28 / 04 / 2024

gayrimenkul prim

gayrimenkul prim

İstanbul'da hayata geçirilen 3. köprü, Kanal İstanbul gibi dev projeler, vatandaşlar yaradı. İstanbul'un hemen her bölgesi prim yaptı...

Prim yapacak gayrimenkul nasıl bulunur?

Gayrimenkul almak en temel yatırım araçlarından. Ne yazık ki pek çok insan oturmak için konut alırken bunun aslında bir yatırım olduğundan uzaklaşıyor ve duygusal bakışlarla karar alıyor. Sonuçta ise yanlış yatırım yapılmış oluyor. Peki prim yapacak gayrimenkul nasıl bulunur?

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 245 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cem Demiröz ve Ora Akkor ortaklığında açıldı! 

Nereler önce prim yapar? Nereler fazla prim yapar?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, prim yapacak gayrimenkulü bulmanın yollarını ve hangi bölgelerin daha fazla ve önce prim yaptığını kaleme aldı..

Akzirve Gayrimenkul hedef büyüttü!

Akzirve Gayrimenkul CEO'su İbrahim Maasfeh, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Maasfeh, ''Satış hızı son derece dengeli, yatırımcı tarafından prim beklentisi karşılanan projeler gerçekleştireceğiz" diye konuşuyor.

İşte gayrimenkul yatırımında prim yaptıracak bölgeler!

Ev alarak yatırım yapmak isteyenlerin sayısı hayli fazla. Ev arayışında olanlara ışık tutması için sektörün önde gelen, isimlerine prim yaptıracak yeni bölgeleri açıkladı.

Mega projelerin çevresi hızla prim yapıyor!

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, 3. Boğaz Köprüsü, Marmaray, Avrasya Karayolu Tüneli gibi mega projelerin Avrupa ve Anadolu yakasındaki güzergahlarında olan bölgelerin hızla prim yapmasını sağladığına dikkat çekti.

Çekmeköy'de evler yüzde 150 prim yaptı!

Çekmeköy'de son 5 yıl içinde evler, ortalama yüzde 150 prim yaptı. Bu artışın nedenini CLK Türkiye Gayrimenkul Yatırım Değerleme Uzmanı Okan Karaca cevapladı. İşte o haber...

İzmit Kandıra'da gayrimenkul yatırımları arttı!

Gayrimenkul Danışmanı Vedat Akkoç Kandıra'nın bazı köylerin, yatırımcıların çok yoğun ilgisiyle son birkaç yılda kat kat prim yaptığını söyledi.

Tuzla, Maltepe ve Kartal gayrimenkulde iyi prim yapıyor!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, İstanbul ve Anadolu’da gayrimenkul yatırımında öne çıkacak noktaları değerlendirdi. Tanes, İstanbul’da prim yapma potansiyeli en yüksek bölgenin Tuzla, Kartal ve Maltepe olduğunu belirtti.

DMY Gayrimenkul Kuşadası termal projesinde yüzde 80 prim!

İnşaat sektöründe kampanyaları ile fark yaratan Emlak Kraliçesi olan Duygu Meltem Yalçınkaya Kuşadası Davutlar' da inşa ettiği termal projesinde yüzde 80 prim ile satış gerçekleştiriyor...

Future Park'ta yüksek prim şansı!

Türkiye'ye akıllı bina sistemleri alanında birçok yeniliği getirmek için yola çıkan Hiper Gayrimenkul'ün ilk projesi FUTURE PARK'ın inşaatı devam ediyor. Future Park yüksek prim şansı sunuyor...

Süleyman Çetinsaya: Konut yatırımı en karlı enstrüman haline geldi!

2014 yılında konut projelerinin çevreye duyarlı konutların öneminin artacağı bir olacağının altını çizen Çetinsaya, Türkiye'de özellikle de İstanbul'un gayrimenkul prim potansiyeliyle bir çok yatırım aracının önüne geçtiğini kaydetti.

Gayrimenkul patronları: Yeni konutta prim yüzde 20'yi geçmemeli!

Gayrimenkul patronları, inşaatı devam eden projelerde başlangıç ve bitiş metrekare fiyatları arasındaki makasın çok açılmaması gerektiğini söyledi. Yeni projede kabul edilir yıllık prim artışı ise yüzde 20 olarak verildi.

gayrimenkul prim Haberi

gayrimenkul prim

Son dönemlerde gayrimenkule yatırım yapanlar kazanıyor. Kanal İstanbul, 3.köprü, 3. havalimanı gibi dev projeler, İstanbul'a yatırım yapacak vatandaşlara yaradı. Uzmanlar vatandaşları özellikle Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Kartal, Sancaktepe, Bahçelievler, Ispartakule ve Basın Ekspres bölgelerinde yatırım yapmaları konusunda uyarıyor. Eski sanayi bölgeleri bile 1-2 yıl içerisinde değerini 2'ye katlıyor. Doğru lokasyondan yatırım yapan vatandaşlar ciddi prim elde...