29 / 04 / 2024

Garanti Koza yeni projesi

Garanti Koza yeni projesi

Garanti Koza Bulgaristan Projesi'nde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Toplam yatırım bedeli 240 milyon Euro olarak belirlenen projede kişiye özel ödeme planı uygulanabiliyor.

Garanti BBVA'dan 300 bin TL'lik ihtiyaç kredisi!

Nakit sorunu yaşayan vatandaşlar bankaların uygulamış olduğu ihtiyaç kredisi imkanlarını sorguluyorlar. Buna göre, Garanti BBVA yeni bir kredi kampanyası başlatarak 300 bin TL ihtiyaç kredisi fırsata sunmaya başladığını duyurdu.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Garanti BBVA'dan yeni kampanya: Okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verilecek! İşte detaylar...

Garanti BBVA yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verileceği belirtildi. İşte detaylar...

Garanti BBWA resmen duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapan bu parayı alacak!

Temmuz ayına girilmesiyle beraber kampanyalarını peş peşe sıralayan Garanti BBWA, yeni kampanyasını duyurdu. Garanti BBWA, 31 Temmuz tarihine kadar başvuru yapan müşterilerin 240 TL bonus kazanacağını açıkladı.

Garanti BBWA’dan bir ilk! Hesaplara para yatacak! Son tarih belli oldu!

Garanti BBWA, yeni bir kampanya duyurusu daha yaptı. Düzenlediği kampanyalar sayesinde en çok kazandıran bankalardan biri olan Garanti BBWA, yeni düzenlediği kampanyasıyla müşterilerinin hesabına 100 TL aktaracak.

Garanti BBWA müjdeyi bugün verdi! Hesaplara hediye para yatacak!

Sık sık düzenlediği kampanyalarıyla müşterilerinin yüzünü güldürmesiyle bilinen Garanti BBWA, yeni bir kampanya haberini daha duyurdu. Garanti Bonus müşterilerine özel düzenlenen bu kampanya çerçevesinde müşterilerin hesabına 150 TL yatırılacağı öğrenildi.

Garanti BBWA büyük haberi duyurdu! Hesapları kontrol edin, para yatacak!

Türkiye’nin en büyük müşteri potansiyeline sahip bankalarından biri olan Garanti BBWA, yeni kampanyasını duyurdu. Kozmetik ve cilt bakım ürünleri alanında yapılan kampanya kapsamında müşterilerin hesabına 125 TL yatırılacak!

Bu para sadece Garanti Bonus müşterilerine verilecek!

Düzenli olarak yaptığı kampanyalarla müşterilerini memnun etmeyi başaran Garanti BBWA, yeni bir kampanyayla daha müşterilerinin karşısına çıktı. Kampanya doğrultusunda 100 TL Bonus puan kazanılacağını duyuran Garanti BBWA, kampanyanın katılım şartlarını ve detaylarını da duyurdu.

Garanti BBWA müjdeli haberi verdi! Müşterilerinin hesabına geri ödemesiz 1.000 TL yatıracak!

Bünyesine yeni müşteriler katmak için farklı kampanyalar düzenleyen Garanti BBWA, yeni bir kampanyanın daha haberini verdi. Bu kapsamda, müşterilerine bin TL dağıtacağını duyuran Garanti BBWA, kampanyanın katılım koşullarını ve detaylarını da paylaştı.

Garanti Bonus kartı olanlara müjde! Hesaplara para yatacağı duyuruldu!

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan Garanti BBWA, yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Bonus kartlılara özel düzenlenen kampanya kapsamında müşterilerin hesabına 200 TL yatırılacağı paylaşıldı.

Garanti BBWA müşterilerine önemli çağrı! 1.000 TL hesaplara yatırılacak!

Müşterilerini sevindirmek ve yeni müşteri kazanmak için peş peşe kampanya açıklaması yapan Garanti BBWA, yeni bir kampanya duyurusu daha yaptı. Garanti BBWA, kampanya kapsamında bin TL’nin hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Garanti Bankası son dakika vererek resmen duyurdu... Emekliler hemen buraya göz atsın!

Garanti Bankası, yeni emekli olan vatandaşlar tarafından da tercih edilen bankalar arasında yer alıyor. Banka, emeklilere yönelik yüksek miktarda promosyon ödemesi yaparak dikkat çekiyor.

Garanti BBVA kartı olanlar acilen baksın! Kişi başı 1.000 TL tanımlanacak! 31 Mart'a kadar vaktiniz var!

Mart ayında gelen Garanti BBVA, mevcut kampanyalarını güncellediğini, kampanya kategorisine yeni fırsatlar eklediğini ve mevcut müşterilerine özel kampanyalar düzenlediğini duyurdu. Çok konuşulan Garanti BBVA yeni kart kampanyasının detayları için tıklayın...

Garanti Koza yeni projesi Haberi

Garanti Koza yeni projesi

Bulgaristan Sofya'da hayata geçirilecek Garanti Koza Bulgaristan Projesi Swissotel Sofia'ya yakın bir konumda inşa edilecek. Proje İstanbul Levent'te bulunan Kanyon projesinin benzeri olarak tasarlandı. 


Garanti Koza Sofya Projesi 'nde dairelerin büyüklükleri minimum 40 metrekareden oluşuyor. Kişiye özel ödeme koşulları sunulan projede 48 aya varan vade yapılabiliyor. 


Garanti Koza Bulgaristan Projesi 240 milyon Euro yatırım bedeline sahip. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Sofya Garanti Koza Projesi konut ve ticari kullanım alanlarından meydana geliyor. Projede daire fiyatları 70 bin Euro'dan başlangıç gösteriyor. 


Garanti Koza'nın İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ettiği Koza Park projesinde ise ilk 4 bloğun satışı tamamlandı. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. 


Telefon: 0212 444 99...