26 / 07 / 2024

Galericiler Sitesi inşaatı başladı mı

Galericiler Sitesi inşaatı başladı mı

Oto Alım Satımcılar Sitesi Kooperatif Başkanı Yaşar Bozkurt: 'Proje öncesi arsanın düzleştirme çalışmalarını tamamladık. Yol, su ve elektrikle alakalı altyapı işleri için Büyükşehir'den destek istedik. İnşaata yakın bir zamanda başlayacağız’ dedi

Tuzla'daki Bin Evler Sitesi'nde sular durulmuyor! İnşaat alanı bir anda 32 bin 908 metrekareye çıkartıldı!

İstanbul Tuzla’da Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle ‘Rezerv Alanı” ilan edilen 70 malikli “Bin Evler Sitesi”nin 19 bin metrekare olan inşaat alanı 32 bin 908 metrekareye çıkarıldı.

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin Mezitli sanayi sitesi inşaatı yeniden gündemde!

Mersin Mezitli'de yapılacak sanayi sitesinin inşaatı meclis toplantısında yeniden gündeme alındı. 

Antalya Demre Sanayi Sitesi'nin inşaatı yeniden başladı! 

Antalya Demre Belediyesi'nce Beymelek Mahallesi'nde inşa edilen Yeni Demre Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Ordu Korgan Sanayi Sitesi'nin inşaatı tamamlandı! 

Ordu Korgan'daki projeler hakkında bilgi veren Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, inşaatı devam eden Korgan Sanayi Sitesi'nde çalışmaların tamamlandığını dile getirdi. 

Samsun'da Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı için geri sayım başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı yıl sonunda başlayacak. İnşaatın süre ise 650 gün olacak.

Gap İnşaat ve Workindo'dan iş birliği!

Yapı-inşaat sektörüne özel kariyer sitesi olan Workindocom, Gap İnşaat’ın projelerine de insan kaynağı sağlıyor.

Kırklareli'nde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi ağır yaralandı!

Kırklareli Cumhuriyet Mahallesi 200 Konutlar Sitesi mevkisinde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi ağır yaralandı...

Workindo ile inşaat sektöründe evden iş bulma dönemi! 

Yapı-inşaat sektörüne özel kariyer sitesi Workindo.com, salgın günlerinde online iş ya da personel bulma imkanı sağlıyor...

İnşaat sektöründe iş arayanlar için Workindo sitesi açıldı!

Yapı ve inşaat sektöründe iş arayanlar için özel Türkiye’nin ilk kariyer sitesi Workindo açıldı. Sitede sektörün iş fırsatlarını bir arada sunuluyor.

Galericiler Sitesi inşaatı başladı mı Haberi

Galericiler Sitesi inşaatı başladı mı



TOKİ yakınlarında 253 dönümlük hazine arazisi üzerinde yapımı planlanan proje için söz konusu arazide tesviye işleri tamamlandı.


Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanı Yaşar Bozkurt, proje için çeşitli inşaat firmalarıyla görüşme halinde olduklarını söyledi.  300 dükkan kapasiteli sitede oto alım-satımcılar dışında minibüsçüler, kamyonetçiler ve traktörcülerin de yer alacağını anlatan Bozkurt, HİZMET’e şu değerlendirmeyi yaptı:


“Projeyi hayata geçirmek için başlattığımız süreç devam ediyor. İnşaat ruhsatı için Büyükşehir Belediyesine başvurduk.  Yol, su ve elektrik gibi altyapı işleri için de destek talep ettik. 



Görüştüğümüz firmalar her dükkan için 105 bin lira artı KDV gibi bir maliyet çıkardı. Kooperatif olarak bunu çok bulduk. Halen görüşmelerimiz sürüyor.  Bizim hesaplamalarımıza göre,  proje kapsamındaki her dükkan bu günkü şartlarda 75 bin liraya mal olur..   En kısa sürede kararımızı verip, projenin...