30 / 04 / 2024

gaziantep konutlarında son durum

gaziantep konutlarında son durum

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ''Şahinbey İlçesinde yeni konut yapımımız devam edecek. İnşallah birkaç ay sonra vatandaşlarımıza müjdeli bir kura çekimi daha yapmayı planlıyoruz” dedi.

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Reyyan Konutları'nda son 4 daire! 2 ay sonra teslim!

Reyyan Konutları'nda son 4 dairenin satışı devam ediyor. Yuvacık Reyyan Konutları'ndan yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Afet konutlarında son dakika müjdesi! Bu yıl teslim edilecek!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, afet konutları ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında 40 bin afetzedenin ev ya da iş yerlerine kavuşturulduğunu belirterek, yıl sonuna kadar bütün afet konutlarının tesliminin yapılacağını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir deprem konutlarındaki son durumla ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir deprem konutlarıyla ilgili o açıklamaları...

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Deprem konutlarında son durum ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir'deki deprem konutlarının inşasına ve kentsel dönüşüm projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki deprem konutlarında son durum ne?

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de inşa edilen deprem konutlarında incelemelerde bulunarak konutlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

İzmir deprem konutlarında son durum ne?

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentte yıkılan evler yerine inşa edilen konutların yapımı hızla devam ediyor. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Deniz Doğan deprem konutlarında son durum hakkında bilgi verdi. 

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van Başkale deprem konutlarında incelemeler yaptı. Peki Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

Elazığ deprem konutlarında son durum ne?

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarını incelemek için kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, inşaat çalışmaları hakkında gelinen son aşama hakkında bilgi paylaştı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Temeli 13 Haziran'da atılan projenin inşaatında son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, inşaat alanını ziyaret etti ve son duruma ilişkin bilgi aldı...

gaziantep konutlarında son durum Haberi

gaziantep konutlarında son durum

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Ağustos’ta yapılacak Mavikent Konutları 4’üncü etap kura çekilişi için tüm hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.  Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etaptan 2 bin 340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etap kura çekilişi 23 Ağustos Pazar günü Karataş’taki Şahinbey Spor Salonu’nda gerçekleşecek.


“BİRKAÇ AY SONRA YENİ KONUT ÇEKİLİŞ YAPILACAK”


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesinde ikamet eden ve evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Dünyada mekan, ahirette iman” demiş büyüklerimiz. Daha önce Serinevler Mahallesi’nde, 300 Evler Konutlarını yaparak hak sahiplerine teslim ettik. Daha sonra sosyal konut olarak Mavikent’e yapmış olduğumuz 2 bin 340 konutumuzu hak sahiplerine teslim ettik. Vatandaşlarımızın bizden büyük...