02 / 05 / 2024

gayrimenkul zengini

gayrimenkul zengini

Birbirinden ünlü isimlerin sahne şovlarından ya da oynadıkları projelerdeki bölüm basına aldıkları yüksek fiyatlar; yıllardır konuşuluyor Birçok yıldız, kazancını gayrimenkule yatırarak değerlendiriyor. İşte o ünlüler...

Gayrimenkul zengini yine Sıtkı Çiftçi

Vergi rekortmenleri listesinde yıllardır gayrimenkul rekortmenliğini kimseye bırakmayan Sıtkı Çiftçi bu yılda birinci oldu.

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Tuba Ünsal gayrimenkul zengini çıktı! İlk evini 17 yaşında almış, İki ülkede daha evi var!

Babasının para biriktirme konusundaki öğütlerini dinlediğini söyleyen güzel oyuncu Tuba Ünsal, ilk yatırımını 17 yaşında yaptığını açıkladı.

Gayrimenkul kraliçesi Taylor Swift Avrupa'da lüks ev arıyor!

Emlak zengini olarak bilinen Taylor Swift, yeni gayrimenkul yatırımı için emlakçı emlakçı gezdiği belirtiliyor.

Sayıştay raporlarında ortaya çıktı: Gayrimenkul zengini SGK'nın elindeki taşınmazların değeri 2 milyar lirayı aştı!

Sayıştay’ın 2022 raporları, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) gayrimenkul zenginliğini göz önüne serdi. SGK'nın elinde olan taşınmazların değeri 2 milyar lirayı aştı. İşte detaylar...

Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler en güvenilir yatırımlar arasında yer alan gayrimenkule yatırım yapmaya devam ediyor. Peki Türkiye'de hangi ünlünün kaç evi var? İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Haydar Dümen'in gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı!

Hayda Dümen 92 yaşında Kovid-19 salgını sebebiyle hayatını kaybetti. Tüm yatırımını gayrimenkule yapan Haydar Dümenin serveti duyanları şaşırttı. Ancak Haydar Dümen'in 100 milyon TL'lik mirası eşine değil hiç tanımadığı emlakçıya kaldı.

Kamu bankaları gayrimenkul zengini oldu!

Devlet bankalarının alacaklarına karşılık el koymuş olduğu gayrimenkuller, bankaları adeta emlak zengini yaptı...

Hangi banka gayrimenkul zengini oldu? 

Ziraat Bankası’nın ödenmeyen krediler sebebiye portföyüne kattığı gayrimenkuller 2017’den bu zamana 8 kat arttı ve 672 milyon Türk Lirası’ndan 5.3 milyar TL’ye ulaştı. 

Bankalar konut zengini oldu! 

Türkiye genelinde ödenemeyen krediler sebebiyle birçok taşınmaz bankaların oluyor. Koronavirüs pandemisi sebebiyle yaşanan ekonomik güçlüklerin ardından kredi ödemelerinde güçlük çekilmeye başlandı. Böylece bankalar gayrimenkul zengini oldu. 

Gazeteci Rahmi Turan emlak zengini çıktı!

Sözcü Gazetesi'nin başyazarlarından Rahmi Turan'ın gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı. Turan'ın Türkiye'de 11 taşınmaza sahip olduğu öğrenildi. 

Kovid-19 sürecinde bankalar gayrimenkul zengini oldu!

Pandeminin en şaşırtıcı etkisi, 2020'de yaşanan yüksek kredi büyümesi oldu. Tabii bu dönemde ödenemeyen ticari ve bireysel krediler nedeniyle binlerce gayrimenkul bankaların portföyüne geçti. Bankalar gayrimenkul zengini oldu.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

gayrimenkul zengini Haberi

gayrimenkul zengini

Birbirinden ünlü isimlerin sahne şovlarından ya da oynadıkları projelerdeki bölüm basına aldıkları yüksek fiyatlar; yıllardır konuşuluyor Birçok yıldız, kazancını gayrimenkule yatırarak değerlendiriyor. Şov dünyasının içinde gayrimenkul zengini ünlüleri sizler için araştırıldı.


HÜLYA AVŞAR 


 



Gayrimenkule yatırım yapan Hülya Avsar'ın malvarlığı bir hayli kabarık. Sanatçının üzerine kayıtlı Sarıyer Büyükdere de 5 katlı köşkünün bulunduğu 513 metrekarelik arsa, Sappire'de ofis, Ayvalık Kemal Paşa da 710 metrekarelik arsa ve villa, yine Balıkesir Gönen'de arsa, Sarıyer'de daire, Edirne Keşan'a bağlı Gökcetepe'de 10 dönümlük tarla var. 


ŞAHAN GÖKBAKAR