29 / 04 / 2024

gaziantep imar

gaziantep imar

Karen İnşaat, doğru planlama ile kurumsallaşmayı hedefliyor. Firma, inşaatı devam eden konutlardan 540 tanesini bu yıl teslim etmeyi hedefliyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık toplantısı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir belediyesi meclisi Aralık ayı dönem toplantısının ikinci bileşimi gerçekleştirildi. Toplantıda, trafo alanları ile ilgili imar planı görüşmesinde CHP’li üyelerin grup kararı ile ret oyu vereceğini söylemesi gülüşmelere neden oldu.

Mehmet Sucu: Plan kimin için değişiyor?

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında Çetin Emeç toplantı salonunda yapıldı. CHP meclis üyesi Mehmet Sucu itiraz etti. “Plan kimin için değişiyor?” diye sordu

Gaziantep'teki emlak sorunu imar alanlarıyla çözülecek!

Realty World Gazişehir Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ay, son dönemlerde yerel yönetimlerin gerçekleştirdiği imar değişimlerinin yerinde olduğunu söyledi. Geneyik'te 8 milyon metrekarelik bir alan imara açıldı.

Gaziantep'te ulaşım sorunu masaya yatırıldı!

Gaziantep' te ulaşım sorunu masaya yatırıldı. Kent Konseyi 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. GAİB binasında yapılan toplantıda kentin ulaşım ve trafik sorunu masaya yatırıldı.

Gaziantep kentsel dönüşüme giriyor!

Fatma Şahin, Asri Mezarlığın devamında bulunan Aydınlar'ın kentsel dönüşüm alanı yapılacağını söyledi. Şahin, Gaziantepli vatandaşların yaşam alanlarını en iyi imkânlara inek için yazlı kışlı, geceli gündüzlü çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Gaziantep cazibe merkezi oluyor!

Gaziantep cazibe merkezi oluyor. Daha iyi bir gelecek için çcvreci projelere imza atan Şehitkamil Belediyesi' nin Seyrantepe' de yaptığı konutların teslimatında sona yaklaşırken, ailelerde yeni evlerine kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Gaziantep'te Demokrasi Meydanı büyütülecek!

Gaziantep'teki Demokrasi Meydanı, bitişiğindeki alışveriş merkezi yıkılarak genişletilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, makamında düzenlediği basın toplantısında, Gaziantep adına da önemli bir karar aldıklarını söyledi.

Gaziantep'te Selimiye ile Onatkutlar birbirine bağlanacak!

Gaziantep'te Selimiye ile Onatkutlar birbirine bağlanacak. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlayacak olan 25 metrelik yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep'te Selimiye ile Onakutlar birleşiyor!

Rıdvan Fadıloğlu, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlayacak olan 25 metrelik yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu, "Açacağımız yol ile birlikte, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlay

Gaziantep'in imar planları 50 yılı düşünerek yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı olan Şahin Pamuk Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Cahit Bingöl, imar planlarını gelecek 50 yılı düşünerek yapacaklarını söyledi...

Asım Güzelbey: Gaziantep'te arsa yatırımı yapılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, son dönemlerde “Belediyelerin yeterli imar alanı açmadığı için arsa fiyatlarının yükseldiği” yönündeki eleştirilere cevap verdi...

Yeni imar affı gelecek mi? Depremle yeniden gündemde! Japon uzman resmen uyardı! 

2018'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Gaziantep’te 76 bin 605, Hatay’da 71 bin 738 imar barışına ilişkin başvuru olduğuna dikkat çekmişti. Depremin ardından yeniden gündeme imar barışı geldi. Yeni imar affı gelecek mi? İşte ayrıntılar...

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planı iptal edildi!

Gaziantep Üniversitesi ve TOKİ iş birliğinde Şahinbey’in üniversite bölgesindeki alan için toplu konut projesi planlandı. Mahkeme, Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planını iptal etti.

Gaziantep Şehitkamil'deki hizmet alanı ticaret konut alanı oldu!

Belediye Hizmet Alanı olarak belirlenen vatandaşa ait arazi, özel bir firmaya satılmasından 40 gün sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin gündemine '15 katlı ticaret konut alanı' imar değişikliği için getirildi.

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Şahinbey fiziki ve manevi olarak imar ediliyor!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güllüce Cami’nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Tahmazoğlu, ''Şahinbey'i fiziki ve manevi olarak imar ediyoruz'' dedi.

Gaziantep Batalhöyük imar bekliyor!

Gaziantep Batalhöyük Fidanlık Mahallesi’nde imar sorunu çözümlenemiyor. İptal edilen Fidanlık Mahallesi’nde imar sorunu yeniden ortaya çıktı.

Gaziantep İmar Yönetmeliği Resmi Gazete'de!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte yapı ve yapılaşma ile projelendirmeye ve denetime ilişkin usul ve esaslar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği tam metni 2018!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği tam metni 2018...

Gaziantep'te imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 29 Ekim Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşları imar barışı konusunda uyardı. 

Gaziantep'te imar barışı anlatıldı!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından “İmar Barışı Uygulaması Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi. Toplantıda, “Yapı Kayıt Belgesi” verilmesine ilişkin usul ve esaslar ile uygulamada yaşanan sıkıntıların ve görülen aksaklıklar değerlendirildi.

Gaziantep Bayramlı Mahallesi'nin imar planı onaylandı!

Gaziantep İli Şahinbey İlçesi Bayramlı Mahallesi 592 parsele ilişkin 1/25.0000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği, 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onaylandı...

gaziantep imar Haberi

gaziantep imar


Karen İnşaat, doğru planlama ile kurumsallaşmayı hedefliyor. Firma, inşaatı devam eden konutlardan 540 tanesini bu yıl teslim etmeyi hedefliyor.  Konut, otel, AVM, idari binalar inşa ettiklerini söyleyen Karen İnşaat ortaklarından Abdülkadir Sökücü, yakın zamanda Gaziantep MÜSİAD binasının inşasını tamamlayıp, teslim ettikleri bilgisini verdi. Bunun yanı sıra Asce Üsküdar konutlarını ve Diyanet sitesini de teslim ettiklerini söyleyen Sökücü, "Halihazırda inşaatı devam eden konutlardan 540 tanesini bu yıl sonuna kadar teslim edeceğiz" dedi. 


2016'da 350 konutun inşaatını tamamladık 

Sefaköy konutlarını ise 2018'in Nisan ayında teslim edeceklerini belirten Sökücü, "Ayrıca proje ve teknik işlerinden sorumlu ve ortağı olduğumuz Shimall Otel ve kongre merkezi inşaatı devam ediyor. Bu projeyi de 2018 Nisan ayında bitirmeyi hedefliyoruz" dedi. Sökücü, temmuz ayında da Basra bölgesinde 84 daireli bir...