27 / 04 / 2024

Gazi Çelik kiracı

Gazi Çelik kiracı

Kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor. Başkent Ankara'da konforlu yaşamı şehir merkezine oldukça yakın konuma getiren Uransan konut alan yatırımcılarına kiracı bulamaya yardım ediyor..

Konut fiyatları neden yükseliyor? 36 yıllık emlakçı açıkladı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazi Çelik açıklamasında konut fiyatlarının neden yükseldiğini de açıkladı.

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Eskişehir'de konut fiyatları artacak mı?

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik,  inşaat sektörünün hareketlenebilmesi için bankaların konut faiz oranlarının yüzde 1’ e düşürülmesini talep etti.

Gayrimenkulde tercihler değişti!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında vatandaşların tercihinin bahçeli müstakil evler olduğunu belirtti.

Koronavirüs Eskişehir'de gayrimenkul fiyatlarını yüzde 20 artırdı!

Eskişehir Emlak Komisyoncular Odası Başkanı Gazi Çelik, koronavirüs salgını nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talebin arttığını fiyatlarda yüzde 20 oranında artış yaşandığını açıkladı.

Eskişehir Karapınar'daki kat artırım kararı sevindirici!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Şehrimiz için çok önemli bir adım. Darısı diğer mahallelerin başına" diye konuştu.

Sinpaş, İngilizlerden aldığı ticaret merkezini kara geçirdi!

Sinpaş'ın Almanya Frankfurt’ta İngilizlerden satın aldığı ticaret merkezini zarardan kâra geçirdi. Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, "Kiracı sayısını 4 yılda yüzde 641, kira gelirini yüzde 306 artırdık" dedi. 

Üniversite kayıt dönemlerinde emlak dolandırıcılığına dikkat!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, üniversite kaydına gelen öğrenci ve velilere uyarılarda bulunarak, dolandırıcılara karşı dikkat olunmasını söyledi.

Eskişehir'de imarlı arsa üretilmiyor!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik Eskişehir emlak sektörünü değerlendirdi. Çelik, Eskişehir'de imarlı arsanın uzun zamandan beri üretilmediğini söyledi.

Eskişehir'de sıfır kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor!

Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasasındaki son durumu değerlendirdi. Gazi Çelik, kent genelinde kiralık ev fiyatlarında ise herhangi bir artışın yaşanmadığını ifade etti.

Gazi Çelik: Emlak sektöründeki durgunluk geçici!

Emlak Komisyoncuları Odası Şube Başkanı Gazi Çelik, darbe girişimi sonrasında sektörde geçici bir durgunluk yaşandığını söyledi. Çelik, ''10 gün içerisinde durgunluğun biteceğini ve durumun eski haline geleceğini düşünüyorum" dedi.

Gazi Çelik: Avrupa'dan gelecek yatırımları bekliyoruz!

Gazi Çelik "Artık banka kredi faiz oranlarının yüzde 1'in altına düşmesini ve Avrupa'dan gelecek hemşerilerimizin yatırımlarını bekliyoruz" dedi.

Gazi Çelik emlak dolandırıcılarına karşı uyardı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, son dönemde özellikle internet üzerinde açılan sahte emlak ofisleriyle dolandırıcılık olaylarının gerçekleştiğini belirterek, insanları daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Gazi Çelik kiracı Haberi

Gazi Çelik kiracı

ÖZELLİKLE konul sayısı fazla olan projelerde görülen kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor. Başkent Ankara'da konforlu yaşamı şehir merkezine oldukça yakın konuma getiren Uransan, projelerinden konut alan yatırımcıların kiracısını bulmaya da yardımcı oluyor. 


Ankara'da kendi isimleriyle anılan "Urankent" adasında başarılı projelere imza atan Uransan'ın Sattş ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Başkent'te yeni bir yaşam bölgesi hayata geçirmekten dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi. 


Bölgede Prestij, Elit ve Mlrage Bahçe Konutları'nın ardından çevre özelliği ile öne çıkan Royal Plus projesini tamamladıklarını ifade eden Çelik, "Şuan sınırlı sayıda dairemizin kaldığı Royal PIus'ı belirttiğimiz tarihten önce tamamladık. Royal Plus. oldukça ilgi gören, herkesin çok beğendiği. kullanışlı bir proje oldu. Şimdi sırada yeni projemiz Queen Park var. On talep topladığımız Queen Park'la Urankent'l taçlandırırken, şimdiden büyük...