortak oldu.

Riva ve Florya projeleri Galatasaray hisselerinin değerini artırdı!

Analistler, Galatasaray futbol takımının aldığı başarılı sonuçların hisse fiyatını desteklediğini, ancak yükselişin ivme kazanmasında Riva ve Florya'daki arazilere ilişkin gelir getirici projeler ile ilgili beklentilerin artmasının etkili olduğunu ifade etti.

Galatasaray'ın Riva arazisinin değerlendirilmesinde sona gelindi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün, futbol takımının forma kol reklamı için Akçalı Boya AŞ'nin markası Permolit Boya ile Türk Telekom Arena'da yaptığı sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray, Nef ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü, futbol takımının forma göğüs reklamı için gayrimenkul markası Nef ile 31 milyon lirası garanti olmak üzere toplam 52,5 milyon lira tutarındaki 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray futbol şirketi Haberi

Galatasaray futbol şirketi



Galatasaray Eylül'de halka açılıyor


Ali Sami Yen'in yerine yapacağı 120 milyon dolarlık stadının finansmanını borsada hisse senedi satarak karşılamayı planlayan kulüp, Futbol Şirketi kuracak.


Şule Yücebıyık


    İki yıl üst üste şampiyonluğu hiçbir takıma kaptırmayan Galatasaray, bu yıl da ligin galibi olmayı garantiledi. Kulübün, sadece başarılı futbol performansı değil ekonomik yatırımları da dikkati çekiyor. Galatasaray Spor Kulübü, şu anda tüm dikkatini Ali Sami Yen Stadı projesine yoğunlaştırmış durumda. Bilindiği gibi stad, Avrupa standartlarında içinde sinema, restoran gibi tesislerin de bulunacağı dev bir sosyal tesise dönüştürülecek. Yaklaşık 120 milyon dolar gerektiren bu yatırım için uzun süredir finansman aranıyor.

     Galatasaray Genel...