20 / 05 / 2024

Gavin Rossdale bekar evi

Gavin Rossdale bekar evi

13 yıllık karısı Gwen Stefani'yle 2015 yılında boşanan ünlü şarkıcı Gavin Rossdale yeni hayatına bu evde alışmaya çalışacak. Evin değeri 7.6 milyon dolar (yaklaşık 22 milyon TL) olarak açıklandı.

Almanya'da ciddi konut sıkıntısı var! 9,5 milyondan fazla kişi bu konutlarda yaşıyor! 

 Almanya'da her on kişiden birinin şu anda aşırı kalabalık bir apartman dairesinde yaşıyor (yüzde 11,3). Özellikle bekar ebeveynler ve çocukları sıkışık yaşam alanlarında yaşıyor.

Asgari ücret alan bir kişi 1+1 ev kirası ödeyebilir mi? 

Konut kira bedellerinde artış hız kesmeden devam ediyor. Konut tipi, konumu, yeni veya eski olması fark etmeksizin kira bedelleri cep yakıyor. Peki asgari ücretli bekar biri 1+1 ev kirası ödeyebilir mi? Bakın ekonomi profesörü konuyu nasıl açıkladı? İşte detaylar...

Bekara ev kiralamayan resmen yandı! 6 bin TL para cezası verildi!

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu tarafından, anlaştığı kişinin bekar olması sebebiyle dairesini kiraya vermeyeceğini söyleyen ev sahibine 6 bin TL'ye yakın idari para cezası kesildi. İşte TİHEK'in kararında yer alan detaylar...

Bekar polislere lojman müjdesi!

Mega kent İstanbul başta olacak şekilde bazı büyükşehirlerde görev yapan polislere lojman için düğmeye basıldı. Söz konusu proje dâhilinde bekâr polislere Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile 1+1 lojman inşa edilecek. 

Ev sahiplerinden kira artışına yeni yol!

Yükselen kiralarla ev bulmak giderek güçleşirken, ev sahiplerinin tutumu farklılaştı. Eskiden memur ve evli kiracı arayan ev sahipleri artık bekar ve öğrenciye yöneldi. Uzmanlar ev sahiplerinin tercihinin sebebini paylaştı. İşte tüm detaylar...

Kardeşten kardeşe miras kalır mı?

Miras, bir kişinin vefatından sonra geride bıraktığı mal varlığı, haklar ve borçların yasal mirasçılarına devri sürecidir. Kardeşten kardeşe miras kalır mı? Bekar kardeşin mirası kime kalır? Bekar ve çocuksuz olan kişinin mirası kime kalır? Bekar ve çocuklu kişinin mirası kime kalır? İşte yanıtı...

Akın Okyay nereden mezun olmuştur? Akın Okyay evli mi, bekar mı?

Akın Okyay kimdir? Akın Okyay hangi mesleği yapıyor? Akın Okyay nereden mezundur? İşte detaylar!

S8c Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S8c Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güneş Can Bekar tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist korkutan uyarıyı yaptı! 'Herkes hazırlıklı olsun'

Ekonomist Remzi Özdemir, ikinci tur Cumhurbaşkanlığı'nı Recep Tayyip Erdoğan'ın elde etmesiyle piyasaların nasıl şekilleneceğini anlattı. "AK Parti'nin ekonomi yönetimi için başvurduğu isim çabasına da tıpkı bekar öğrencilerin seçimine benzetiyorum" diyen Özdemir, doların geleceği oranı açıkladı.

Mustafa Tarman Kimdir? Mustafa Tarman evli mi bekar mı?

Mustafa Tarman kimdir? Mustafa Tarman’ın mesleği nedir? Mustafa Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Türkiye’den güneş enerjisinde sevindirici haber!  Elektrik üretme konusunda avantajlı

Huawei Türkiye Digital Power İş Grubu Direktörü Gavin Zhao, "Türkiye, yüksek güneş ve radyasyon potansiyeli ile güneş enerjisinden elektrik üretme konusunda önemli bir avantaja sahip" dedi.

Gavin Rossdale bekar evi Haberi

Gavin Rossdale bekar evi

Eşini çocuklarının dadısıyla aldattığı iddiasıyla gündeme gelen ve 13 yıllık karısı Gwen Stefani'yle 2015 yılında boşanan ünlü şarkıcı Gavin Rossdale yeni hayatına bu evde alışmaya çalışacak. Evin değeri 7.6 milyon dolar (yaklaşık 22 milyon TL) olarak açıklandı.


Ünlü müzisyen Gavin Rossdale'in Los Angeles Studio City'den aldığı yeni bekar evi göz kamaştırıyor. 800 metrekarelik bir alana yayılan villa gerçek bir saray yavrusu.


50 yaşındaki müzisyen, yeni bekar hayatına San Fernando vadisindeki manzaraya bakarak alışmaya çalışacak.


Muhteşem evde 6 yatak odası, 7 banyo, biri içerde biri dışarda olmak üzere iki mutfak, açık yüzme havuzu, üç adet bahçe şöminesi bulunuyor.


İşte Rossdale'in bekar evinden kareler...