06 / 05 / 2024

gayrettepe halkalı metro hattı

gayrettepe halkalı metro hattı

İstanbul'da Gayrettepe - 3. havalimanı - Halkalı arasındaki yeni metro hattı için ilk adım atıldı. Metro hattı Şişli, Kağıthane, Eyüp, Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'den geçecek.

Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbulluların beklediği o metro hattı 2025'te açılacak!

İstanbul'da 4 metro açılışı yaptıklarını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu en son Havalimanı -Arnavutköy arasındaki metroyu hizmete açtıklarını kaydederek, o bölgeden başlayıp Halkalı'ya kadar inecek olan 17.5 kilometrelik metro hattının da önümüzdeki sene açılacağını söyledi.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'na ilişkin paylaşım yaparak, söz konusu hattın yarın hizmete açılacağını duyurdu.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro istasyonu açılıyor...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın, İstanbul Havalimanı-Kağıthane kısmının geçen sene hizmete alındığını açıklayan Uraloğlu, bu senenin ilk çeyreğinde Kağıthane-Gayrettepe kısmını da hizmete açmayı planladıklarını kaydetti. İşte ayrıntılar...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonu yakın zamanda hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonunun yakın aylarda hizmete açılması için çalışmaların yoğunlaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Halkalı-Havalimanı Metro Hattı’nda önemli gelişme!

Halkalı ile İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında çok önemli bir gelişme yaşandı. Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nın depo sahası hizmete açıldı.

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu Kasım'da açılacak! Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Bakan Karaismailoğlu, Gayrettepe-İstanbul-Halkalı Metro Havalimanı şantiyesinde inceleme yaptı. Bakan Karaismailoğlu, hedeflerinin kasım ayı itibarıyla İstanbul Havalimanı'na bütün vatandaşlarımızın metroyla ulaşmaya başlamasını sağlamak olduğunu duyurdu.

İstanbul'da bu yıl 3 yeni metro hattı açılıyor! İşte megakentin yeni metroları...

Cumhurbaşkanı Kararı ile yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredilen hatlardan Sabiha Gökçen Havalimanı, Gayrettepe-Kağıthane-Yeni Havalimanı ve İstanbul Başakşehir - Kayaşehir metro hatlarının bu yıl hizmete alınması planlanıyor. İşte detaylar…

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda son dakika! Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı arası 30 dakikaya iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul Havalimanı'nı kent merkezine bağlayacak Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda TBM ile yapılan tünel açma çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklaması...

İstanbullulara müjde! Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının yüzde 98'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İstanbulluların merakla beklediği 37,5 kilometrelik Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının yüzde 98'inin tamamlandığını söyledi.

Ekrem İmamoğlu'na Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için borçlanma yetkisi verildi!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için İBB tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 299 milyon 800 bin euro borçlanma yetkisi

gayrettepe halkalı metro hattı Haberi

gayrettepe halkalı metro hattı

İstanbul'un Karadeniz sahilinde inşaatı devam eden 3'üncü havalimanına ulaşım için uzun süredir beklenen metro hattının projesi sonunda hazırlandı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Grand Airpot (İGA) Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Özdemir'in, geçtiğimiz günlerde yaptığı "Yeterli metro ve demiryolu yapılmazsa 3. havalimanı açıldığında İstanbul'un başına bela bir yatırım olacak" açıklamasından soma metro hatlarının projesi 20 Mayıs günü Çevre Bakanlığı'nda askıya çıkarıldı. Proje için ÇED süreci başlatıldı. 


13 İSTASYONDAN OLUŞACAK 

Askıya çıkan tanıtım dosyasına göre 13 istasyondan oluşan Şişli, Kağıthane, Eyüp, Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'den geçecek 66 km uzunluğundaki hattın 7 istasyonluk ilk etabı 2016-2018 arasında yapılacak. 6 istasyonluk ikinci etabının ise 2018-2021 yıllan arasında bitirilmesi hedefleniyor. Yani 2018 yılında havalimanı açıldığında metro hattının sadece ilk etabı bitmiş olacak. 


YATIRIM BEDELİ 4...