16 / 05 / 2024

Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri 2020

Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri 2020

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

Kızılay 323 adet verimsiz gayrimenkulünü dönüştürecek: Önce İstanbul Etiler'e yeni proje yapılacak!

Kızılay, bağış yoluyla kendisine emanet edilen fakat ekonomik ömrünü doldurmuş veya iziki olarak artık kullanılamayacak durumda olan 323 gayrimenkulünü çağdaş yöntemlerle dönüştürme kararı verdi. İşte ayrıntılar...

Zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca, Rusya'daki lüks gayrimenkul fiyatları  tavan yaptı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası, Dubai'ye yerleşen zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca Rusya'da da lüks gayrimenkul fiyatları tavan yaptı... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Konut yatırımcısı gözünü yurt dışında dikti! Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları arttı...

Küresel Konut Fiyat Endeksi kapsamında, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olan Türkiye'de, konut sahibi olma oranları düşüş gösterirken, yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış gözlemleniyor.

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Arbid Turizm Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arbid Turizm Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Omar A.A Al-M. tarafından kuruldu.

Ahmert Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmert Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da Bülent Şirin tarafından kuruldu!

Kartaca Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaca Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ashraf Mohammed tarafından kuruldu.

Hamkar Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamkar Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Khalıl Ahmad Hamkar, Nasır Ahmad Hamkar ve Wakıl Ahmad Hamkar ortaklığında kuruldu.

Atyab Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Atyab Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Abdulwahhab A S tarafından kuruldu.

Adese Gayrimenkul'ün ilk 3 ayda 12.5 milyon TL'lik satış!

Adese Gayrimenkul'ün 1. dönem geçici vergi eki mali tablosu yayınlandı. Tabloya göre, şirket ilk 3 ayda 12.5 milyon TL'lik satış elde etti. 

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Türk Hava Kurumu Düzce'deki 4 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Düzce Merkez'de yer alan 4 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün TFRS bilançosu varlık toplamı yüzde 0 oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün SPK düzenlemeleri çerçevesinde verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletlerin toplamının kamuya son açıklanan konsolide TFRS bilançosu varlık toplamına oranı yüzde 0 oldu.

Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri 2020 Haberi

Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri 2020

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle, 3,5 yıl gibi kısa bir sürede sektörüne yön verip, vizyon kazandıran “BİREVİM” markasının bir girişimi olan, ‘’Alıcısı Hazır Ticaret Platformu BİRTEP”; sektörün en önemli etkinliklerinden “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu.

Gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri, sektörde güç ve çözüm birliği bağlamında teşvik etmeyi ve desteklemeyi hedefleyen “Real Estate Stars Ödülleri”nde, 4 ayrı kategoride, ilk 5’e giren markalı gayrimenkul üreticileri, düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Etkinliğin açılışında konuşma yapan BİREVİM ve BİRTEP Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri’nin sektöre getirdiği yenilikçiliğin ve birleştiriciliğin önemine vurgu yaptı. Çiftçi, etkinliğe dâhil ve destek olmaktan duydukları memnuniyeti aktararak, “20 yıldır, ülke ekonomisinin büyümesiyle paralel bir genişleme yaşayan gayrimenkul sektörü,...