04 / 05 / 2024

Galatasaray hisseleri yükseldimi

Galatasaray hisseleri yükseldimi

Galatasaray hisselerinin fiyatı, Riva arazisinde gayrimenkul projelerinin hayata geçirilebileceği beklentisi ile yüzde 10,5 yükselerek tavan fiyata ulaştı.

İsrail-Filistin gerginliği ASELSAN dahil birçok hisseyi resmen uçurdu!

İsrail-Filistin çatışması küresel çapta savunma hisselerinde yükselişe sebep oldu oldu. ABD'de Lockheed Martin hisseleri yüzde 8, L3Harris Technologies hisseleri yüzde 10 artarken, yurt içinde ASELSAN hisseleri de 7.23 değer kazandı.

Borsa Ligi’nde temmuz ayı şampiyonu belli oldu!

Borsa İstanbul'da temmuz ayında spor endeksi yüzde 31,8 artarken, yaptığı sponsorluk anlaşmaları ve transferleriyle dikkat çeken şampiyon kulübün hisseleri yüzde 51,8 prim yaptı.

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

ABD'de bölgesel bankaların hisseleri yükseldi!

ABD'de 2 ay içerisinde 3 bankanın iflası sonrasında finansal zorluklar yaşayan bölgesel bankaların hisseleri, gelen haberlerden sonra toparlanırken, yatırımcıların bankacılık krizinde en kötünün geride kaldığına dair beklentileri de yükseldi.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

Tesla’dan satışları artırmak için fiyat hamlesi! İşte O modeller!

Elektrikli otomobil sektörünün dev üreticisi Tesla, satışlarını artırmak amacıyla ABD ve Avrupa'da fiyat indirimleri yaptı. Fiyat indirimine ilişkin haberlerin ardından Tesla'nın hisseleri yüzde 4'e yakın düşüş gösterdi. İşte indirim yapılan O modeller…

Ziraat GYO İstanbul'daki 8 adet binasının değerini açıkladı! İşte o rakamlar...

Ziraat GYO tarafından, Galatasaray, Karaköy, Şehremini, Beşiktaş, Taksim, Çağaloğlu, Göztepe ve Beyoğlu binalarının değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

İktidar ve BİM arasındaki kavga borsaya yansıdı, hisseler çakıldı, piyasa değeri eridi

Borsa İstanbul'da işlem gören BİM hisseleri yüzde 6'dan fazla düyerken şirketin piyasa değeri de büyük bir erime yaşandı. BİM'in patronunun iktidar paydaşlarıyla yaşadığı tartışma sonrasında sosyal medyada da boykot çağrıları yapılmıştı.

Borsayı manipüle ederek 5 milyar TL kar ettiler

Borsa manipülasyonu operasyonunda yakalanan 8 şüphelinin Emniyet’deki işlemleri tamamlandı. Şahısların borsayı manipüle ederek hisseleri yüksek göstermek yoluyla toplamda 5 milyar Türk Lirası kar elde ettiği öğrenildi. Şüphelilerin 1 milyar TL de zarar ettiği belirtildi.

ABD Halkbank davasındaki itirazı değerlendirme kararı verdi: Halkbank'ın hisseleri yüzde 10 değerlendi!

ABD Yüksek Mahkemesi, Halk Bankası'nın İran yaptırımlarını deldiğine ilişkin suçlamaya yönelik itirazını ele alma kararı verdi. Kararın ardından Halk Bankası'nın hisseleri tavan yaptı. İşte ayrıntılar...

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu. Karlılık rakamlarıyla dikkat çeken bankaların borsada işlem gören hisseleri yüzde 3,71 değer kaybetti. Bankacılık hisseleri önceki gün yüzde 8 yükselmişti.

Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseliyor!

Dünyada bütün dengeleri değiştiren koronavirüsle sık sık gündeme gelen Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseldi.

Çinli emlak devi Evergrande temerrütten kurtuldu!

Çinli Evergrande Group, kupon ödeme vadesi 23 Eylül tarihinde sona eren dolar cinsinden tahvilin ödemesi için bugün para aktardı. Eğer bu yapılmasaydı şirket resmen temerrüte düşecekti, şimdi ise Evergrande hisseleri yüzde 5.4 değerlendi. 

Galatasaray hisseleri yükseldimi Haberi

Galatasaray hisseleri yükseldimi

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nun, hafta sonu gerçekleştirilen olağanüstü mali genel kuruldan borçların yapılandırması ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi başta olmak üzere bir dizi mali konuyla ilgili onay almasının ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray Sportif AŞ hisselerinin fiyatı, ilk seansta tavan oldu.


Güne yükselişle başlayan Galatasaray hisselerinin fiyatı, ilk seansı yüzde 10,47 artışla tavan fiyat olan 25,85 liradan tamamladı. Borsa İstanbul'da işlem gören diğer spor şirketleri de ilk seansta pozitif bir seyir izlerken, Trabzonspor Sportif AŞ yüzde 2,94, Fenerbahçe Futbol AŞ yüzde 2,71 ve Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ de yüzde 1,57 yükseliş kaydetti.


Analistler, Galatasaray'da Riva'daki arazi ile ilgili gayrimenkul projelerinin hayata geçirilebileceğine ilişkin artan beklentilerin pay piyasasında alışları güçlendirdiğini ifade ediyor. 


Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yetki aldığı olağanüstü mali genel kurulda yaptığı...