03 / 05 / 2024

Gaziantep Fevzipaşa Emekli TOKİ kura çekimi

Gaziantep Fevzipaşa Emekli TOKİ kura çekimi

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ 2. Etap kura çekimi kapsamında başvurular tamamlandı. Dairelerin 87 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı projede 9 bin 760 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

1941 yılında İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı tamamen açılmış!

1941 yılında İzmir Belediye Meclisi toplantı yaparak Fevzi Paşa Bulvarı'nın tamamen açılması için adım atmış.

Gaziantep'te ağır hasarlı binaların yüzde 55'i yıkıldı!

Son dakika aktarılan detaylara göre, depremden etkilenen Gaziantep'te ağır hasarlı binaların yüzde 55'i yıkıldı.

Emekli bayram ikramiyesi ne kadar artacak? Emekli ikramiyesi Ramazan Bayramı'nda ne kadar olacak?

Ramazan Bayramı yaklaştıkça emekli vatandaşların gözü kulağı bayram ikramiyesine çevrildi. Peki 2022 Emekli bayram ikramiyesi ne kadar artacak? Emekli ikramiyesi Ramazan Bayramı'nda ne kadar olacak? İşte detaylar...

Emekli ikramiyeleri için beklenen karar geldi! İşte emeklilere yatacak o ikramiye tutarı!

Ramazan Bayramı yaklaştıkça emekli vatandaşların gözü kulağı  ikramiyeye gelecek zamma çevrildi. Son zamanlarda gündemde emekliye verilecek ikramiyenin zam oranı  konuşuluyor. Peki emekli ikramiyesi zam mı ne olacak? 2022 emekli ikramiyesine zam mı yapılacak?

ÇİMKO'nun yeni hazır beton tesisi Gaziantep’te açıldı!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri kuruluşları arasında yer alan Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş.'nin 25’inci hazır beton tesisi Gaziantep’in Taşlıca bölgesinde hizmete açıldı. 

TOKİ Bursa Orhaneli 142 konut ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Didim'de baraka ve gecekondular yıkılıyor!

Aydın Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Fevzipaşa mahallesinde deniz kıyısında bulunan baraka ve gecekonduların yıkıldığını açıkladı.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Aydın Söke'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli, Söke İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 93 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziantep'te acele kamulaştırma yapılacak!

154 kV Fevzipaşa Brş.N.-K.Dağı RES Brş.N.-Gaziantep-2 Brş. Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak...

Gaziantep Fevzipaşa 3. Etap'ta sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Gaziantep İslahiye’de hak sahipleri kura ile belirlendi!

TOKİ tarafından Islahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi’nde inşa edilen 596 konutun hak sahipleri 14 Temmuz'da gerçekleşen kura ile belirlendi...

TOKİ İslahiye kura sonuçları 14.07.2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde kura bugün çekiliyor..

Gaziantep Fevzipaşa Emekli TOKİ kura çekimi Haberi

Gaziantep Fevzipaşa Emekli TOKİ kura çekimi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap Projesi'nde konutların alanları 75 metrekare olarak dizayn edildi. 


Gaziantep Fevzipaşa TOKİ 2. Etap kura çekimi 10 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede 285 TL taksitle veya 9 bin 760 TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. 


TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap'ta yer alan 31 konut emeklilere özel satışa sunuluyor. Projede başvuru işlemleri 30 Aralık 2015 tarihinde kadar kabul edilmişti.


Gaziantep Fevzipaşa TOKİ Evleri ödeme seçenekleri arasında yüzde 12 peşinde kalan tutar için 180 ay, yüzde 20 peşinde ise kalan tutar için 240 ay vade imkanı yer alıyor. 


Satış duyurusu için