21 / 05 / 2024

gayrimenkulün en iyileri

gayrimenkulün en iyileri

Hürriyet’in öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards’ta şehre imza atan yapılar ödüllendirildi. İnşaat ve gayrimenkul sektörünün yoğun ilgi gösterdiği yarışma ilk yılında tam not aldı.

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de konut fiyatları yine düştü! Son dokuz yılın en sert düşüşü!

Çin ekonomisi 2023 yılında yüzde 5,2 büyüyerek resmi hedefi aşsa da son dönemlerde gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü yeni bir olumsuz eşiği daha geçti. Ülkede konut fiyatlarında son 9 yılın en sert düşüşü görüldü.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

Gayrimenkulün en fazla değer kazandığı şehir neresi? Uzman isim açıkladı!

MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Taş, “İzmir, dünyada 150 il arasında fiyatların en fazla arttığı ikinci kent oldu” dedi.

İkili pişirme özellikli Samsung NV7B4420ZAK fırın kaç TL? En uygun nereden alınır?

Samsung, son teknolojik özelliklerle donattığı ve sınıfının en iyileri arasında yer alan NV7B4420ZAK fırını görücüye çıkardı. Ürüne ilişkin tüm teknik detayları paylaşan Samsung, fırın almak isteyen herkesi bu ürünü araştırmaya davet etti.

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması CNR Emlak 17-21 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması 17 ve 21 Aralık arasında gerçekleşecek. İşte ayrıntılar...

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Türkiye konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülke!

Dünya genelinde, son bir senede konut fiyatlarının en fazla yükseldiği ülkenin Türkiye olduğunu dile getiren gayrimenkul sektöründe üst düzey yönetici olan Tarık Seçkin, konut üretiminde müteahhitlerin beklemeye geçmesiyle kiraların kış aylarında da yükselişi sürdüreceğine vurgu yaptı. 

Ziraat GYO'dan son yılların en büyük halka arzı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (Ziraat GYO), son yılların en büyük halka arz işlemini gerçekleştirdi. 

Ziraat GYO'dan son zamanların en büyük halka arzı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (Ziraat GYO), son zamanların en büyük halka arzını yapacak. Böylece Ziraat GYO'nun özkaynak büyüklüğü 7 milyar TL'ye ulaşacak. aynı zamanda Ziraat GYO kiralık gayrimenkullerden 2020'de 63,4 milyon TL kira geliri elde etti.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 25 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşen 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi.

Kâr marjlarının en fazla düştüğü sektörlerin başında gayrimenkul geliyor!

Kâr marjlarının en fazla düştüğü sektörlerin başında kuşkusuz gayrimenkul ve inşaat geliyor...

gayrimenkulün en iyileri Haberi

gayrimenkulün en iyileri



Sign of the City Awards  geleneksel hale gelecek ve her yıl gayrimenkul şirketleri en iyi ödülü için yarışacak. Türk gayrimenkul sektörünün merakla beklendiği yarışma sonuçlandı. Kazananlar 6 Kasım Perşembe akşamı Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus’da gerçekleşen törenle ödüllerine kavuştu.  



Jüri Başkanı Y. Müh. Mimar Doğan Hasol önderliğinde toplanan jüri, her kategoride tamamlanmış ve devam eden finalist projeleri değerlendirerek ödül sahiplerini seçti. İlk yılında 142 farklı projeden 199 başvuru alan yarışmada 16 kategoride 24 adet proje ödülü değer görülürken, 4 jüri özel ödülü de verildi.  Sign of the City ile gayrimenkul sektöründe bir boşluğun doldurulduğunu belirten sektör temsilcileri, yaşanan tatlı rekabetten memnuniyet duyduklarını söyledi. Yarışmaların sektörü daha iyiye teşvik etmesi anlamında önemli olduğunu belirten inşaat patronları, önümüzdeki yıllarda...