30 / 04 / 2024

Gayrimenkul PR modeli

Gayrimenkul PR modeli

Gayrimenkul satış-pazarlama sektörü yeni döneme giriliyor. Gayrimenkul PR modeliyle satış pazarlama kabiliyetleri ve işlem hacmi artacak.

Seçimden sonra gayrimenkul sahipliği ve servet vergisi kapıda! Elektrik, doğalgaz, köprü ve otoyol da zamlanacak!

31 Mart seçimlerinden sonraki ekonomi yönü ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkent Üniversitesi öğretim üyesi Şenol Babuşcu, gayrimenkul ve servet vergisinin kapıda olduğunu söyledi. Peki seçimden sonra hangi zamlar bekleniyor? İşte ayrıntılar...

Fahiş konut fiyatları için bir tedbir daha! Toplu değerleme modeli geliyor!

Gayrimenkullerin gerçek değerinden satılmasını sağlamak için Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nce Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kuruluyor. Ayrıca kurulacak olan “toplu değerleme modeli”yle, fahiş fiyat balonu da  patlatılacak.

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Emlak sektöründe devrim niteliğinde yeni model! Gayrimenkul alım-satım ve kiralama artık daha kolay olacak!

Versity, gayrimenkul sektörünün, dünya çapında  tahmini olarak 4 ila 6 milyon arasında profesyoneli olmasına rağmen dijital dönüşüm anlamında yeniliklere ayak uyduramaması karşısında sektörün modernleşip dijitalleşmesi için özel bir iş modeli geliştirdi.

ÖİB İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 6 şehirdeki 12 gayrimenkulü satıyor! 48 ayda ödeme fırsatı! 

ÖİB, İstanbul Şile'de 3, İzmir Bornova ve Çiğli'de birer, Muş'un merkez ilçesinde 3, Erzurum Palandöken'de 1, Şanlıurfa Karaköprü'de 2 ve Aydın Didim'de bir olacak şekilde toplam 12 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

GYODER’in Yeni Konut Modeli’nin finansmanının kaynağı belli oldu! Finansman nereden gelecek?

GYODER’in Yeni Konut Modeli’nin finansmanı emeklilik fonlarından gelecek. Konut sektöründeki problemine ‘kiralık konut üretme odaklı model’ ile çözüm önerisi getiren Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), modelin finansmanı için yabancı emeklilik fonlarıyla masaya oturdu.

Gayrimenkul PR şirketi: Konut kredisi çıkarsa ev fiyatları bir günde yüzde 30 artar!

Gayrimenkul PR şirketi, hükümetin yeni bir konut kredisi kampanyası başlatmasının konut fiyatlarının bir gecede yüzde 30 oranında artmasına neden olacağına öne sürdü. İşte detaylar. 

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile I.-Ur-Rehman Chaudhry, Mansha Sohaıl Abdul Rashıd, Mohammad Rıaz Farooq ve Shahıd Mehmood Anwar ortaklığında kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Avantajlı konut kredileri sektörü nasıl etkiliyor? 

Gayrimenkul PR, avantajlı konut kredilerinin sektörü nasıl etkilediğini değerlendirdi. İşte ayrıntılar... 

Mc Global Trade Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mc Global Trade Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mete Köprücü tarafından kuruldu.

Gayrimenkul PR modeli Haberi

Gayrimenkul PR modeli

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ile emlak sektöründe faaliyette bulunan işletmelerin taşıması gereken şartlar açıklandı ve yetki belgesi şartı getirildi. Bu kapsamda uygulamanın hayata geçmesiyle emlakçılık sektörü yeni bir tanımlamayla iş yapmaya başlayacak ve ekonomistlerin ağırlığı hissettireceği bir sektör olacak. Kayıt dışı çalışanların devre dışı kalacağı sektörde, devletin vergi toplama potansiyeli yükselecek.

Türkiye’de klasik emlakçılığın biteceği, batılı ülkelerde olduğu gibi emlak satış-pazarlama sektörünün bütünüyle profesyonellerin yapabileceği bir iş yapma biçimine dönüşeceğinden bahseden ekonomist Prof Dr Ahmet Yılmaz, şu analizde bulundu:

Gayrimenkul, finansmanın en önemli değişim araçları arasında yer alan ve bu iş bütünüyle konusunda uzman belgeli kişiler tarafından yapılması gereken önemli bir ticari danışmanlık faaliyeti arasında yer alıyor. Batılı ülkelerde gayrimenkul danışmanlığı en itibarlı meslekler arasında bulunuyor. Türkiye’de de bu sektör kanunlar nezdinden...