10 / 05 / 2024

gayrimenkulÖğrenebilen öneri motoru

gayrimenkulÖğrenebilen öneri motoru

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, geliştirdiği öneri motoruyla potansiyel alıcıların aradıkları alternatiflerine kolayca ulaşmalarını sağlayacak.

“Buralarda malda kalın” diyen gayrimenkul uzmanı yatırım için o ülkeyi işaret etti!

Ekonomik belirsizlikler karşısında kafası karışan yatırımcı parasını nerede değerlendireceğini araştırırken, gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin bir öneri paylaştı. “Faizde asla kalmayın” diyen Gültekin, “Malda kal zinde kal” diyerek yatırım bölgelerini açıkladı.  Özellikle bir yeri işaret etti.

Yabancıya gayrimenkul satışı için 3 kritik öneri! Yabancı yatırımcı bu şekilde artabilir! 

Yabancıya gayrimenkul satışı için 3 kritik öneri açıklandı. İşte Karmar A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş'in o açıklamaları...

Horeca Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Horeca Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferah Güneri Bircan, Zeynep Güleşci Bircan, Rıfat Osman Serim ve Soner Özalkan ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe öğrenebilen öneri motoru dönemi!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, geliştirdiği öneri motoruyla potansiyel alıcıların aradıkları alternatiflerine kolayca ulaşmalarını sağlayacak.

Yamar Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamar Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Pınar Buyruk ve Ufuk Güneri ortaklığında kuruldu. 

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe sürdürülebilir büyüme için 10 öneri!

GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler halinde irdeleyen ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 4. Çeyrek Raporu’nu yayınladı...

İnşaat sektöründe sürdürülebilir büyüme için 10 öneri!

GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 3. Çeyrek Raporu yayınlandı. Raporda, inşaat ve gayrimenkul sektöründe sürdürülebilir büyüme için 10 öneri verildi...

Erdem Karagöz’den gayrimenkul profesyonellerine 22 öneri!

Türk İşi İkna kitabı yazarı Erdem Karagöz gayrimenkul profesyonellerine satın alma süreci ve ikna süreci hakkında 22 öneride bulundu. İşte, Erdem Karagöz’den ikna taktikleri.. 

Yty Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yty Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tolga Yener ve Yusuf Tüneri Yener ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnşaat Sektörü Stratejik Eylem Planı'nda ortaya çıkan 11 öneri!

İTO İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Vizyonu Stratejik Eylem Planı raporu yayınlandı. İşte İnşaat Sektörü Stratejik Eylem Planı'nda ortaya çıkan 11 öneri...

Gayrimenkul sektörü dış pazara odaklanıyor!

Türkiye ekonomisinin en önemli büyüme motoru haline gelen inşaat ve gayrimenkul sektörü, dış pazara daha fazla odaklanıyor.

Gayrimenkulün parlak dönemi bitti mi?

12 yıl süreyle ekonominin en parlak sektörlerinin başında inşaat, konut veya gayrimenkul geliyordu. Bir yerde inşaat sektörüne iktidar tarafından ekonominin motoru rolü biçildi.

Paris Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paris Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdal Güneri tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Orhangazi Caddesi'nde kuruldu.

gayrimenkulÖğrenebilen öneri motoru Haberi

gayrimenkulÖğrenebilen öneri motoru

Şeffaf bir piyasada bilinçli alıcılar tarafından sağlanan rekabetçi tekliflerle bir gayrimenkulün piyasa değerini bulunabilmesi düşüncesi üzerine hayata geçirilen Tapucom, alıcıların daha hızlı ve daha doğru karar almasına imkan veren bilgi ve fiyat şeffaflığı sunuyor. 

Akademi ve iş dünyasının birlikteliğinden doğan proje

Tapucom olarak hedeflerinin Türkiye'deki gayrimenkul teknolojileri alanındaki gelişmelere hız kazandırmak olduğuna dikkat çeken Tapucom Ürün Yönetimi Direktörü Zafer Sever, “Özyeğin Üniversitesi'yle birlikte gerçekleştirdiğimiz projemizin algoritmalarının kodlanmasına devam etmekteyiz. Bu işbirliği akademi ve iş dünyasının birlikteliğinden doğduğu için ayrıca daha da büyük bir önem taşıyor. Projenin altyapısının geliştirilmesi aşamasında bizlere destek olan akademisyenlerin de dahil olduğu projemizin somut faydalar üreteceğini düşünüyoruz. Projemizle, veri analitiği konusunda kendisini geliştirmek isteyen insan kaynağına yeni bir alan sunarken, gerçek gayrimenkul alıcı ve satıcılarının...