15 / 05 / 2024

galatasaray kırbısa yatırım yapacakmı

galatasaray kırbısa yatırım yapacakmı

KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu kendilerinden önceki hükümet tarafından Galatasaray Spor Kulübü’ne verilen arazinin tahsisinin iptal edildiğini, tarım arazisi olan bu arazi üzerine yatırım yapmanın zaten mümkün olmadığını söyledi...

Yabancıya gayrimenkul satışından ilk çeyrekte 796 milyon dolarlık doğrudan yatırım geldi!

Türkiye'ye yılın ilk çeyreğinde toplam 1.5 milyar dolar tutarında uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi  olduğu belirtilirken, bunun 796 milyon dolarlık kısmı yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte detaylar...

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Merkez Bankası araştırmasından çıkan acı gerçek: Şirketler düşük faizli krediyi yatırıma değil, dövize yatırdı!

Merkez Bankası’nın araştırmasına göre, seçim ekonomisi uygulandığı dönemde şirketlere bol keseden dağıtılan düşük faizli krediler, yatırım ve istihdama yansımıyor. Şirketler aldıkları kredileri dövize yatırmayı tercih ediyor.

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Altından 3 kat fazla kazandırdı! Kısa vadeli yatırım aracı oldu!

Son zamanlarda arsa fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Yatırım araçları içerisinde bir senede yüzde 200’ün üzerinde kazançla öne çıkan arsalar, özellikle İstanbul'da yıllık bazda yatırımcısına gram altından 3 kat fazla kazanç sağladı.

‘Kripto paralar, kısa sürede en fazla kazanç sağlayan yatırım aracı oldu’

Bitcoin, hafta sonu yüzde 5’den fazla yükselerek yatırımcılarını morallendirdi. Bu sayede, kısa sürede en çok getiri sağlayan yatırım aracı oldu.

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

Beca Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beca Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Nurbetül Kılbaş tarafından kuruldu.

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ersin Pelvanoğlu ve Esin Balcı ortaklığında kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Canay Köçken ve Gökay Köçken ortaklığında kuruldu.

galatasaray kırbısa yatırım yapacakmı Haberi

galatasaray kırbısa yatırım yapacakmı


KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu kendilerinden önceki hükümet tarafından Galatasaray Spor Kulübü’ne verilen arazinin tahsisinin iptal edildiğini, tarım arazisi olan bu arazi üzerine yatırım yapmanın zaten mümkün olmadığını söyledi...


Çok sayıda kulüp olduğunu, her isteyen kulübe toprak verme şansları olmadığını, topraklarının kısıtlı olduğunu anlatan Yorgancıoğlu, "Kulüp çok hangi gerekçe ile kime hayır diyeceğiz." diye konuştu. Yorgancıoğlu, bundan sonra bu tür arazi tahsislerinin ihaleyle olabileceğini söyledi.


Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, temaslarda bulunmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’ye gelen Galatasaray Spor Kulübü heyetini kabul etti.


Yorgancıoğlu, Ünal Aysal Başkanlığı’ndaki heyeti Cumhuriyet Meclisi’nde kabul etti. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal kabulde yaptığı konuşmada Galatasaray’ın yatırım döneminin geldiğini; KKTC'de bir yatırım programları olduğunu ifade etti. Aysal, gerekli hazırlıkları yaparak projelerini hazırladıklarını aktardı. 


Bu konunun nereye götürülebileceği, Başbakan Yorgancıoğlu’nun...