30 / 04 / 2024

gayrimenkul sektörü dijitalleşme

gayrimenkul sektörü dijitalleşme

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, gayrimenkul sektöründe, işgücü piyasasında, eğitim alanında değişiklikler olacağını belirtti.

Gayrimenkul satışında '3D Etkileşimli Online Satış Sistemi' dönemi!

Yeni normal hayatla birlikte teknoloji, yaşamımızın her alanına hız kesmeden etki etmeyi sürdürüyor. Sektörler dijitalleşmeye daha da önem vermeye başlamışken şimdilerde inşaat şirketleri; Türk gayrimenkul piyasasının sıklıkla kullanacağı, 3D Etkileşimli Online Satış Sistemi ile tanışıyor.

COVID-19'la gayrimenkul sektörü dijitalleşti!

Lüks Konut Uzmanı ve Gayrimenkul Danışmanı Sühran Aras, gayrimenkul sektöründeki bazı yeniliklere ilişkin konuştu. Aras, satış öncesi tanıtım-pazarlama faaliyetlerinde ve gayrimenkul alım satım işlemlerinde dijitalleşmenin ön planda olduğunu belirtti...

Koronavirüsle gayrimenkulde dijital dönem başladı! 

Koronavirüs sebebiyle, iş ve gündelik yaşamın ağırlıklı olarak internet üzerinden devam ettirilmesiyle gayrimenkul sektörü de dijital ortama taşındı...

Gayrimenkul sektöründe dijital imza dönemi!

REMAX Türkiye, gayrimenkul alım-satım ve kiralama süreçlerini uçtan uca dijitalleştirmek hedefiyle Dijital İmza Projesi’ni hayata geçirdi...

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Gayrimenkul sektöründe online teknoloji dönemi!

Koronavirüs salgını ile beraber gayrimenkul sektöründe dijitalleşme hız kazanmaya başladı.  Son zamanlarda alıcıların yüzde 89'u kiralama ve satın almalarını online gerçekleştiriyor. 

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Türkiye'deki gayrimenkul sektörü ve paydaşlarını buluşturan, kamu ve özel sektör iş birliğiyle sektörü daha ileriye götürmeye, küresel ekonomiye, dijital dönüşüme, gayrimenkulde sosyal etki ve şehirlere değinilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, dün MIPIM Stratejik partnerliğiyle düzenlendi.

Gayrimenkul sektörü hızla dijital dünyaya ayak uydurmalı!

Pandemiyle beraber uzaktan çalışma, part time ve freelance çalışma sistemleri hızlıca iş hayatına dahil olmuş oldu. Gayrimenkul sektörünün de bu değişime ayak uydurması gerektiğini dile getiren Disao Kurucusu Tunç Avcı, sektörde dijitalleşmenin getireceği fırsatlara değindi.

Kovid-19 gayrimenkul sektörünü dijitalleştirdi!

Koronavirüsle değişen sektörler arasında gayrimenkul sektörü de yer alıyor. Artık evler sanal turlarla dolaşılırken, tapular da online olarak alınıyor.

Gayrimenkul sektöründen ekonomiye 0.22 puanlık katkı!

Türkiye ekonomisi 2020 yılının ilk 3 ayında yüzde 4,5 büyüdü. Verilere göre, gayrimenkul sektöründe yüzde 2,4’lük büyüme kaydedildi. Sektörün ekonomiye katkısı ise 0.22 puan oldu.

COVID-19'la gayrimenkul sektörü dijitalleşti!

Lüks Konut Uzmanı ve Gayrimenkul Danışmanı Sühran Aras, gayrimenkul sektöründeki bazı yeniliklere ilişkin konuştu. Aras, satış öncesi tanıtım-pazarlama faaliyetlerinde ve gayrimenkul alım satım işlemlerinde dijitalleşmenin ön planda olduğunu belirtti...

Gayrimenkul sektöründe teknoloji trendi!

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgını sürecinde teknolojik gelişmelere ayak uydurarak, dijitalleşme sürecine girdi.

Nail Olpak: Faizlerdeki iyileşme gayrimenkul sektörünü olumlu etkileyecek!

DEİK Başkanı Nail Olpak yaptığı açıklamada "Faizlerdeki yükselmenin bütün sektörlerle birlikte gayrimenkul sektöründe de yansımalarını geçtiğimiz yıl negatif olarak gördük. Faizlerdeki hızlı iyileşme ile sektör üzerinde çok daha olumlu kalıcı etkilerin olacağına inananlardan biriyim" dedi.

İzmir gayrimenkul sektöründe hızla büyüyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’in gayrimenkul sektöründe öncü bir hale geldiğinin altını çizdi. Global Metro 2014 raporu sonuçlarına göre, İzmir hızla büyüme gösteren kentler arasında ikinci sırada yer alıyor...

Gayrimenkul sektörü yeni evreye girdi!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, ekonomik göstergelerin iyiye gitmesi ve faiz indirimleri sayesinde gayrimenkul sektörünün iyileşme evresine girdiğini belirterek, "Gayrimenkulde başlayan hareketliliğin ilerleyen günlerde artacağını düşünüyoruz." dedi.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe sürdürülebilir büyüme için 10 öneri!

GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler halinde irdeleyen ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 4. Çeyrek Raporu’nu yayınladı...

Gayrimenkul sektörünü canlandırmak için çözüm önerileri!

Gayrimenkul sektörünün 2018’de yüzde 2.3 oranında büyüme kaydettiğini ve umut verici bir tablo ortaya koyduğunu söyleyen GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, sektörü canlandırmak için çözüm önerilerini sıraladı.

gayrimenkul sektörü dijitalleşme Haberi

gayrimenkul sektörü dijitalleşme

Google tarafından Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu (TESK) iş birliği, Ticaret Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi desteğiyle hayata geçirilen KOBİ'leri Kovid-19 salgını şartlarında destekleyecek "Dijital Dönüşümle Fark Yaratan Esnaflar" programı tanıtıldı.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç da programa katıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın katılımıyla çevrimiçi düzenlenen toplantıda konuşan Koç, salgın sürecinde yaşanan dijitalleşmeye değinerek, hükümetlerin iş yapma biçimlerinin, insanların günlük aktivitelerinde dijitalin yerinin değiştiğini belirtti. Ali Taha Koç, e-Devlet'te 5 binden fazla hizmet verildiğini ve kullanıcı sayısının 52 milyona ulaştığına dikkat çekerek, "Bu yıl 2 milyardan fazla operasyon gerçekleştirilmiş. Rakam artarak devam edecek" dedi.

Gayrimenkul sektöründe, işgücü piyasasında, eğitim alanında değişiklikler olacağına dikkat çeken Koç, dijital eğitimin salgın sonrasında da sürebileceğini...