29 / 04 / 2024

Gayrimenkulde Yoğunluk Arayışına kimler katılacak

Gayrimenkulde Yoğunluk Arayışına kimler katılacak

ULI, Türkiye’de eğitim ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. 2016’nın ilk etkinliği “Gayrimenkulde Yoğunluk Arayışı: Büyüyen Şehirler için Çözümler” başlığıyla, Ak Portföy sponsorluğunda Sabancı Center’da düzenleniyor.

İŞKUR, KPSS sınavına gerek olmadan ilkokul mezunu adayları için iş fırsatları sunuyor! 

Toplamda 14 farklı şehirdeki hastaneler, işçi alımı yapacak ve çeşitli pozisyonlarda personel arayışına başladı. Bu iş fırsatları arasında şoförler, beden işçileri, aşçılar, güvenlik görevlileri ve temizlik personeli gibi çeşitli görevler bulunmaktadır. İşte ilgili ilan detayları…

Pandemide patladı! Şimdilerin en popüler konaklama yolu: İşte fiyatları

Pandemi sonrası kiralık villalar resmen yeni bir sektör oldu. Antalya'da kişi sayısına ve konseptlerine göre 7 günlük fiyatları 17 bin ile 200 bin lira arasında değişen lüks villalar, yaz sezonunda yoğunluk yaşıyor. İşte tüm detaylar...

Küresel piyasalar yön arayışını sürdürüyor! Altın, dolar ve borsada son durum ne? 

Pek çok yatırımcı tarafından takip edilen küresel piyasalar, ABD'de devam eden bilanço sezonunda şirketlerin finansal sonuçlarından alınan karışık sinyaller ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) para politikasına ilişkin belirsizliklerle yön arayışına devam ediyor.

Havalimanı ve otogarlarda bayram ve 'karne tatili' yoğunluğu!

2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesinden sonra memleketlerine ve tatile gitmek isteyenler hem havalimanında hem de otogarda yoğunluk oluşturdu. 9 günlük bayram tatiline sayılı günler kala firmalar ek sefer koydu. Biletler ise 300-800 TL bandında değişti.

TMO'dan çiftçilere son dakika uyarısı: Buğdayı ucuza satmayın! 

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, buğday alımında büyük bir yoğunluk yaşandığına dikkat çekerek, çiftçilere uyarılarda bulundu. İşte Güldal'ın o açıklamaları...

Almanya, Türklere 37 Bin Euro maaşla iş fırsatları sunarak çalışan arayışına girdi!

Almanya, Türk vatandaşlarının çalışmak için göç etme isteğine yanıt veriyor ve 37 bin euro maaşla işçi arayışına girdi! Almanya'nın sunduğu iş imkanları ve maaşlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

Şehirlerarası yolcuğa bayram zammı! Otobüs bileti fiyatları aldı başını gitti

Ramazan Bayramı tatili sebebiyle hem hava hem kara ulaşımında yoğunluk başladı. Bayramda seyahat edecek olanların karşısına zamlı ulaşım fiyatları çıktı. Bir günlük fiyat değişimleri bir çok otobüs firmasında benzerlik gösterdi. İşte detaylar...

SGK’da EYT mesaisi! Ücretler tam iki katına çıkarıldı!  Çalışanlar ne kadar alacak?

Edinilen bilgiye göre, SGK'da mesai saatlerinin uzatıldı. EYT başvurularındaki yoğunluk sebebiyle SGK çalışanlarının aylık fazla mesai süresi 50 saatten 100 saate çıkarıldı ve buna karşılık SGK çalışanlarına müjdeli bir haber geldi.

Market market ucuz et arayışına paydos! Bakanlık el attı! Kıyma artık 89 TL!

Et fiyatları yılbaşından bu yana çok yükseldi. Artan et fiyatları sofralardan silinme aşamasına geldi. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanlığı harekete geçti. İşte detaylar!

Pasaport harçlarının akıbeti belli oldu! Zam farkı alınacak mı? Soylu açıkladı!

Pasaport harçlarına zam geleceğini duyanlar 2022'nin son günlerinde Nüfus İl Müdürlüğü'nde yoğunluk oluşturması üzerine Süleyman Soylu, ücret farkı alınmaması için talimat verdiğini açıkladı.

Karayollarına 20 yılda tam bu kadar yatırım yapıldı! Ulaşımda şimdi sıra hangi yatırımda?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıl içinde karayollarına yaklaşık 112 milyar dolar yatırım gerçekleştirildiğini, gelecek dönemde ise demir yollarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

Almanya Havalimanına Türk işçi alınacak! Saatte en az 275 TL kazanmak isteyenler hemen başvursun!

Almanya’da havaalanlarındaki çalışan eksikliği sebebiyle, yaşanan kaosu önlemek amacıyla için Türk işçi arayışına gidilmesi ülkedeki sıcaklığını koruyor. Yetkililer, halen bazı havalimanlarının Türk işçi beklediği kaydedildi. 

Gayrimenkulde Yoğunluk Arayışına kimler katılacak Haberi

Gayrimenkulde Yoğunluk Arayışına kimler katılacak

ULI Avrupa, Ekim 2015 ve Şubat 2016’da, “yoğunluk” konusunda 2 ayrı rapor yayınlamıştır. “İyi planlanmış” yoğunluk kapsamında, kent planlarının yeniden ele alınıp yoğunluğun toplu ulaşım noktalarında artırılması; kalan alanlarda bilinçli olarak düşük yoğunluk ve yeşil alan bırakılması ele alınıyor. Böylece hem karbon salımı azaltılıyor hem de yoğunluğun sağladığı kültürel ve bilimsel etkileşimle kentliler arasında yaratıcılık ve yenilikçilik teşvik ediliyor.

Tarih: 15.04.2016

Yer: Sabancı Center Konferans Salonu

Ayrıntılı bilgi için:

Tel: +90 212 266 70 70                

Ücret: 

150 TL + KDV

*ULI üyelerine ücretsiz.

PROGRAM


9.00-9.30 Kayıt 

9.30-9.50 Açılış konuşmaları

Ayşe Hasol Erktin, ULI Türkiye Başkanı

Dr. Alp Keler, Ak Portföy CEO’su


9.50-10.10 ULI Yoğunluk Raporu Sunumu 

Sunum: Dr. Emre Çamlıbel 

Soyak Holding, CEO ve ULI Danışma Kurulu Üyesi


10.10-10.30 Kahve arası


10.30-12.00 Gayrimenkulde Yoğunluk Arayışı: Büyüyen Şehirler İçin...