02 / 05 / 2024

gayrimenkul yatırımları için kredi 2013

gayrimenkul yatırımları için kredi 2013

Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, bankacılık sektörünün desteğiyle gayrimenkul ve perakende sektörlerine yapılan yatırımların Türkiye’ nin ihtiyacı olan büyüme istikrarına önemli katkı sağlayacağını söyledi....

İstanbul'da ortalama ev fiyatları 200 bin, ABD'de 400 bin dolar! Yatırım için batıya koşmak mantıklı mı?

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2023'te yüzde 163,7 arttı. Peki Türkiye'deki fiyatlara karşın yatırım için batıya koşmak mantıklı mı? İşte ayrıntılar...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 8 milyon 583 bin 446 TL sermaye bedeli ile Erkan Özmen tarafından kuruldu.

Deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlediklerine değinerek, bu teşvik belgelerinde öngörülen toplam yatırım tutarının 61 milyar lira olduğunu söyledi.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Çin'deki gayrimenkul yatırımlarının yavaşlaması ekonomik toparlanmayı etkiledi!

Çin'in ekonomik toparlanmasındaki yavaşlamanın, gayrimenkul yatırımlarındaki yavaşlama ile ilgili olduğu belirtildi.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Alpaslan Çalım tarafından kuruldu.

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gökay Üstün, Hülya Yiğit, Erkan Ataman tarafından kuruldu.

gayrimenkul yatırımları için kredi 2013 Haberi

gayrimenkul yatırımları için kredi 2013

Türkiye’de toplam AVM yatırımlarının 2008 yılında 9.7 milyar Euro seviyelerinden 2013’te 18.7 milyar Euro seviyelerine çıktığını kaydeden Aras, bu artışa bankacılık sektörünün 4.7 milyar Euro ilave kredi kullandırarak destek olduğunu aktardı. Perakende sektörüne de bankacılık sisteminin kullandırdığı nakdi ve gayri nakdi kredilerin toplamının 2008 yılında 12 milyar TL’den 2013’te 44 milyar TL’ye yükseldiği bilgisini veren Aras, aynı süre zarfında kredi kartı ve ihtiyaç kredilerinin toplamının da 67 milyar TL’den 166 milyar TL’ye çıktığını aktardı. Aras, “Bu yıl sonunda perakende sektöründe toplam kiralanabilir alanın 9,4 milyon metrekareye ulaşması bekleniyor. Alışveriş merkezi ve perakende sektörünün yüksek büyüme potansiyeli bankacılık sektörü tarafından desteklenerek Türkiye’nin her şehrinde büyüyor.” dedi. 


Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Aras, Kavuklar Grubu ile İzmir Point Bornova AVM’nin proje finansmanı için...