22 / 07 / 2024

Gayrimenkul uzun vadede karlımıdır

Gayrimenkul uzun vadede karlımıdır

15 Temmuz sonrasında, güvenli liman arayan yatırıma, rotasını yine gayrimenkule çevirdi. Emlak Konut'un başlattığı ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin desteklediği konut kampanyalarına özel sektörden her gün bir yenisi ekleniyor.

Tebernüş Kireçci açıkladı! Konut, dolar, faiz ve hisse! Uzun vadede kazanmak isteyenler neye yatırım yapmalı?

Milyonlarca yatırımcı uzun vadede hangi yatırım aracının daha çok kazandıracağını araştırıyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yatırımcılara en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. 

14 yıllık borsacı uzun vadede halka arzlarda beklentisini açıkladı!

Borsa Yolunda resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda uzun vadede halka arzlarda beklentisini açıkladı. İşte o paylaşım ve söz konusu paylaşıma gelen yanıtlar....

7 milyon kiracının gözü Ekim'de açıklanacak pakette!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe gözlerin Ekim'de açıklanacak olan ve ilk konutunu alacak olanlara uzun vadede düşük faizli ev fırsatı sunacak olan pakete yöneldiğini söyledi. 

Astronomik kira bedellerine kiracılardan tepki: Uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmeli!

Antalya’da üçüncü defa bir araya gelen 'Kiracılar Dayanışma Platformu' üyeleri, artan kira fiyatlarına tepki gösterdi ve uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmesi gerektiğini vurguladı. 

Çevre dostu BMW İ4 ve İ4 M50 uygun kampaya ile bayilerde! İşte 17 Nisan fiyat listesi

Elektrikli araçlar, yakıt maliyetlerinizi düşürerek ve geleneksel gazla çalışan araçlara kıyasla daha az bakım gerektirerek uzun vadede paradan tasarruf etmenizi sağlayabilir. BMW'nin elktrikli versiyonları olan İ4 ve İ4 M50'de size bu olanağı sunuyor.

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği! 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği geldi. Ege Yapı, kısa, orta ve uzun vadede konut kiralamak isteyen vatandaşlarla ev sahiplerini bir araya getiren Missafir'e yatırım gerçekleştirdi. 

Düşük yakıt tüketimi sunan Honda HR-V e:HEV uygun fiyatta! İşte 07 Nisan 2023 fiyat listesi

HR-V HEV, düşük yakıt tüketimi sayesinde uzun vadede tasarruf sağlar. Ayrıca, düşük emisyonlar nedeniyle vergi avantajları gibi ekonomik avantajlar da sağlayabilir. Honda bayisinden CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajı da sakın unutmayın. Peki Honda HRV e:HEV 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Seçim öncesi parayı nereye yatırmalı? Yatırımcının kafası karışık! Altın mı, borsa mı? Hangisi daha çok kazandırır?

Geçen yıl yüzde 200’lük getirisi ile yerli yatırımcıların gözdesi olan borsa bu yıl yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Yüksek enflasyona karşı tasarruflarının değerini korumak isteyen yatırımcılar ise orta ve uzun vadede kaybetmemek için ince eleyip sık dokuyor.

Sektörün duayen isminden ‘altın’ öneriler! Altın uzun vadede kazandırır, altına yatırım yapan kaybetmez!

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta Yönetim kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, altının 2023 yılı seyrine ilişkin önemli açıklamalarda ve öngörülerde bulundu. Güzeliş, altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğunu savundu.

Altından kâr elde etmek isteyen yatırım yapsın! Hemen alan paraya para demeyecek!

Altındaki çıkış, sürerken uzmanlardan da konuya ilişkin yorumlar gelmeye devam ediyor. Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan: kesinlikle  TL'de kalmayın. Altının güzel bir yatırım aracı diyerek, uzun vadede de alıcısına para kazandıracağını söyledi.

İslam Memiş deprem tablosunu çizdi! Deprem Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, depremin uzun vadede etkilerine dair değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!

Piyasalar bekleyişte! Altın fiyatları 2023 yılında nasıl bir seyir izleyecek?

Merkez bankalarından gelecek faiz açıklamaları para piyasalarını adeta kilitledi. Borsa ilk etaptaki düşüş eğiliminin ardından bir miktar toparlasa da euro ve altın fiyatları düşüşte. Peki, uzun vadede ibre hangi yatırım aracını gösteriyor?

Yeni Evim Kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Uzun vadede kiralarda gerileyecek! 

AKG Statü CEO’su Alper Göker, Yeni Evim Kampanyası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki Yeni Evim Kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Konut fiyatları düşecek mi? İşte AKG Statü CEO’su Alper Göker'in o açıklamaları...

Gayrimenkul uzun vadede karlımıdır Haberi

Gayrimenkul uzun vadede karlımıdır

15 Temmuz sonrasında, güvenli liman arayan yatırıma, rotasını yine gayrimenkule çevirdi. Emlak Konut'un başlattığı ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği' nin (GYODER) de desteklediği konut kampanyalarına özel sektörden her gün bir yenisi ekleniyor. Sektördeki hareketliliği ve gelişmeleri değerlendiren Türkiye inşaat Merkezi (TİM) Platform Satış Müdürü ve KW Proje Koordinatörü Cem Tekoral, "Yapılan tüm araştırmalar, gayrimenkulün uzun vadede en karlı yatırım aracı olduğunu ortaya koyuyor. Tüketici de yatırım için hızla gayrimenkul sektörüne yöneliyor" dedi. 



Domino etkisi Kredi faizlerindeki gevşeme sinyallerinin ardından, hükümetin kredilere yönelik yeni düzenleme yapılacağı yönündeki açıklamalarının sektörde başlayan canlanmaya daha da ivme kazandırmasını beklediklerini söyleyen Tekoral, "Son dönemde tüketici güven endeksinde önemli düşüşler yaşanmıştı. 


Ancak, piyasada oluşan olumlu tablo ve iyimserlik şirketlerin yeni yatırım ve kampanya planlamalarını kamuoyuyla...