02 / 05 / 2024

Gayrimenkul kazandırmaya devam edecek

Gayrimenkul kazandırmaya devam edecek

GYODER Başkanı ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yatırımcılara, ‘Gayrimenkul kazandırmaya devam edecek. Menkul değerler piyasasının yerine daha reel olana yatırım yapın’ çağrısında bulundu.

2023'ü yüzde 6 büyümeyle kapatan emlak sektörü, kazandırmaya devam edecek!

2023 yılını yüzde 6’lık bir büyüme oranıyla kapatan gayrimenkul sektörü yatırımcısına 2024 yılında da kazandırmaya devam edecek.

Konut, yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi?

Yatırımcılar, döviz mi, gayrimenkul mü? daha çok kazandıracak sorularını araştırırken uzmanlardan açıklama geldi. Konut yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Konut fiyatları ne olacak?

Borsa yatırımcıları dikkat! Halka arzlar bundan sonra para kazandırmayacak mı? 

Yeni yıla sayılı günler kala, yatırımcılar yatırım alternatiflerini araştırmaya devam ediyor. Son zamanlarda halka arzlarda eski hava bozulmaya başladı. Peki, halka arzlar bundan sonra para kazandırmayacak mı? 

Milyonları merak ettiği sorunun net yanıtı! Altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Yılbaşından bu yana altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcısını şaşırtmadı. Peki altın ve borsa yatırıcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

ECB Temmuz ayında faiz artırmaya devam edeceğini açıkladı!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde Portekiz'in Sintra kentinde, Merkez Bankası’nın para politikası hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve “Görünümde önemli bir değişiklik olmadığı sürece, Temmuz ayında faiz artırmaya devam edeceğiz” dedi.

Uzman isim duyurdu: Gümüş 28 Mayıs'tan sonra şahlanacak! 

Son zamanlarda yatırımcısına kazandırmaya devam eden gümüş için 28 Mayıs işaret edildi. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı.

Altın fiyatları yükselişte! 9 Şubat gram altın fiyatı kaç lira? Altında yükseliş devam edecek mi?

Uluslararası borsalarda yükselişe geçen altın, Kapalıçarşı’da da hareketli günler yaşıyor. Gram altın fiyatları, ons altına bağlı olarak yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor.

İslam Memiş çok net konuştu! Gümüş altından daha fazla kazandıracak! Öyle bir rakam açıkladı ki...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memniş, geçen senenin şampiyon yatırım aracı olan gümüşün bu sene de kazandırmaya devam edeceğini açıkladı. İslam Memiş çok net konuştu! Gümüş altından daha fazla kazandıracak! Öyle bir rakam açıkladı ki...

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş kaç lira? 26 Ocak 2023 gümüş fiyatları

2022 yılında yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüş yeni yılda da kazandırmaya devam ediyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş kaç lira? 26 Ocak 2023 gümüş fiyatları.

İslam Memiş gümüş için resmen rakam verdi! Bu rakam taş üstünde taş bırakmayacak! Rekor göründü!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rakamı açıkladı. Gümüşün yatırımcısına kazandırmaya devam edeceğini belirten İslam Memiş, gümüş için rakam verdi! Bu rakam taş üstünde taş bırakmayacak! Rekor göründü...

Son dakika... Avrupa Merkez Bankası faiz artırmaya devam edecek! 

Avrupa Merkez Başkanı Başkanı Christine Lagarde, art arda tarihi üçüncü faiz artırımının ardından Avro Bölgesi'nde resesyon olasılığının yükselmiş olsa bile enflasyonla mücadele için faiz oranlarını artırmaya devam edeceklerini açıkladı.

Bankacılık hisseleri uçuyor. en çok hangi banka kazandırdı?

Borsadaki yükselişi 1 ay öncesine kadar kenardan izleyen bankacılık hisselerinde sert yükseliş sürüyor. Peki, bu yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisseleri yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Hangi bankanın hissesi ne kadar kazandırdı? Bankacılık hisselerini kim alıyor?

E-Ticarette satışlar rekorlar kırmaya devam ediyor!

E-ticaret, satış rekorları kırmaya devam ediyor. Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, online ticarete yatırım yapan şirketlerin cirosunu katladığını belirtirken, e-ticarette B2B tarafının en çok büyüyen alan olmasının dikkat çektiğini bildirdi. İşte haberin devamı...

Gayrimenkul kazandırmaya devam edecek Haberi

Gayrimenkul kazandırmaya devam edecek

Yerli kadar yabancı yatırımcıların da gayrimenkul alımlarında artışın sürdüğüne işaret ederek, ''Türkiye’nin barındırdığı fırsatları artık onlar da biliyor. Başta lokasyon olarak avantajlarımız var. Bizde petrol, doğalgaz yok ama zenginliklerimiz yerin üzerinde. Türkiye’deki gayrimenkul sektörü temsilcileri orta ölçekli işletmeleri yönetiyor ve hepsi vizyoner sahibi. Bunlar da önemli zenginliktir. Türkiye müteahhitlik hizmetlerinde dünyada ikinci sırada. Bu da güçlü ve istikrarlı bir yapının önemli işaretleridir'' dedi.



Yüksek kur yabancıya yaradı


Döviz kurunda yılbaşından bugüne yüzde 30’u bulan bir değerlenme olduğuna dikkat çeken Torun, ''Bu da Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen yabancılar için büyük bir fırsattır. Yabancılar bu fırsatı değerlendirmeye çalışıyor. Bizler de yerli olsun yabancı olsun tüm yatırımcılara aynı değeri veriyoruz. En büyük kazancımız önce onların güvenini kazanmaktır. Ticari yönden ise kâr marjımız yüzde 12...