05 / 05 / 2024

gayrimenkul satmak için doğru zaman ne

gayrimenkul satmak için doğru zaman ne

Cumhuriyet gazetesi yazarlarından Ceren Kumbasar bugünkü yazısında gayrimenkul yatırımında ne zaman kazanç sağlanacağını anlatıyor. İşte o köşe yazısı;

Elie Saab ve Tor Holding gayrimenkul projesi için işbirliği yapacak...

Dünyada lüks yaşamın en önemli temsilcilerinden birisi olarak kabul edilen Elie Saab ve Tor Holding, Türkiye’de yapılacak olan 2 gayrimenkul projesi için işbirliği yapma kararı aldığını duyurdu.

Yabancıya gayrimenkul satışı için 3 kritik öneri! Yabancı yatırımcı bu şekilde artabilir! 

Yabancıya gayrimenkul satışı için 3 kritik öneri açıklandı. İşte Karmar A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş'in o açıklamaları...

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

Bursa’da iki büyük ilçe belediyesi seçim öncesi gayrimenkullerini satışa çıkardı. Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin mülkiyetindeki arsaların satışı için düğmeye basıldı.

Ev satmak için vekalet nasıl verilir?

Farklı nedenlerle tapu işlemlerini bizzat gerçekleştiremeyeceğiniz durumlarla karşılaştığınızda, istediğiniz gayrimenkulu satın almak için vekalet verme yöntemini tercih edebilirsiniz. Eviniz, iş yeriniz, arsanız veya tarlanız gibi çeşitli taşınmazlar için bu işlemi yapabilirsiniz.

Noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapılacak?

Gayrimenkul satışında yeni dönem start aldı. Bu kapsamda alım ve satım işleri artık noterlerden yapılabilecek. Peki, vatandaş noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapacak? İşte detaylar...

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Edılıya Israfılova tarafından kuruldu.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Altının zirveye çıkacağı tarih açıklandı! Altın almak veya satmak için uygun zaman mı?

Altın piyasasına yönelik yaptığı yorumlarla adını sıkca duyduğumuz İslam Memiş'ten yatırımcılara kritik uyarı geldi. Memiş: 'Kısa vadede kâr satışı yapmak için satmayın' dedi. Peki altın fiyatları artmaya devam edecek mi, altın ne zaman zirve yapacak? İşte detaylar...

Benzin ve motorinde indirim için büyük çılgınlık! Resmen harekete geçtiler, içini alkol oranını artıracaklar

ABD Başkanı Biden, benzin fiyatlarını düşürmek için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. Bu haberin ardından harekete geçen ABD, yaz aylarında yüzde 15 etanol karışımlı benzin satmak için kolları sıvadı.

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

GABORAS, gayrimenkul ticareti için ilk kapsamlı dijital platformu kurdu!

GABORAS, gayrimenkul alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını ilk defa dijital ortamda ‘360 derece’ hizmet sunacak yenilikçi ve gelişmiş bir ticaret platformu ile tanıştırmak için çalışıyor.

Finlandiya Bitcoinleri satmak için komisyoncu arıyor!

Finlandiya hükümeti uyuşturucu baskınlarında ele geçirilen 1.981 Bitcoin’i kendi para birimine çevirmek için komisyoncu arayışına girdi. 

gayrimenkul satmak için doğru zaman ne Haberi

gayrimenkul satmak için doğru zaman ne

Türkiye’de hatırı sayılır bir yatırımcı sayısı var. “Bir dikili ağacın olsun” diktesiyle büyütülen bir toplum olarak, ev alma fikri alamasak da bilinci genlerimize işlemiş durumda. Bir yandan da Türkiye’de herkes hızlı ve büyük para kazanma telaşında. Algılar bu konuda çok açık. Nerede fırsat gibi sunulan bir kazanma ihtimali olsa orada kuyruk oluşturuyoruz. Bu dünyanın çoğu yerinde böyle aslında. Ama bizde tuhaf olan şu ki, kimse kendisini aslında yatırımcı olarak görmüyor. Yatırımcı dediğiniz zaman mutlaka altı sıfırlı tutarlarla alışveriş yapan birileri var aklımızda. Oysa yatırımcı dediğimiz kişi, parasını değerlendirmek, para kazanmak için alım yapan kişidir. Yani siz kirada oturuyorsanız ve yine de kiraya vermek için ev alıyorsanız bile siz bu sektörde bir yatırımcısınız. Bence bu durumda kötü bir yatırımcısınız, eklemeden...