01 / 05 / 2024

gayrimenkul 2017 satışları

gayrimenkul 2017 satışları

DÜNYANIN 2016 yılında zor bir dönemden geçtiğini belirten Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, 2017 yılının ikinci çeyreğinden itibaren gayrimenkulde talebin hızla satışa döneceğini söyledi.

Mevduatın cazibesi gayrimenkul satışlarını sarstı!

Konut satışlarındaki düşüş devam ediyor. Vatandaş güvenli liman gayrimenkulü terk etmeye başladı. Mevduatın cazibesi artınca birçok yatırımcı birikimini gayrimenkul yerine bu alana yönlendirdi.

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Gayrimenkul satışları neden düştü? Uzman isim satışlardaki düşüşlerin nedenlerini ve etkilerini açıkladı!

Gayrimenkul satışlarında son dönemlerde belirgin bir duraksama görüldü. Bu duraksamanın çeşitli nedenleri ve sektöre olan etkileri Özgür Cihad Özaydoğu tarafından açıklandı.

Arsa ve tarlalara talep patladı! Konut dışı gayrimenkul satışları, konut satışlarını solladı! 

Arsa ve tarlaları kapsayan konut dışı gayrimenkul satışları, konut satışlarını resmen solladı. 

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Emlak sektörüne çığır açtıracak sistem hayata geçti! Gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörünü yurtiçi ve yurtdışında geniş pazarlara ulaştıracak franchise gayrimenkul sistemi Redwoork, yüzlerde danışmanıyla hizmet sunmaya başladı. On binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan Redwoork ile gayrimenkul satışları da artacak...

Gayrimenkul satışları artık noterliklerden de yapılabilecek! Yeni düzenleme bugün Meclis'te! 

Meclis'e sunulan yargı paketi ile birlikte gayrimenkul satışlarının noterlikler aracılığıyla gerçekleştirilmesinin de önü açılıyor. 

Konut dışı gayrimenkul satışları yüzde 29,6 yükseldi!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler şeklinde değerlendirdiği, ‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2022-1. Çeyrek Raporu’nu yayınladı. Rapora göre, son çeyrekteki konut satışları, bir önceki çeyreğe oranla yaklaşık yüzde 21,

Pera GYO gayrimenkul satışlarından ne kadar gelir elde etti?

Pera GYO'nun 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 dönemindeki hasılatı 2 milyon 650 bin 275 TL oldu. Peki Pera GYO gayrimenkul satışlarından ne kadar gelir elde etti?

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Çinli emlak devi Evergrande düşük gayrimenkul satışları için uyardı!

Nakit darboğazında olan Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande Group, gayrimenkul satışlarının düşmesi sebebiyle çapraz temerrüte düşebileceği uyarısını yaptı. 

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Gayrimenkul satışları noterlerde gerçekleşecek!

Noterliklerle ilgili işlemleri artırıcı kalemler üzerinde çalıştıklarını söyleyen  Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, gayrimenkul satışlarının gündemde olan konular arasında bulunduğunu belirtti.

gayrimenkul 2017 satışları Haberi

gayrimenkul 2017 satışları

Yeni yılda konutta fiyatların düşük seyrettikten sonra tavan yapacağını belirten Akbalık, İstanbul’un değerini henüz bulmadığına da dikkat çekti. Özellikle TL ve dolarda suların durulmasıyla gayrimenkule talebin artacağını dile getiren Akbalık, “Tüm dünyada gayrimenkul sektöründe dönem dönem iniş çıkışlar olur. Bu yıl biz de sorunlar yaşandık. Ancak sular durulunca vatandaş birikimini park edecek yer arayacak ve en iyi durak gayrimenkul olacak” dedi.


YÜZDE 30’UNU SATTI


Ahmet Akbalık, İstanbul Kazlıçeşme’de Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat ortaklığı ile inşa ettikleri 4.2 milyar lira değerindeki ‘Büyükyalı İstanbul’ projesinde inşaatın sürdüğünü söyledi. İlk etapta 572 konutun satışa çıktığını belirten Akbalık, “3 ayda evlerin yüzde 30’unu sattık. Böyle bir dönemde bu satış rakamlarına ulaşmak oldukça önemli” dedi. Konutların metrekare satış fiyatının 13 bin lira ile 26 bin...